Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
SELINA (28 gadi) 269207**
Ierakstīts

Runāts par šo dāmu ir daudz, bet vienveidīgi. Samaisīšu mazliet to jūsu izveidoto "putru"! ;)

Centīšos neatkārtoties un nepieminēt lietas kuras jau entie apmeklētāji ir minējuši... 

Par seju: 

Džeki kuri "spļaudās" un saka, ka dāmas seja vairāk līdzinās nezin kam - teju citplanētietim - tas ir pārspīlēti. Ja kāds ir bijis Skandināvijā (Norvēģijā, Somijā), tad dāmai ir tipiski Skandināvu sejas vaibsti. Plata, masīva seja, kas daudz maz izskatās organiski pie auguma. Nav "skaistule" piekrītu, bet nav arī tā, kā "ārprāts, ārprāts". Gribu uzsvērt, ka meitene ir ļoti kopta un nevajag koncentrēties to seju, ja viņai ir superīgas dabīgas krūtis un dibens. 

Attieksme draudzīga, telpas ļoti ok.

Runājot par ''MĪNUSIEM'', par kuriem neviens šeit nerunā:

Sajutu konveijeri un tas piebesija!!! It kā viss uz "draudzīgas nots" - flirts, sarunas, bet kad ķērāmies klāt pie "gultas priekiem" atsitos pret atstrādātām mehāniskām darbībām un kad es nebeidzu 10 minūši laikā, meitene uzkrītoši sāka laist manu locekli vāverē caur saviem pirkstiem, lai es ātrāk beidzu. (Gribu minēt, ka ar kompresiju tur viss ir ok)

Nav tā, ka viņa neļauj, bet nav arī tā, ka viņai patīk, ka viņu pamīca, pačamda, "paaistiek" - runājot par superīgajām krūtīm un dupsi. Radās iespaids - skatīties tu drīksti, bet taustīt (aizliegt es tev nevaru), bet nav tā, ka man tas arī patīk..

Par vecumu runājot 35 gadi tur stabili ir!

Verdikts:

Cenai atbilst. Pupi, dupsis - super, bomba. Meitene ļoti kopta, seja - tas viss kas šeit minēts ir stipri pārspīlēts. (...bet arī gaumes lieta). Man nepatika attieksme un proces. Nenožēloju, ka aizgāju, bet pilnīgi noteikti es neiešu vēl...!       

Darina (23) 20320404
Ierakstīts

Biju pie šīs daiļavas! 

Lai jau tiek - vēl viena atsauksme par šo dāmu, papildinājusm augstāk esošajai..

Šobrīd pieņem blakus Vecrīgai netālu no Uniša. Dzīvoklis kā koju istabiņa - baigais sūds, bet viss tīrs un kopumā var iztikt.. "Kvestu" miļotājiem, kuriem patīk atrast īsto dzīvokli/ apartamentus pašiem, šis variants nederēs, jo meitene nonāk lejā un sagaida pati. Bildes ir viņas, bet krietni apstrādātas! Visu "kasaki" ir novērsti. Realitātē jūs sagaidīs ~23-25 gadus veca meitene ar pieredzīti "savā profesijā". Nav glupa. Krutis ielikta, bet uz tausti kā dabīgas. Liels mīnus ir ļoti lielas rētas no krūšu samazināšanas. Varat taustīt (būs patīkami), bet ar acīm viet.:D Procesā meitene dabiska, nav "haribo lacitis", kad bilde ir, bet skaņas nav, kā arī baigi samāksloti nesten. Pati uzveikas un visu procesu izbauda. Piekrītu, ka ir GFE, bet es pieļauju, ka tas ir stipri individuāli.. Mans viedoklis:

Vieta 6 (lokācija laba, pats dzīvoklis pašvaks, bet tīrs)

Attieksme, komunikācija 10 

Seja 5 (Nu nav super "skaistule", bet klavieres uz sejas gluži arī nav noķērusi..)

Augums 7 (Nav liekais svars, ar sportu uz JŪS, milzīgas rētas uz krūtīm, krūtis jau sāk šļukt)

Process 9 (Bija forši)

Vai iesaku? Jā, nav ne vainas variants.  

Vai iešu vēl? Nē, ir labāki varianti..

SWEET.CAT (25) ( Angela ) 26982856
Ierakstīts

Biju vakar iegriezies pie šīs fejas - secinājums: Nu jau viņa ir "citā svaru kategorijā" (tiešā nozīmē :D ), kā arī līmenis krīt.. Atceros kāda viņa bija 2-3 gadus atpakaļ, kad pirmās reizes brauca uz Rīgu - šobrīd tas jau teju ir cits cilvēks. Ar tādiem tempiem vēl viens gads un būs jau BBW kategorijā iekāpusi. :D Kvalitāte kopumā arī ir kritusies - "konvejera sindroms" darbonēm ir kā "arodslimība". Ja kādreiz centās un bija tiešām tīri tā neko, tad šobrīd saprotu, ka vairs neiešu. Kompresija ir. Vidusmēra variants - ja patīk labas dirsas.

Aktuālā info: 3 orandžie - combo variants (ir daudz kas iekļauts cenā), Zvaigžņu iela. Visu pārējo varat izlasīt augstāk minētajās atsauksmēs.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.