Beidzot arī man bija sanācis savas oliņas aizripināt pie izslavētās Mašas un vēlos bilst pāris komentārus. Pirmkārt, tik personalizētu un aptekalējošu pieredzi iepriekš vēl nebiju piedzīvojis ne pie vienas dāmas. Un savā necilajā dzīvē ir sanācis pie tādām paviesoties daudz gan tepat uz vietas, gan ārzemēs. Īsumā šo pieredze varētu raksturot kā - aizgāju pie manas mazās draudzenītes. Bet domāju, ka vislabākais efekts būtu tad, ja randiņš būtu uz krietni ilgāku laiku nekā esam raduši apmeklēt meitenes. Tad kopā varētu patarkšķēt, papisties un boršču uzvārīt.
Vizuālais ir ļoti subjektīva un gaumes lieta. Nav ne mazākās nojausmas, cik viņai gadu, bet izskatās jauna. Man tetovējumi patīk. Lielu krūšu te nav. Bet jebkurā gadījumā vizuāli pozitīvā vairāk nekā negatīvā. Bet tā attieksme ir tas, kas reāli iedod Mašai miljons punktu plusā salīdzinot ar konkurentēm. Paldies par to!
Interesanta pieredze, paldies visiem par komentāriem, kas lielā mērā pagrūda mani aiziet pie viņas.
Šonedēļ biju piekāpis. Pieņēma netālu no Brīvības un Lāčplēša krustojuma.
Komunikācija Whatsapp. Pēc ierašanās noliku naudu un devos dušā, pēc tam uz gultu. Mutiskais nesteidzīgs un izjusts, pēc tam klasiskais jātniecē. Personīgi, klasika ne ar ko izteikti man neizcēlās, bet sūdzību arī nav. Mutiskais labs, bet varēja būt drusku ilgāks.
Esmu bijis pie šīs fejas vairākas reizes, tāpēc zināju ko gaidīt. Noteikti apciemošu vēlreiz.
Izmaksas nav mainījušās kopš iepriekšējās reizes:
Jēj, kas par praislisti. Lasu cauri to visu penteri un galvā skan veca un skaļa kases aparāta skaņas, kad pirms pišanās dāma klabina iekšā izvēlēto pakalpojumu sarakstu.
Ā un vēl var konkrēti iegrābties, kad bookingu uz savu vietu. Pārsvarā uz savu viesnīcas numuriņu. Ķipa uzaicini skaistuli, atbrauc...hvz kas...🤣🤣🤣😀😀😀 Tad ir vēl neērtāk. Tad stāvi un domā, laist iekšā vai nelaist. Es te agrāk lasīju šitās jautrās diskusijas. Kas tur iedeva 10eur lai tiešām lasās prom.
Kāda vaina? Vairākas reizes esmu sūtījis prom dāmas, kas atbraukušas manāmi ne tādas, kas sabildētas sludinājumos. Lai patērējas uz takšiem par šādu bezkaunību.
Biju pie viņas un kopumā pieredze vairāk pozitīva nekā negatīva. Dzīvoklis kā dzīvoklis, neko kriminālu neredzēju. Man arī sanāca atrast to bez liekas maldīšanās. Laika pa pareizajām ārdurvīm ienācu.
Meitene jauna un ar visiem no tā izrietošajiem plusiem un trūkumiem. Augums labs, pupi fantastiski. Seja glīta. Sūkā centīgi, bet ātri apnīk. Runā vienā laidā. It kā bučošanās bija extra, bet ņēmu stundu un pati sāka bučoties. Bet, nu, runā pārāk daudz. Vienu reizi tīri zināšanai gan bija prieks izvālēt.
es skūpstos (kissing) tikai tad , ja ir ķīmija .
es vienmēr par to pasaku , ja jautā.
es neuzskatu , ka GFE nozīme minētu bez gumijas. Šādā gadījumā lielākajai daļai citu meiteņu ir daudz “GFE” variantu par ~ 3 sarkanajiem.
mans uslugis ir par attieksmi pret jums un manierēm.
Paldies.
p.s atvainojos par latvieti.
Čau! Paldies par atbildi! Būs jāmēģina beidzot tikt pie Tevis, lai saprastu, kas ar to ķīmiju tur notiek.
Nē, nu, cik jau var ņemties. Rīkojam tautas nobalsošanu par to vai @kliongjanis būtu jābano no šejienes. Liekam pie šī ieraksta Hot reakciju, ja vajag un Downvote, ja uzskatām, ka viņam te jāpaliek un jāturpina mūs visus uzjautrināt Ja nedēļas laikā sasniedzam 10 uguņus, tad, lai lido laukā.
P.S. Ja admins par šādu triku izlems nobanot mani, tad visiem saku attā, attā - man te ļoti patika!
Katrs ķermenis ir savādāks. Citam 3-5 ned un uzrādās , citam 3 mēneši un līdz pat pus gadam. Runāju par Hiv. C hepatītiam pat nebūs simptomu un 3 mēneši vismaz jāgaida analīzēm. Sifilisam pāris ned,bet visur tas ir vidēji. Ir ķermeņi kuros lēnāk notiek antiviely izstrāds. Ārsta teiktais, visu varat google iemest. Simptomi jau visu parāda, līdzīgi kā pie covid un saaukstēšanās. Tamdēl es saku,ka meičai ieliekot analīzes nodotās aptuveni 1mēn un +/- 1 ned pēc mūsu tikšabās var neka sneparādīties. Reaktīvais olbaktums ar neko neparādīs, tas tur bija lejā,bet pie lielajiem vīrusiem kamēr nav ļoti novēloti tas nekāps. Tā,ka kā jau teicu janvāra vidus viņai ir rādītājs abalīzēm. Ārsts paprasīja un sazinājos ar viņu,nodevu info lai testējas,bet atbilde bija es jau izdarīju. Jā mēs katrs esam atbildīgi par savu rīcību iet vai neiet pie šām,bet viņas ar ir ļoti informētas par savu veselību,a dēļ naudas tur ir pofigs. Klients maksā klients vainīgs, bet tāpat jau pieskarās ar rokām savai vagīnai, mutei, iespējams loceklim bez gumijas un viss... pat bučojoties ja ir herpe var dabūt visu, ari ja zobi malziet vājāki smaganās... internetā ta sviss ir plus prasat ārstiem. Man nu jau ir par vēlu, tik dodu info tālāk, darbu ar pazaudēšu, bet fejai tas ir pofigs un te ieliktajiem feik profiliem, naudas peļņa svarīgākais. Redzēs vai datus iedos analīžu kad atkal uzrakstīšu. Nez mož pie policijas jāaiziet anonīmi, lai pārbauda vai snoedz pakalpojumus zinot par slimībām, man viss jau zaudēts... feik profili varat atkal manu post pazemināt lejā vai ielikt smieku e mogiju reakciju, Jums patiks pi....
Nesen biju pie viņas. Bildes sludinājumos ir ļoti fotošopētas, bet dzīvajā viņa ir glīta un ļoti runātīga. Ja pret viņu labi izturies, dabūsi pretī foršu attieksmi un tikšanās būs kas vairāk par vienkāršu pišu. Ļoti ērta atrašanās vieta arī, ja ar auto. Pieņēma pa dienas vidu, tāpēc nav jābaidās no tiem 18:00. Principā varētu aizstaigāt vēl kādu reizi, kamēr būs Rīgā.
Jā, kāds ir reāli notestējis šo Annabelli? Bildēs izskatās pārāk labi, lai būtu patiesība. Esmu jau ne reizi vien uzkāpis uz šādiem grābekļiem un tagad labāk pārbaudīt pirms kāpt vēl.
Jā. Kamēr viņa bija augšā, to tā nejuta, bet kad pagriezāmies doggy pozā un sāku veikt penetrācijas darbības, uzreiz panesās. Nācās dot ručkā, lai uzreiz arī beigtu pirms gals novīstu. Trakas lietas, kungi!
Paslēpa Moderator, 2022. gada 13. maijs - Iemesls nav norādīts
Pirms kāda laiciņa apciemoju. Kā jau kolēģi raksta, atrodas aiz t/c Galerija centrs. Dzīvoklis plašs un viss labi ar dušu. Pati meitene jauna, slaida ar nelielām krūtīm. Auguma ziņā viss tiešām labi, ja interesē kārnas un petit tipa meitenes. Seja na ļubiķeļa, bet nav neglīta. Uzvedas jauki (principā tas ir GFE), bet minets tāds nekāds. Ar seksu jau labāk. Domāju, ja pats aktīvi iesaisties, būs forši. Šī nav tā meitene, kas tevi aktīvi izdrātēs. Lielākā problēma visā pasākumā gan bija zivs, nosita visu vēlmi pēc otrā piegājiena. Kad to sakārtos, tad principā varētu atkārtot.
Ierakstīts
Beidzot arī man bija sanācis savas oliņas aizripināt pie izslavētās Mašas un vēlos bilst pāris komentārus. Pirmkārt, tik personalizētu un aptekalējošu pieredzi iepriekš vēl nebiju piedzīvojis ne pie vienas dāmas. Un savā necilajā dzīvē ir sanācis pie tādām paviesoties daudz gan tepat uz vietas, gan ārzemēs. Īsumā šo pieredze varētu raksturot kā - aizgāju pie manas mazās draudzenītes. Bet domāju, ka vislabākais efekts būtu tad, ja randiņš būtu uz krietni ilgāku laiku nekā esam raduši apmeklēt meitenes. Tad kopā varētu patarkšķēt, papisties un boršču uzvārīt.
Vizuālais ir ļoti subjektīva un gaumes lieta. Nav ne mazākās nojausmas, cik viņai gadu, bet izskatās jauna. Man tetovējumi patīk. Lielu krūšu te nav. Bet jebkurā gadījumā vizuāli pozitīvā vairāk nekā negatīvā. Bet tā attieksme ir tas, kas reāli iedod Mašai miljons punktu plusā salīdzinot ar konkurentēm. Paldies par to!
Interesanta pieredze, paldies visiem par komentāriem, kas lielā mērā pagrūda mani aiziet pie viņas.