Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Melnādainās
Ierakstīts

Sveiki ciņu biedri! Ir gadījies aiziet pie DORIS zināmā Zvaigžņu iela. Komunikācija viegla un ātri vien sarunāju randiņu. Ierodoties viss ok, melnadaina kundze. Bet uzreiz aplauziens- foto nav istas. Nu labi nekas domāju. Tad sākas mutiskie- bez pieskariena tikai ar roku imitejot oralo seksu. Nākamais aiztikt viņu nedrīkst izņemot vieglo paglaudīšanas pa dupsi. Krutis ļoti jūtigas tipa. Ieiet vagina neļsauj, bet pati ari imitejot to neka nesanāca. Beigas nostuma vispar ar kāju. Pirma reizi ši druma pieredze. Sēcinājums - pazaudēts laiks un nauda minus - 100 euro. Sajūta pēc krapnieciskas shēmas.

Даша (28) 257142**
Ierakstīts
17 часов назад, Vaidasr сказал:

У нее не конвеер, она очень выбирает. Приглашает тех кто понравится ей! Както так.

Полностью согласен. Она в той стадии когда не надо брать всех подряд.

Lika (33) 26860826
Ierakstīts
19 часов назад, tantuks сказал:

Rakstiet tik vairāk, reāli pašapziņa ceļās, šo te lasot. Pret mani viņa bija tik draudzīga kā neviena cita!

Sutenieris gatavībā. Visu laiku seko rakstītam un dod pizitīvo raksturu.

Lika (33) 26860826
Ierakstīts

Biju arī apciemojis. Jau no ārdurvim aplīja ar mēsliem - tad es neesmu viņa gaumē, tad pa resnu, tad pa tievu.

Kaut kāds murgs. Tikai paspēju sasveicināties. Tad pajautāju vai man palikt, " ja būs ok paliec". Nogulas ka

baļķis, ta nu lūdzu dari viss pats ka grībi - man nav garīga. Pilnīgs sviests. Neiesaku nevienam - pazaudēts laiks un nauda.

Ļoti iedomīga un nejauka butne!!!

Даша (28) 257142**
Ierakstīts

Biju ari pie Dašas. Ļoti labs variants - citas meitenes slēdz gaismu un jāmeklē viņu pa stūriem un vēl necaurspīdīgā apakšveļā. Šeit pie Dašas viss glīti bez čakarēšanas - cena norunāta un uz priekšu. Man svarīgi ka nav piečakarēšanas.

Visiem iesāku 9/10.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.