Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
SWEET.CAT (25) ( Angela ) 26982856
Ierakstīts
9 hours ago, ResnsCuuks said:

si ir sadraudzejusies ar vienu zinamu vietejo meiteni :D kad ta netika, iedeva man andzelas numuru :D

tatad: viss ka @andreissikuzrakstija, tik man personigi nepatika parak piepumpetas lupas, ka makakas pakala , un botokss seja. teica ka pec pases esot 24 bet nu seja reali izskatas uz 30+ del taa

pats process ok, var mbr, es nenemu bet opcija pastav. ja butu ertaka man lokacija, brauktu vel. attieksme mazliet kaitinosa, loti ucinas bet tas strunts. kermenis ir mana gaume, neko sliktu pateikt nevaru

Kadas iespejas tikt pie vinas? Kadi kontakkti :) 

kadas vinai leja lupinas? 

SWEET.CAT (25) ( Angela ) 26982856
Ierakstīts
2 hours ago, andreissik said:

Biju pie šīs jaunkudzes. Atrodas Brasas rajonā. Figūra laba, dupsis pufīgs, seja smuka, viss tīrs  un akurāts, smaržīgs, kompresija ir.

Attieksme laba, jauka, nesteidzina, masāžu taisa spēcīgi ir tvēriens, tas labi. Gulta ļoti čīkst.

Atdevu trīs oranžos. Iesaku!

Viņa atbild tikai Whatsapp vai uz zvaniem arī?

Соломия, 22 (Kristina, 20, 21), 28305395, (25591981; 26247285; 26166889; 28794966 )
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 9. jūnijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 9. jūnijs - Iemesls nav norādīts
20 hours ago, Vienīgais Gators said:

Pizdec, pionieri ieraudzīja pizdu attēlu. 😁Es brīnos, ka vel Morena neatskrèja un spiegdama paziņojot, ka viņai ir Nr.1😁 

Pionieri, šeit varat pizdas apspriest un tāda laime, vēl pupus arī 😁

Klau! Par pupiem Tev laba doma ☝️

pussies.jpg

Форма к

28 ir labaka. ☝️
bet ja godigi si ir loti laba bilde un ieskats 

personigi man loti patik 28,18,8

Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts
9 hours ago, Inpektors Haris said:

Nu neturi tagad sveci aiz pūra, stāsti tagad pats  - "Kada vinai vaverite? Lupinas lielas mazas? " 🤣

Teikšu to ka laiks ir pārbaudīt. Bet ja nopietni šīs sīkās detaļas ir ļoti svarīgas. Jeb kura apraksta par sievieti un to izpildījumu. 

Kad es viņu apmeklēsim ierakstus savu vērtējumu !  🤓

Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts
On 6/3/2022 at 8:50 AM, account9999 said:

Vai neko neteica ka bus atpakal? Kada vinai vaverite? Lupinas lielas mazas? 

On 6/1/2022 at 6:11 PM, Martin Major said:

Nu jau atkal brauc prom, bet JanisBerzs un Dallas atsauksmes ir atbilstošas.

Foto puhā atbilst oriģinālam.

Augums slaids, pagara, interesantas formas krūtis (līdzīgi kā tai feikfoto, ko biedrs ievietojis), caururbjoši brūno acu skatiens procesam seko līdz, attieksme draudzīga, nav petit, bet figūra uz robežas ar tendenci nākotnē uz nedaudz apaļāku kā gribētos manai gaumei...

Ja atrod kontaktu- meiča smaidīga, var nedaudz parunāt un daļēji noķert GFE, nesteidzina, bet pašam jau jāprotas, ka laiks doties prom.

V-22. Cena: 10 sark.stunda / 7 sarkanie pusstunda

Liels paldies. Atbildi saņēmu privāti 👍🤝

Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts
On 6/1/2022 at 6:11 PM, Martin Major said:

Nu jau atkal brauc prom, bet JanisBerzs un Dallas atsauksmes ir atbilstošas.

Foto puhā atbilst oriģinālam.

Augums slaids, pagara, interesantas formas krūtis (līdzīgi kā tai feikfoto, ko biedrs ievietojis), caururbjoši brūno acu skatiens procesam seko līdz, attieksme draudzīga, nav petit, bet figūra uz robežas ar tendenci nākotnē uz nedaudz apaļāku kā gribētos manai gaumei...

Ja atrod kontaktu- meiča smaidīga, var nedaudz parunāt un daļēji noķert GFE, nesteidzina, bet pašam jau jāprotas, ka laiks doties prom.

V-22. Cena: 10 sark.stunda / 7 sarkanie pusstunda

Vai neko neteica ka bus atpakal? Kada vinai vaverite? Lupinas lielas mazas? 

tad vina vairak nestrada?! viss??

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.