Pamaini internetu, šitas izskatās konkrēti gļukains. Ar orālajiem var dabūt pilnu paketi un viegli.
Hiv ne baigi viegli, bet sifili gan var. Sifili var dabūt arī sarokojoties, jo baciļi ādas kontaktā pārceļo, nav vajadzīgs ne asins, ne šķidrumu, ne gļotādas kontakts. Kas ir labi visā tajā bēdu ielejā - sifiļa čūlu var viegli pamanīt (parasti parādās) un tad gan fiksi pie daktera Bērziņa, jo ielaists "franču drudzis" var novest pie diezgan eksotiskas sejas un citu ķermeņa daļu modifikācijas.
Sanāca apciemot. Viena no labākajām pēdējā laika pieredzēm. Meitene diezgan smalka, krūtis mazas, dabīgas. Par seju spriest neobjektīvi, bet man patika. Mineto dziļi un ar atdevi, nepārstāja, kamēr pats nepiedāvāju. Drāziens ideāls, meiča pati izbauda procesu, beidza arī. Attieksmes ziņā meitene jauka, mīļa. Iesaku cīņu biedriem. Esiet jauki pret viņu, nepisiet prātu un nedariet pāri.
Izprintee foto un aizej velreiz un papeeti kartigaak vinju.pupi nav tik lieli kaa izskataas tajaas bildes
Es ne par izmēru, tur forma kaut kāda dīvaina bija, kā arī izmēri atšķīrās. Tātad vai nu pārspaidīti, vai arī ķirurgs tāds pats konveijerists, kā daudzas mūsu mīļās fejas.
Nesaprotu, par ko jūs te safanojušies. Tāds 2000. gadu tipa glamūrīgais sievišķis, acis ņirba no tām zeltlietu un rozā aksesuāru kombinācijām visos veidos. Normāli besīja arī tas, ka kaut kāds seriāls fonā gāja. Krūtīm dīvaina forma. Attieksmē arī nesagāja - neesmu no daiļdirsējiem, bet šai laikam patīk tādi, kas prot un grib ļerkstēt. Process bija ok, bet ne vairāk. Pluss par to, ka nečīkstēja. Saprotu, ka gaumes lieta, bet nu es max 6/10 ieliktu par šo pieredzi.
Sekodams biedru labajām atsauksmēm, arī nolēmu satikt Alice Ferrari.
Ar dažām fejām ir bijis gandrīz ideāli, bet Alice ir 10/10. Cerams, ka pie mums turpinās braukt labas dienvidamerikānietes. Nesen bija Eva, tagad Alice, tā tik turpināt.
Ierakstīts
Hiv ne baigi viegli, bet sifili gan var. Sifili var dabūt arī sarokojoties, jo baciļi ādas kontaktā pārceļo, nav vajadzīgs ne asins, ne šķidrumu, ne gļotādas kontakts. Kas ir labi visā tajā bēdu ielejā - sifiļa čūlu var viegli pamanīt (parasti parādās) un tad gan fiksi pie daktera Bērziņa, jo ielaists "franču drudzis" var novest pie diezgan eksotiskas sejas un citu ķermeņa daļu modifikācijas.