Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alisa (26) 28641441
Ierakstīts
On 6/30/2024 at 2:57 AM, bearboots said:

Nesaprotu kāpēc iepriekšējā tēma arhivēta un līdz ar to meklētājs neatrod pēc nr.

Re kā izskatās tagad.

Screenshot_2024-06-30-02-56-52-220_com.android.chrome.jpg

"Nesaprotu kāpēc iepriekšējā tēma arhivēta un līdz ar to meklētājs neatrod pēc nr."

Es arī nesaprotu... kur pazūd tie skaistie literārie teksti, kurus mēs cenšamies rakstīt no izvirtībām brīvajā laikā... Kas par tādiem slepenajiem arhīviem... šķiet, ka tikai JFK slepkavības faili tiek slēpti un tad mauku apraksti Xtra.lv....

PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » Карина и София

Ievietots: 12 aug. | Lasīts: 1720 | Sludinājuma ID: #8010691

Карина и София

❤️ Две подружки впервые в Ригe ❤️ Студентки, Есть допы +жмж 👄 Пиши если хочешь встретиться сегодня 💕
WhatsApp: +37128862951
❤️ Two Girls first time in Riga ❤️
Have an extras 👄 Text my if you want to meet today 💕
WhatsApp: +37128862951

Sveiki, dārgie...

Sastopot ko tādu... es atsauksmi nerakstītu... īpašnieciskums, satikts brīnums, negribas, ka citi lieto utt. Meitenes lūdza, atbraukušas pelnīt.

Savā visnotaļ garajā un izlaidīgajā dzīve neko tādu neesmu pieredzējis. 

Abām kādi 20 gadi...  Sofija ir mazliet chubby, ar lielām dabīgām krūtīm. Karina mazliet apaļīga, arī skaistas dabiskas krūtis. Man abas ļoti patika. Jaunība plus sievišķīgas formas.

Galvenais - tāds bērnišķīgs entuziasms. Smiekli, maigums, centība. Pilns kontakts man bija ar Sofiju. Viņai tā lieta patīk. Karina aktīvi līdzdarbojas. Tehniskā puse mani maz interesē...  

Domāju, ka diez vai ko tādu vēl piedzīvošu... Pēc procesa gulējām gultā apskāvušies un forši pļāpājām. Double GFE?!!! :) Unreal.

Rakstu un pats neticu. 

8010691(8548280)-dve-podruzhki-vperv.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.