si ir sadraudzejusies ar vienu zinamu vietejo meiteni kad ta netika, iedeva man andzelas numuru
tatad: viss ka @andreissikuzrakstija, tik man personigi nepatika parak piepumpetas lupas, ka makakas pakala , un botokss seja. teica ka pec pases esot 24 bet nu seja reali izskatas uz 30+ del taa
pats process ok, var mbr, es nenemu bet opcija pastav. ja butu ertaka man lokacija, brauktu vel. attieksme mazliet kaitinosa, loti ucinas bet tas strunts. kermenis ir mana gaume, neko sliktu pateikt nevaru
Vai neko neteica ka bus atpakal? Kada vinai vaverite? Lupinas lielas mazas?
On 6/1/2022 at 6:11 PM, Martin Major said:
Nu jau atkal brauc prom, bet JanisBerzs un Dallas atsauksmes ir atbilstošas.
Foto puhā atbilst oriģinālam.
Augums slaids, pagara, interesantas formas krūtis (līdzīgi kā tai feikfoto, ko biedrs ievietojis), caururbjoši brūno acu skatiens procesam seko līdz, attieksme draudzīga, nav petit, bet figūra uz robežas ar tendenci nākotnē uz nedaudz apaļāku kā gribētos manai gaumei...
Ja atrod kontaktu- meiča smaidīga, var nedaudz parunāt un daļēji noķert GFE, nesteidzina, bet pašam jau jāprotas, ka laiks doties prom.
Nu jau atkal brauc prom, bet JanisBerzs un Dallas atsauksmes ir atbilstošas.
Foto puhā atbilst oriģinālam.
Augums slaids, pagara, interesantas formas krūtis (līdzīgi kā tai feikfoto, ko biedrs ievietojis), caururbjoši brūno acu skatiens procesam seko līdz, attieksme draudzīga, nav petit, bet figūra uz robežas ar tendenci nākotnē uz nedaudz apaļāku kā gribētos manai gaumei...
Ja atrod kontaktu- meiča smaidīga, var nedaudz parunāt un daļēji noķert GFE, nesteidzina, bet pašam jau jāprotas, ka laiks doties prom.
V-22. Cena: 10 sark.stunda / 7 sarkanie pusstunda
Vai neko neteica ka bus atpakal? Kada vinai vaverite? Lupinas lielas mazas?
Ierakstīts
Vai vina vel strada? Kads ir aktualais nummurs?