Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts
1 minute ago, Black Cat said:

IMHO, bet manuprāt atlikumu par neizmantoto laiku prasīt nebija smuki.

Yeah, bet dzīvē un biznesā esmu sapratis ka labāk pajautāt nekā neko neteikt un nožēlot. Arī neko nepārmetu kad atteica. Itkā jau uz stundu pieteicos tāpēc visticamāk arī tāda attieksmes maiņa bija.

Jebkurā gadījumā lesson learned. 😉

Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts

Viss bija labi, attieksme, tehnika, izskats. Dzīvē patiešam labāk nekā bildēs.

Tikai biju aizgājis uz 1h, pēc 28min jau sapratu ka vairāk nevarēšu un īsti arī negribēšu, kad prasīju(vēl pie tam manuprāt pieklājīgi) vai varam vienkārši push un atilkumu atdot, attieksme pagriezās par 180 grādiem, saka ka jau 45 min pagājušas utt, kaut kāds kosmoss, es pulkstenī skatos, pagājušas 33min un man jau drēbes bija virsū. Beigās izmocījām vēl vienu reizi, bet atstāja sliktu garšu mutē tā attieksme.

Neesmu pieredzējis šādās izklaidēs, bet laikam jāņem push un tad varbūt pagarināt uz h, ja grib vēl nevis otrādāk. 😁

SWEET.CAT (25) ( Angela ) 26982856
Ierakstīts

Man pie viņas bija pirmā pieredze ar eskortu. Tikai krieviski runā, angļu valodu slikti zina. Bildēs izskatās labāk, tagad vēderiņš. Orālais labs, bet priekš manas gaumes, pārāk apaļīga. Viņa nebūs tāda, ko varēsi pacelt gaisā. Kā iepriekš minēja, viņa ir asa un tieša. Iedeva sausu dvieli, duša bija vanna bez aizkariem, vairāk uztraucos neaplaistīt grīdu, kā pats sevi nomazgāt...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.