Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Катя 22349067
Ierakstīts

Atskaite, biju pagājušo nedēļ, liekas ka šī startēja zem trim profiliem Katja, Barbie un Mila, arī sarakstē lokācija bija viena,pie kā es biju bildes un realitātē viena un tā pati Barbie, gribējās kautko tievu, un trāpiju, pirmais iespaids līkas ka būs pa kārnu,kad ieraudzīju, pagara ap 170, nav petite bet skinny,pēc gala nomazgāšanas izvilku plusus un ķēros pie ģēlas, ņēmu īso programmu un visu ar gumiju,minets labs, ilgs, uzkāpa virsū padarbojas tas plus, gari nipeļi varēja paraustīt neiebilda, tā kā frontalais skats mani nepārāk, liku šo četrāpus no aizmugures, atzīšos šaurākie gurni un mazākais dibens ko esmu drāzis, gūžas platums ap 30cm, patika ka ir dibenvaigi, parasti kārnajām tie nav, aizmugurējā ac pie ieešanas mirkšķinājās, tas reāli uzvilka, negribējās vēl beigt, liku vēl pasūkāt, tad atkal četrāpus un piemetu zābaku. Tā ar nofokusētu skatu beidzu pasākumu, kas palicis atmiņā, vai iesaku jā, vienreiz var. Bet liekas ka ir prom, šonedēļ nav redzēti sludekļi.

Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts

Sveiciens, biju piekāpis pie šās, un arī uzkāpu uz šās, bildes viņas, ir biku pagurusi salīdzinot ar bildēm realitātē kādi 5kg klāt, nekas atmiņā paliekošs, augums ir ok pagara, man tomēr patīk kompaktākas, dāma sevi kopj, attieksme laba, orālais, ar gumiju, mēģina dziļi, bet līdz galam neizprot kas tas ir. Virsū kāpj, pēc tam grozi kā gribi, krūtis interesantas formas, likās ka kautrējas par tām, no galu aiztikšana izvairas, kā minēts vāverē pīrsings, arī tā vieta nav aiztiekama, ja liksi no muguras tad turēs pirkstus pie vāveres, un tupēs šī ar kājām kopā, tā kā profesionāle, starp pozām pazelē kas plus, lieto daudz želeju, vai iešu vēl, nu varbūt vēl vienu iespēju došu, varbūt kaut kas pamainīsies, apartamenti jauni, labi, takse atbilstoša.

Eva 24836106
Ierakstīts
pirms 21 stundas, exid teica:

Iekš Skelbi reklamējas 50/100 par attiecīgu laika nogriezni, tā kā mēs dzīvojam labāk tāpēc arī cenas augstākas nekā LT:)))

Nu jau LV ar jaunu Nr. 25938115 un kaņešna hiprice 8desmit un 13desmit, tā kā leišu puikas ir labāki par mums, ka dod lētāk.

Eva 24836106
Ierakstīts
On 15.01.2024. at 00:20, Masažņiks teica:

Citējot zināmu klasiku: “Bija tāds gadījums…”. Mani 5.56€ kopējā kasē.

Šo darboni apmeklēju, ja nemaldos, vasaras beigās. Spalvā bija sludinājums, kas piesaistīja, bet bildes nebija ne tuvu viņas. Vairs neatceros, kolēģi aizvietoja, vai pārvirzīja saraksti (bet nebija “operators”). Saziņa WhatsApp. Atsūtīja vismaz 5 foto, kas tagad arī figurē sludinājumos. Neizskatījās slikts variants. Vienojamies par laiku, un dodos.

Lokācija jau zināma - Dainu tēva ielas sākums… Un te jau man vajadzēja teikt sev STOP, jo bildes sludinājumā nav viņas + tā adrese nekad nav neko labu vēstījusi…

… bet es jau zvanu un dodos uz norādīto dzīvokli 🤦‍♂️🤷‍♂️

Pati darbone - foto atbilst, gadi nevisai (rakstīja ~25; fakts ap 30-35), tjūnings lūpām, tatoo atbilst (jāatzīst, tie arī bija vienīgie, kur īsti aci pamielot), seja kā foto, krūtis knaps 2nieks, mugurā kaut kāds vīriešu krekls (tipa rakstīja, ka sagaida seksīgā tērpā, nu melots varbūt nebija, tikai man nevisai).

Attieksme izcila - naudu te (takse tad bija klasiskā apmēram, 7x sakanie par 0,5 un 120 par 1h; testa brauciens kā parasti 0,5 h), reku dvielis, duša tur, es te aiz stūra (par dzīvokļa platību utt., tas arī viss, nē, sorry, vannas istabu viņa bija reāli aizdirsusi, netīras drēbes un mati visur..).

Pēc dušas daudz parunāt nesanāca, jo mute viņai uzreiz jau bija aizņemta, jāteic, ar kaut ko mīkstu un negatavu. Guļu gultā, skatos kaut kādu Commedī Klabu, viņa arī, paralēli minetu taisot (nu tādu uz 4).

Pēc kāda laika sagura, piedāvāja pāriet pie lietas, bet tikai ne jātniecē. Nu tas jau galīgi nosita visu noskaņojumu. Nu labi, pašam jau šis bija apnicis, dogijs, misionārs un gatavs. Dodos uz dušu. Apģērbjos un prom. Pat īsti pa durvīm nepavadīja. 30 minūtēs iekļāvos. 

Vai iesaku? Iesaku izlasīt vēlreiz šo atsauksmi.

IMG_0162.jpeg

Iekš Skelbi reklamējas 50/100 par attiecīgu laika nogriezni, tā kā mēs dzīvojam labāk tāpēc arī cenas augstākas nekā LT:)))

ANNA (~26) 25357363
Ierakstīts
On 7.03.2024. at 21:21, kkshare teica:

Kaut ko vairāk kā masāžu un HJ kādam vēl piedāvā?

Piedāvā, bet būs easyride, nebūs hardcorse! Man dažreiz tā patīk, ne viemnmēr gribās kā teiktu igauņi kuleputtās.

Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts
On 29.11.2023. at 20:02, honeymoon teica:

Какие у неё допы вообще есть ? В переписке не озвучивает, судя по отзывам много чего...

Ze šiem šit ka neatbild par dopiem, tā ir kantora neizdarība man neko neatbildēja laikam esmu melnajā sarakstā, šobrīd ir LT, uzrakstīju uzreiz atnāca pilns apraksts ko pa cik piedāvā ar visiem dopiem, adresi, blad atkal leišiem viss labāk, a te ja painteresējies ko piedāvā tātad jāiet, a ka pajautā adresi, klusums, vai kā aņikā začem tebe adres tak prihadi! Ibio! Labi par dopiem Alīmenis 8desmit ziedi, pipec uzskrūvējusi, MBR 5desmit, kuni un 69, 3desmit, nomest strutu uz ādas 2desmit. Tā kkā.

pirms 1 stundas, Kreks_peks teica:

Tur tālu līdz GFE, domāju ka pat nezina ko tas īsti nozīmē!

kad es biju, kādu gadu atpakaļ, tad bija tāda sajūta ka man jau pie durvīm ir jābeidz, tikko viņu ieraugot, pat bikses nenovelkot, cik viņa ir ahu….ā.

Kristina, Vika (22), 281171** (252826**, 247817**, 281949**)
Ierakstīts
pirms 52 minūtēm, Kreks_peks teica:

Man bija līdzīga pieredze. It kā meitene visu dara labi, izskats arī labs, bet nepamet steigas sajūta. Biju vakara pusē, uz dvieļu žāvātāja brīvu vietu nebija un vairāki mitrie dvieļi metājās pa istabu. Nu nezinu, kas par GFE tur var sanākt ar tādu trafiku 🤷‍♂️ Domāju, ka arī pauze starp klientiem 10-15 min.

Ātrajam variantam varbūt der (dienas pirmajā pusē), bet es noteikti neatgriezīšos.

Arī tā pati pieredze un attieksme, biju kad šī bija pie mums iepriekšējā reizē, sapratu ka bija Italijā pirms atgriezšanās pie mums, viss itkā ir meitēnam seja, augums, darbībās varētu nesteigties, nevilina vairs pie šīs, tāds nojāts variants, tāda nu viņas izvēle.

Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
pirms 2 stundām, random56 teica:

Да ладно)) неужели мнение поменялось )) говорил изначально что ничего особенного и обычная серая мышь с неаккуратными ногтями а иногда ещё и с прыщами на лице ярко выделяющимися. 

Mārketinga triks pievilināt ar anal, a tad gan jau paliks, ir tā arī gadījies gan ar vietējām fejām sen atpakaļ, gan iebraucējām.

Lika (33) 26860826
Ierakstīts
pirms 19 stundām, vecākais teica:

Pieņem jana projekta dzīvokli, viss mebelets un aprikots, un gulta ir ļoti laba. 

Vienīgais problēma var rasties tiem, kuriem ir fobija uz suņiem. Viņai ir ļoti jautrs dalmācietis.. 

Vismaz procesa laikā to kustoni  atstāj aiz durvīm, vai ļauj šim vērot procesu un ostīt gaisu?

Lika (33) 26860826
Ierakstīts
pirms 15 stundām, vecākais teica:

Sanāca ieskriet pie šīs meitenes. Viss ap šo dāmu ir labā līmenī un kvalitātē, bet viens mīnusiņš gan ir. Lai arī centos uzturēt sarunu, diezko vairāk par jā vai nē no viņas pagrūti izspiest. Pēc sludinājuma apraksta, iedomājos, ka netikšu pie vārda, bet ... 😆

Viens ir skaidrs, raksta vairāk nekā runā. 😆

Vai iešu vēl? 

Hmm, kāpēc nē!

Gūlta ir viņai tagad, kkad lasīju ka viens biedrs mīcijies pa grīdu ar šo uz matrača, jo gūlta neēsot bijusi!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.