Palasi augstāk iepriekš. Ko Tad Jūs neliekat personal data te? Ir ko necaga publicēt. Skaidri ir pateikts kas nokerts un kādos apstākļos.Tu runā kā Lukašenko vai cits vadonis aizstāvot režīmu, tautai taisnība, bet taisnību pazudinam ar gudrām frāzēm.. un spēka pielietojumu.
Jā, Blondy labi pateica, šim čalim ar galvu kaut kas galīgi nav kārtībā. Tvaicenē izlaidums laikam bijis. 🤣
Mēs prasām no tevis to pašu, ko tu pieprasi no fejas. Kā nākas, ka tu drīksti nelikt testa rezultātus, bet viņai obligāti jāliek? Tāds divkosīgs tukšdirsējs esi, klau.
"Es par atklātību un veselību ... bet nekādā gadījumā neatklāšu, ko es noķēru. Neatklāšu pozitīvu rezultātu. Neatklāšu kāpēc zaudēju darbu dēļ šīs slimības. Visi, kas man nepiekrīt ir feiki. Protams, atceramies - LOGI. "
Ieej google paskaties loga periodu. Ielika nesen pēc mana apmeklējuma analīzes kad sacēlu traci, viena anlize ir pofigs. Vīrusa sākuma attistības priodā visas analīzes būs negatīvas. Ieej google vai pie daktera un visu to pašy pateiks. Ieej gulbja lab mājaslapā, smuki būs uzrakstīts testiem no kāda perioda vīrusi uzrādās pēc kontakta. Skatos runā pretim medicīnai. Papèti... Nenoliedzy smuka meiča, strādā, lai notiek. Godīgi strādā, nepiekrītu, faktus minēju iepriekš... banot, par ko? Taisnību? Nebūs... Lai testējas, ja ir vesela, lai turpina darīt ko dara, bet cilvēkiem vajadzēs apstiprinājumus te pēc logu periodu veigām,ka is vesela ar bildi analīžy. Savādāk lasīs un klienti zudīt. Peace
Cirvi, es burtiski piekritu tev par loga periodiem. Izlasi vēlreiz manu ierakstu, tikai šoreiz kārtīgāk.
Es oponēju tevis teikto, jo tu sāki klaigāt par STS pēc 9 dienām pēc apmeklējuma. Tu neesi devis absolūti nekādu informāciju, kas pierādītu tevis teikto.
3 minutes ago, kliongjanis said:
Bilde iepriekš redzama.
Viss, ko tu ieliki bija vārds "pozitīvs".
Skaties, veltījums tev:
Neviens viņu neaizstāv. Tikai oponē tavu tukšdirsēja savārstījumu.
Atkārtošos. Neviens tev netic, jo tu nesniedz nekādu apstiprinošu informāciju/pierādījumus.
Ja tu nespēj uztvert šo teikumu, tad vai nu tu esi lohs pēc horoskopa, vai arī ar pamatīgām garīgām problēmām.
Ei, pamuļķīt, tu tak teici, ka neapgalvo, ka no viņas noķēri, bet tagad atkal saki, ka no viņas?
Tu apzinies, ka viss, ko tu līdz šim esi sarakstījis ir ne tikai bez pamatojuma, bet arī pretrunā ar tevis paša iepriekšējiem ierakstiem? Bet protams, ka tu tūlīt atkal kliegsi par "fake profiliem", lai arī ko tas tavā izpratnē nozīmētu.
Tātad, pa faktiem, lai arī uz tavām supergludajām smadzenēm spētu kāds domu grauds aizķerties.
Tev tests pozitīvs - fejai negatīvs. Ok, inkubācijas periodi, hujo majo, katram var būt atšķīrīgi - piekrītu.
Tu rakstīji, ka viņai jānodod tests atkārtoti ap 20. janvāri, runāji arī par 2-3 mēnešiem inkubācijai. Cool, rēķinam, 2 mēneši atpakaļ no janvāra otrās puses būtu 20. novembris. Neder, tu biji krietni ātrāk un ņaudi te joprojām. Tātad, 20. oktobris. Varam secināt, ka apmeklēji viņu ap 20. oktobri. Tavs pirmais ieraksts 29. oktobrī jau runājot par viņu un STS lietām? Kā tas nākas, ka tu jau ~9 dienas pēc viņas apmeklējuma jau uzsāki te epopeju par viņu un STS? Tātad, vienīgi var secināt, ka noķēri kaut ko, kas ātri parādās un attiecīgi ir ārstējams, vai arī esi tukšdirsējs.
Tu tā arī līdz šim neesi konkrēti pateicis, kas tev par kaiti tika.
Tu neesi sniedzis nevienu pierādījumu, kā tikai tukšus vārdus un "man nekas nav jāpierāda", bet fejai redz viss ir jāpierāda, jo tu tā teici.
Tad tu iemet te kaut kādu vervelējumu par HepC un HIV, kuru, ja tu noķēri, man ļoti žēl, protams.
Bet tad tu ieraksti, ka dēļ tā zaudēji darbu? Tev darba devējam ir piekļuve tavai slimības vēsturei vai kā?
Žēl, ka tu nesaproti to faktu, ka cilvēki tev netic tikai un vienīgi tāpēc, ka viss ko tu esi sarakstījis ir neloģisks, pretrunā ar sevi pašu un pierādījumu trūkumus.
Foršs komentārs: "Es savus datus te nedošu. Bet dāmai gan šeit savi dati jāpublicē"
Jo viņš ir tukšdirsējs. 18 ieraksti, visi šajā topikā. Pašā pirmajā ierakstā jau sāka runāt par STS šai fejai, lai gan tikko kā no apmeklējuma. Daļu savu ierakstu dzēsis un citur mainījis savu teikto. Viņš pat nevar uzrakstīt, ko noķēris.
Liek domāt, ka feja atvēra durvis un ieraugot to briesmoni uzreiz arī aizvēra. Apvainojies nabadziņš.
Vai no šīs noķerts neapgalvoju tamdēļ rakstu, ka rādītājs ir līdz 3mēn ja ieliks analīzes.
Nē, tu tieši apgalvoji, ka no šīs fejas, nesniedzot nekādus pierādījumus. Ne vienā ierakstā pat neesi minējis, ko noķēri. Izdzēsi savus iepriekšējos nomelnojošos ierakstus. Uz fejas ierakstu tu atilbid, ka rezultāti ir viltojums un viltus profili cenšās kaut ko attaisnot. Tagad dzen nākamās muļķības.
Ierakstīts
Nocitē, lūdzu, to komentāru, kurā tu ieliki rezultātu un "visu" uzrakstīji.