Nu, kungi.... nu vai ziniet.... Gaume, protams, ir katram sava un to apspriest ,laikam, būtu nekorekti....
Bet par pieredzi ar šo dāmu es nevaru pateikt nevienu labu vārdu.
Dzīvoklī (ja tā to var nosaukt) elpot nav ko- gaisa vietā cigarešu dūmi un smaržas. Pati dāma ir atklāti resna. Dibens kā jau resnas dāmas dibens. Nekādus trenētus zirgus neatgādina.
Komunikabla? Nu nezinu.... brīžiem gribējās pateikt, lai beidz gvelzt to sviestu.
Pats process arii nasing spešal.
Beigās bija ļoti žēl izterētas naudas, jo par to pašu naudu varēju labāk aiziet pie Nastjas uz Zvaigznu ielu.
Net nu kā jau minēji- gaume un ekspektācijas katram savas. Ja Jums patīk resnas, pārmālētas .... tad šis ir way to go!
Ne resnā bet ar vkusnimi formami. Pēc covida laikam, ka garšu nejūti)
P.S jā, zb tie nilzirgi pa kosmosu. nez kapēc vīriešiem patīk resnas sievietes un vel dēvē to ka gaume katram sava. Neesmu gan redzējis ka tik daudzām sievietēm patiktu resni vīrieši. Visiem tikai sportiski patīk
Pēc iepriekšējā apmeklējuma, sakratīju naudu šai dāmai tomēr. Pēc atsauksmēm likās izcila, nu i vot, izdomāju aiziet.
Un ziniet kungi... Es tā pisties nevaru, reāli nav spēku fiziski, bet gribās tādu dāmu griezt gan šādi, gan tādi, gan otrādi... Bet viss pa soļiem.
Ierados, satika mani skaistā tērpā. Naudiņa uz galdiņa, dušiņa. Tad viņa sāk ap mani dejot...nu tā kā filmās rāda, netīrās dejas. Man stienis sekundē. Šī mani nogrūž uz gultas un turpina. Mans draugs, likās, ka bija gatavs atrauties un viņā ielekt.
Ar skūpstiem un krūtīm pa visu ķermeni, gumiju virsū un tad orālais.... IZCILI...vienkārši izcili. Tad uzsēdās virsū, lēkāja, tad no muguras, no priekšas. Izmīcu viņai dupsi, krūtis, uzšauju pa viņiem, paņemu aiz matiem, kakla, šī tik saka, lai turpinu. A es... Es beidzu.
Noguļos uz muguras, šī blakus, glāsta. Paprasu masāžu. Un no tik smalkas meitenes dabūju tādu masāžu... Ka ufff... No visām pusēm, stipru, bet maigu, relaksējošu... Satriecošu.
Tad jau mans draugs saka - es gribu viņu vēlreiz, un tad visu atkārtojam vēlreiz. Nu un viss protams aizgāja pa apli.
Satriecoši, kungi, vienkārši satriecoši! 10/10.
Vai iesaku? NĒ! Nekādā gadījumā! Jūs, kungi, viņu samaitāsiet un sabojāsiet, un es negribu dalīties 😁 bet ja godīgi - labākais gabaliņš, kas mums ir uz doto brīdi uz tirgus, izcilākais price/performance.
Ierakstīts
Labi teikts