Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anastasia 281024**
Ierakstīts (rediģēts)

Es no starta teicu, davai darām visu mierīgi un bez steigas, cik saskries laika, par tik arī samaksāšu.

Ja pietiek ar masāžu, tad var mierīgi iet pie Dzollijas par trim zilajiem. Pie Anastasia tomēr papildopcijas un pati feja krietni uztūnētāka.

pirms 18 stundām, Masažņiks teica:

? Ņēmi uz 1,5h? Vnk parasti runāju uz 1h, kur ietilpst 1. piegājiens, masāža un 2. piegājiens, kas “no durvīm līdz durvīm” pēc definīcijas ir ~1,5h. Hiperinflācija?

Tas arī sāk satraukt, jo esmu pat 20 min pirms laika bijis klāt un nekad neesmu “salis aiz durvīm” 😄 

Cerams, ka vēl paspēšu uz “seansu”. Vnk ja tā padomā, pa trīs zilajiem pie lokālajām darbonēm (las., raustītājām) var saņemt 30-40 min apšaubāmas kvalitātes masāžu un salūtu, kamēr šeit par pieciem zilajiem ir kvalitatīva masāža + 2x full mode..

Atlaijst Saimuu.. Brīvu iebraukšānu Ukraiņū strādnieceēm. Paaandēmija neeksistē!!!

Rediģēja Mežavecis
Anastasia 281024**
Ierakstīts

Biju, pa lielam pievienojos kolēģu iepriekš rakstītajam.

Masāža patiešām laba un es zinu ko runāju.

Nepatika vienīgi tas, ka pusstundu bija jāpagaida, lai gan laiks bija sarunāts savlaicīgi un ka velk saltu. Tomēr tabakas aromāts vienalga ir.

Takse trīs oranžie par pusotru stundu.

Feja LV būšot vēl nedēļas divas, tad prom, bet būšot atpakaļ. Iesaku un arī pats iešu vēl, kad feja būs uz?nākamajām viesizrādēm.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.