Кто то 😊- , ХХХ 111, целенаправленно занимается антирекламой и приписками ...., а может со зрением проблемы ... ?! 🤔 ..,, но могу вас заверить точно , что антиреклама - это тоже реклама ! 😇 удачи ! 🥰
Salasījos atsauksmes, aizgāju pirms kādām dienām. Skaidrā. Gāju pēc attieksmes, ko biju šeit salasījies. Vieta tā pati. Ir tā pati kas bildēs, bet man nepatika. Bijāt rakstījuši, ka dzīvē labāk, iespējams, bet man ne. Vispār man nepatīk ar tetovējumiem, šeit viņu padaudz. Man patīk pupainas milf, šeit it kā ir abi, bet man ne visai. Viss ļoti samākslots, seja, pupi, ķermenis. Duša tīra, dvielis sauss. Nauda pa priekšu. Vienmēr ņemu uz stundu. Cena viens zaļais. Sākumā pagorījās gar mani, tad gulta, minets ar gumiju. Minets viduvējs. Nevar teikt, ka halturē, bet nekas atmiņā paliekošs. Jebļa arī vidēja, grozi kā gribi, bet viss ļoti atstrādāts. Parunāt var, it kā tīri inteliģenta, bet ļoti piebesīja, ka cenšas visur iespraust savu viedokli un pamācīt. Pamācīt mani var mīļotā, pēc tam gan dodos maukās, jo besī mācīšana. Masāža laba,pēc pirmā koka. Pamasēja, saku davai, laiks noformēt dubli. 50 min bija pagājušas. Šī nē, negribot, nogurusi un laiks maz esot. Tanī brīdī bija dusmas, bet nospļavos um pirmo reizi savā jeblissimo karjerā samaksāju par stundu un finišēju tikai vieniti. Pēc tam paanalizēju un lūk kur problēma. Šis viss notika svētdien ap 21.oo. Maukšas ir nogurušas, jau vairākas reizes esmu apmeklējis augsti novērtētas maukas svētdienu vakaros un vienmēr esmu vīlies.
Vai dotos vēlreiz, ja būtu foršāka pieredze man bijusi ar viņu? Nē, ķermenis nav manā gaumē.
- Прочитав ваш комментарий пришла к такому выводу : 1. это на счёт кузова - управлять ягуаром тоже не всем дано … 2. не очень хорошему танцору всегда что то мешает … как то так , sorry…. если тебя расстроила , с наступающим Новым годом и желаю тебе благополучия во всём , удачи и всех благ !
Ierakstīts
Кто то 😊- , ХХХ 111, целенаправленно занимается антирекламой и приписками ...., а может со зрением проблемы ... ?! 🤔 ..,, но могу вас заверить точно , что антиреклама - это тоже реклама ! 😇 удачи ! 🥰