Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
ID объявления #6287956
  money-icon-24.png Коммерческое объявление
Имя Настя
Возраст 28
Город lv
Сайт http://PUH.lv
Номер телефона 26942903;
Электронная почта zaj***@gmail.com

image.thumb.png.d7828f1c6353ee0dd244e1d391512ded.png

Nastja (26), 26942903
Ierakstīts

Ir tik patīkami pēc ilgāka laika iegriezties pie meičas, pie kuras zini- būs jauka attieksme, kā pie senas mīļākās, nebūs ne konveijera (varbūt tajā dienā būsi vienīgais), ne citu mīnu..., kura pēc tam vēl ar kafiju pacienās  ...

Vienīgais mīnuss- šogad cena nedaudz piepacelta, bet ne tas augstākais variants- zemāka kā  latinos pusfeikiem. Iepriekšējā gadā cena bija: 3 zilie 30min, 2 oranžie 60min,

On 2021.12.10. at 14:46, Oskarsj teica:

Man arī uzrakstīja sapriecājos ka es īpašais taču nē vēl citiem kuri zem Sievu tupelēm sēž un trīc par telefonu ari uzrakstījusi🙈😂

Es uzreiz pēc uzaicinājuma biju klāt un kārtīgi viņu izdarbināju… Nu laba traki laba…

Man arī, bet man ilūziju nebija, ka es vienīgais īpašais. Mainīju plānus un biju klāt...

Teica, ka klientu maz, tāpēc tā izdarījusi, lai gan piekrita, ka tas nav pareizi pirmajai rakstīt, jo tiek pārkāpta konfidencialitāte, ja strādātu zem Aģentūras, tad dabūtu iekšā par šādu rakstīšanu viesiem...

Bet manī tas tik nostiprināja viedokli, ka nav zem sutjikiem... Jābaidās tiem, kam viens numurs un tas pats zem sievu tupeles, kā arī visiem tiem, kam jādreb dēļ savas reputācijas darbā vai dienestā, ja lohiem viens vienīgais numurs visiem dzīves gadījumiem...

Process labs, foto īstie un atbilst, kā jau biedri rakstījuši, aicinās vēl, iešu atkal, arī bez aicinājuma, maybe

Nastja (26), 26942903
Ierakstīts

....kāda, kurai nav foto feiki.

Faktiski ir miniatūrāka nekā foto izskatās.

...Ja esi ticis pāri telefona numura un foto/feiskontrolei, tad te viss pa pirmo būs, ja pats būsi adekvāts...

Nav nekas piebilstams 10 pirmo biedru rakstītajam, attieksme viņai uz 10, cena nav mākoņos (desmit un seši sarkanie attiecīgi par 1 st. un 30 min.),

un tiešām atdod daļiņu no sevis kā raksta reklāmā...

Sludinās tik reti... Ā, viens mīnuss- nu nav galīgi iesauļojusies šajā karsti saulainajā vasarā, laikam neviens biedrs/fans līdz jūrai vai ezeram nav aizvedis...(Latvijas vasara ir tik īsa)...

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-podaryu-svoyu-nezhno/5462393.html

только на WhatsApp +371 26942903
Lika (33) 26860826
Ierakstīts

Vai šāda fejas reklāma pievilina jeb nobiedē ? :

- привлекательного мужчинку!... pievilcīgu cilvēciņu! 

- приветствуется вкусный аромат... no jums tiek uzņemts garšīgs aromāts..

- можно конфетку или любую сладость! вес не набираю, жопа не слипнется... jūs varat arī konfektes vai jebkuru saldumu! Es nepieņemu svaru, dupsis nelips kopā.

-Задашь мне этот вопрос- будешь послан в блок БЕЗ ОБЪЯСНЕНИЯ!!! ... uzdosi man šo jautājumu, tiksi nosūtīts uz bloku bez paskaidrojumiem !!!

- фото И видео своих "причиндалов" мне слать НЕ НУЖНО! НИЧЕМ новым НЕ удивишь, коллекцию НЕ собираю,... fotogrāfijas un videoklipi par viņu "personīgajām mantām" man nav jāsūta! Jūs NEKO nepārsteigsiet ar NEKO jaunu, es VĀCU NAV kolekciju, un man NAV patīkami mājas "arhīvi"

-только на вотсап , в простых смс НЕ ВЕДУ ПЕРЕПИСКИ!...  īsziņas tikai uz WhatsApp, es NESAKARU vienkāršā īsziņā! 

-ПРОСЬБЫ -типа "отправь фото сисичек, НОГОТКОВ, СТУПНЕЙ.. А надень красивое белье! юбку с молнией, чулки, ноготки в зеленый цвет покрась, и прочей херней НЕ ЗАНИМАЮСЬ! ... pieprasījumi-tips "atsūtiet foto par krūtīm, kliņģerītēm, kājām ... un uzvelciet skaistu apakšveļu! svārki ar rāvējslēdzēju, krāsojiet kliņģerītes zaļā krāsā, un es NEDARU citus atkritumus!

- Все (кто еще не понял) с подобными вопросами и просьбами будут так же посланы в блок, и еще "слегка прокляты" ... Visi (kas vēl nav sapratuši), kam ir līdzīgi jautājumi un pieprasījumi, tiks nosūtīti arī blokam un vēl "nedaudz nolādēti"

ANNA (~26) 25357363
Ierakstīts

Anna ir mīkla:

atrodas Latvijā jau ilgāk nekā ar UA meiču pasēm ļauts;

īsākā reklāma kāda redzēta: "Приглашаю в гости" un viss...;

reklamējas pāris reizes mēnesī tikai, tā it kā šī nebūtu fejas pamatnodarbošanās;

intraverta, tā it kā glabātu kādu lielu noslēpumu, faktiski neatveras;

seksā arī diezgan pasīva, bet beigās par dzīvi labprāt parunājas par vienkāršām tēmām (par viņas ceļojumiem- Itālija piemēram, mīļākais ēdiens- tipa suši utml, tad var beidzot  ieraudzīt arī viņas smaidu);

figūra slaida, smuka, pamaza auguma, arī krūtis- mazas, bet "spicas"; seja simpātiska, bet ne skaista...

kaut kas viņā  ir tāds, kas pavilka nākt otrreiz...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.