Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Даша (28) 257142**
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 12. augusts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 12. augusts - Iemesls nav norādīts
pirms 3 stundām, gogolio teica:

Zini, kamēr tevi turēja izolatorā (t.i. Beztēmā) man bija vienalga.
Tu esi tā kā mormonis. Dažreiz tavas muļķības uzjautrina, bet, kad tu bāzies visur, kur tevi negaida, tu sāc cilvēkiem apnikt.

Sauc te citus par degradētiem, bet pašam ir neveselīga apsēstība par to, ko citi vīrieši dara ar savu naudu un savu daiktu.

P.S.

Tavas rakstītprasmes ir mēsls. Iemācies atšķirību starp "ka" un "kad", piestrādā pie pareizrakstības. Varbūt tad tavu marazmu būs vieglāk pieciest.

nu izpaudies? domā labak palika? Baigi krutais jūties? vispār tas ir ārprāts kādi cilvēki dzīvo latvijā. tāpēc jau  ir tik slikti ka ir šādi cilvēki... Es nesaprotu cik es varu atkārtoties... ja reiz nepatīk viedoklis tad kāpēc jāuzbrūk par to...  Un vispār tu esi kaut kāds latviešu valodas skolotājs? tu vispār piekasies par "ka" un "kad" kur varbūt viss ir pareizi. 

pirms 3 stundām, gogolio teica:

Sauc te citus par degradētiem, bet pašam ir neveselīga apsēstība par to, ko citi vīrieši dara ar savu naudu un savu daiktu.

ko vēl neizdomāsi. Man nav apsestība pret to...  gan jau ka ir "briesmīgi" un negribu pat zināt es tāpat visu nojaušu. par šito... Mācies pirms raksti mēģināt kaut kā izprast un tad raksti... tu mani neesi sapratis.. 

Даша (28) 257142**
pirms 5 stundām, Vienīgais Gators teica:

Nepis prātu  un tev neteiks, kur tev jāiet 😁 Tu jau sen visiem ZB

kāda ziņa es tev pišu prātu? es nevienam personīgi neko nesaku. nevienu par viņā viedokli nenolieku līdz ar zemi. ja kādam nepatīk viedoklis kāpēc jāūzbrūk par to. 

Даша (28) 257142**
pirms 24 minūtēm, Vienīgais Gators teica:

Tev pēdējais laiks tīties prom no šejienes . Te visi degradētie😁

taču kāds kaut ko uzraksta nu un ja grib tad uzraksta kaut ko komentu izsaka savas domas. nevis kaut ko sāk tur apsaukāt pa debīlu un narkomānu. taču vajag kaut cik mēģināt saprast... 

Даша (28) 257142**
pirms 16 stundām, hei teica:

Tu pats zini ko gribi?🤣

man trūkst vārdu... vispār kaut kādi pilnīgi apsurdu domāšanu te cilvēki. viņiem smadzenes ir totāli degradētas laikam, .vini zin tkai "pist pa naudu: un vairāk neko.. nožēlojani

pastrāv mīlestība un simpātijas... nevis tikai kaut kāds caurums kurā iebāst un izvilkt samaksat un notīties.

Даша (28) 257142**
pirms 14 stundām, saša iz seļmaša teica:

latvietes iztrenkāja jūsu pašu valsts policija vēl šī gadsimta sākumā,lielākā daļa, bēgot no represijām, aizbēga uz Vācijas bordeļiem....

gadsimta sākuma pirms 20+ gadi. Policija te nebūs vainīga... kā nekā ir iespeja to darīt individuali kā pieklājas. nevis auto un citas vietas... un tāpat arī normāļi vajadzēja visu ar čeķiem un nodokļiem.. lai nav šitādi uzmešanas gadījumi. jebkurā gadienā labāk lai tāda prostitūcija ir mazāk un vairāk dod simpātiju vārdā... makšāt par seku tas nav tas....

Даша (28) 257142**
On 2021.04.11. at 12:13, Kit Kat teica:

ДАША (28) 257142**

image.png.b176d7993ce89d5b21a3fc6ae08f85a6.png

Meitnene no Baltkrievijas, vēl visu maiju būs LV.

Standarta price: 10 sarkanie / 6 sarkanie par klasiku un vokālu

Overall: Vēlreiz neiešu, par šo cenu ir labākas performances pieejamas tirgū.

man ir divi njautājumi. Primkārt meitene no baltkrievijas... mes zinām kāda pašlaik ir politiskā situācija.

1. tad tu neprasiji kā tas nākas ka lielāko daļu "fejas" nak no postsoviet republikām-UA bet izrādās ir By un pat ir RU tad. šeit ja te tā paskatās? un kāpēc tagad tik daudz ir tikai tieši postsoviet? latvietes ir pazudušas... vai te nav runa par kaut kādu organizētu  vervēšanas tīklu? 

2. 6 sarkanie tas pa 0.5h?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.