@Agent87tik detalizēti aprakstīja tikšanos ar Ellu un visu procesu, ka man sāk likties, ka pats tur biju klāt un jūs abus vēroju. Vienā brīdī mani ieraudzīja videozvana veicēja un patrieca no dzīvokļa.
Oh la la! Quelle catastrophe! - šī milfa ar Francijas telefona numuru. Kaut gan par milfu viņu īsti nevarētu saukt, jo neietilpst Mothers I'd Like to Fuck (MILF) kategorijā.
Apsveicu tos LV puišus, kuriem daikti vēl strādā pēc pāris šitādiem briesmoņiem.
Man gan vēlmi nosit tie nenormāli gari nagi , kaut gan tas piļknābis 🦆arī nav manā gaumē.
Tie nagi izskatās varen bīstami. Handjob noteikti nesanāks.
Ja meitene plāno būt Latvijā tikai uz kādu nedēļu, tad tas jau uzreiz nozīmē, ka attieksme būs nekāda. Pastāvīgi klienti viņai nav vajadzīgi, tātad kāda jēga viņai pūlēties. Savāks naudu no kārtējā jākļa, mazliet padarbosies un lasies!
Paldies "ximist" un "kick_ban" par ierakstītajām atsauksmēm. Šāda veida atsauksmes ir patiešām vērtīgas, jo dod skaidru priekšstatu par konkrēto feju. Šādā veidā rakstītas atsauksmes dod šim portālam kaut kādu jēgu.
Ierakstīts
@pepsidogTātad šī skaitās pozitīva pieredze, kuru būtu vērts atkārtot?
Ja šāda būtu viena no manām labākajām pieredzēm, jau sen būtu atmetis iešanu pie maukām.