Nu bet tomēr tas ir laiks. Tu aizbrauc. Un ja nepaliec. Bet tomēr gribās. Atkal ložņā par tiem saitiem un meklē ko citu...un tur ar nav garantijas, kad atkal būs labs serviss. 🤣🤣🤣 Un jā tuvāk jau nakts laiks, tas daudzas nemaz neatbild vai arī jāņem tas kas ir uz to momentu...🤣🤣🤣 Un tā tā diena paiet.
Un tieši tāpēc Latvijā nav vērts pīties ar strādājošām meitenēm no dažādiem saitiem. Varbūt kādam ir laba paziņa, kas izpalīdz par attiecīgu samaksu, bet saitos tādas neatradīsi un šajā portālā par tām labajām neviens nerakstīs.
Es reizi divos mēnešos aizbraucu uz ārzemēm. Tur man ir iestaigāta taciņa. Dienu iepriekš uzrakstu ziņu aģentūrai un sarunāju meiteni no kataloga. Nevienu reizi nav trāpījusies feik meitene un serviss vienmēr ir ļoti labs vai izcils. Tikai vienu reizi serviss bija tikai labs un tā man likās kā vissūdīgā pieredze, kaut gan nebija nemaz tik traki.
Tad tu paliki vai aizgāji prom? Es piemēram nekad nepalieku ja konkrēti feiko. Brauc pie skaistules, bet atver neglītā. Un bildes neatbilst tas kas ir dzīvajā. Un vispār ko viņas pašas domā, kad atbrauks klients un paliks tapatās, jo grib tai momentā nopisties. Vai arī viņas iziet uz to, kad klients būs piedzēries un neko nesapratīs.
Acīmredzot daudzi latvju bāleliņi samaksā un paliek.
Ja nebūtu pieprasījuma, nebūtu (feik) piedāvājuma!
@kliongjanisVai tad Ziemassvētkos vajag rakstīt disertāciju par HIV, sifilisu un C hepatītiem? Domāsim pozitīvas domas un lietosim prežus! Un neiesim pie šaubīgām vecenēm! (Te nav runa tieši par 33-gadīgo Maria, jo pie viņas neesmu bijis un arī netaisos iet.)
Atbilde ļoti vienkārša - kārtējā klientu apčakarēšana. Shēma ļoti izplatīta LV. Bildēs seksīga meiča, bet uz vietas - apaļīga un neglīta. Labi, ka tu pameti telpas, jo rodas iespaids, ka daudzi latvju bāleliņi samaksātu un paliktu. Tāpēc jau šī shēma ir tik izplatīta, jo LV labi strādā.
Oh la la! Quelle catastrophe! - šī milfa ar Francijas telefona numuru. Kaut gan par milfu viņu īsti nevarētu saukt, jo neietilpst Mothers I'd Like to Fuck (MILF) kategorijā.
Apsveicu tos LV puišus, kuriem daikti vēl strādā pēc pāris šitādiem briesmoņiem.
Man gan vēlmi nosit tie nenormāli gari nagi , kaut gan tas piļknābis 🦆arī nav manā gaumē.
Tie nagi izskatās varen bīstami. Handjob noteikti nesanāks.
Ja meitene plāno būt Latvijā tikai uz kādu nedēļu, tad tas jau uzreiz nozīmē, ka attieksme būs nekāda. Pastāvīgi klienti viņai nav vajadzīgi, tātad kāda jēga viņai pūlēties. Savāks naudu no kārtējā jākļa, mazliet padarbosies un lasies!
Ierakstīts
Un tieši tāpēc Latvijā nav vērts pīties ar strādājošām meitenēm no dažādiem saitiem. Varbūt kādam ir laba paziņa, kas izpalīdz par attiecīgu samaksu, bet saitos tādas neatradīsi un šajā portālā par tām labajām neviens nerakstīs.
Es reizi divos mēnešos aizbraucu uz ārzemēm. Tur man ir iestaigāta taciņa. Dienu iepriekš uzrakstu ziņu aģentūrai un sarunāju meiteni no kataloga. Nevienu reizi nav trāpījusies feik meitene un serviss vienmēr ir ļoti labs vai izcils. Tikai vienu reizi serviss bija tikai labs un tā man likās kā vissūdīgā pieredze, kaut gan nebija nemaz tik traki.