Nastja (26), 26942903
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2024. gada 8. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2024. gada 8. janvāris - Iemesls nav norādīts
On 6/28/2021 at 9:27 PM, MartinSaldus said:
Arī man sanāca apciemot Nastju un jāsaka, ka no importa meitenēm šī man ir vispatīkamākā pieredze.
No sākuma gan es pats notizlojos ar to, ka nevarēju atrast dzīvokli, bet meitene ļoti operatīvi to atrisināja caur whatsapp un drīz jau biju klāt.
Kā jau te iepriekš tika rakstīts, durvis atver maza auguma, smalka meitene ar tādu nedaudz kautrīgu, nedaudz pavedinošu smaidu.
Apartamenti: Dzīvoklītis tiešām mazākais, kādā esmu bijis. Principā tur ir liela gulta un vannasistaba, bet mājīgi.
Attieksme: pēc iepazīšanās un nelielas aprunāšanās par to, kā man sanāca tā notizloties ar to dzīvokļa atrašanu, iedevu € un saņēmu lielu, sausu, smaržīgu dvieli un uz dušu.
Tik labi kā Majors nemācēšu vannasistabas aprīkojumu noraksturot 😄 bet viss uz vietas darbojas godam un nomazgāties var super. Pēc tam jau laukā pie meitenes, kura smaidīga gaida uz gultas skaistā apakšveļā un skaista pati.
Process: Nastja sāk ar izjustiem skūpstiem pa visu ķermeni un kas man ļoti patika, ka nemetas uzreiz manam rīkam virsū, kā daža laba, bet izbauda visu ķermeni un ķircinot darbojas ar lūpām un mēli gar un ap un tikai tad, kad darba rīks jau pilnā staltumā un nevar sagaidīt, Nastja paņem viņu mutē un tad tik sākas. Laikam jau viens no labākajiem minetiem, kāds man ir gadījies. Pēc kādām 10 min.atkal pāriet pie ķermeņa skūpstīšanas, līdz nonāk pie auss un iečukst, cik ļoti mani gaidījusi (profesionāla pieeja) un ar to arī uzslīd uz mana rīka un turpinājām gan jātniecē, kur varēju paspēlēties ar viņas krūtīm un ieķeroties tvirtajā dupsī arī tā kārtīgi viņu paņemt no apakšas. Elsas un kunksti patiešām skaļi. Visu procesu neaprakstīšu, bet izmēģinājām visādos veidos un tikai no aizmugures biju nedaudz par garu, visu citu Nastja izbauda (vismaz izskatījās pārliecinoši) un ņēmāmies tik ilgi, kamēr abi slapji un noguruši. Ik pa laikam, kad sparīgāk darbojos, meitene kaisles pilnā balsī iesaucas, lai viņu drāžu un ik pa laikam nosauc mani par traku (tas cerams, bija kompliments 😁)
Pēc laimīgām beigām atkal dušiņa un uz gultas papļāpājām par šo un to, politika, Covid19, kā dzīve Latvijā un kā Ukrainā. Atkal jau meitenes attieksme super-pieskārieni, glāsti un smaidi ar pēc seksa. Nastja arī šķiet gudra meitene, ir interesants viedoklis un domas. Gandrīz vai girlfriend material un šiten pieķēru sevi pie domas, ka emocijas no šī visa jānodala, jo tā var arī iemīlēties 😳😬
Visā visumā gribēšu apciemot vēl
Attieksme 10/10
Izskats 9/10
Minets 9,5/10 (dziļais iztrūka, bet varbūt ir opcijās)
Sekss 9/10 (nevarēju pilnībā izpausties no aizmugures, bet tas sīkums)
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 8. janvāris - Iemesls nav norādīts
Precizēšu pirms apmēram 14-16 gadiem bija vislabāk
Tad pamazām sliktāk un sliktāk
P.S tagad 14 iPhone iznācis:)