Par šito kaut kur bija atsauksme jau man liekas. Nepilns gads varētu būt riņķī kad biju. Attieksme super vēsa un slinka. Arī man atteica jātnieci. Reāli nav ko tur meklēt. Šī bija pirmā un pēdējā reize kad nolēmu pārbaudīt negatīvo atsauksmju patiesumu 😂
Mans novērojums, ir atpakaļ, ar vārdu Eva jauns nr, slidinās tikai Eng, sarakstās arī tikai Eng, tipa laikam domā ka neatpazīs ir viena neredzēta foto sludeklī, bija doma piekāpt, vai uzkāpt, atceroties labās atsauksmes, atsūtīja taksi, nu jā ir pielikusi diezgan, laikam arī labāka palikusi! Novembrī bija sludeklī LT, novembra beigās sarakstījos ar šo cipars, LT bija uz pusi mazāks kā tagad pie mums, prasa, brīnumzeme.
Cik tad prasīja? Pavasarī biju, atstāju 120 + pāris ekstras. Tagad par stundu prasa 130. Nemaz tik daudz nav. Meitene atmiņā gan palikusi kā visai centīga.
Ierakstīts
Par šito kaut kur bija atsauksme jau man liekas. Nepilns gads varētu būt riņķī kad biju. Attieksme super vēsa un slinka. Arī man atteica jātnieci. Reāli nav ko tur meklēt. Šī bija pirmā un pēdējā reize kad nolēmu pārbaudīt negatīvo atsauksmju patiesumu 😂