Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alexa (20) 26232546
Ierakstīts
20 minutes ago, monstercock said:

meitene tavā baltanounce objavā un topica galvenā varone no puh.lv nav diez ko līdzīgas, attiecīgi izdaru secinājumus, ka, vai nu tev kaut kas nav ar redzi, vai ari te kaut kāds kiš miš ir?

Šis jau ir otrs gadījums, kad šis ieraksta autors nu galīgi nošauj garām ar bildēm un realitāti. 

Onlyfans Girl (29) 29656472
Ierakstīts
59 minutes ago, xtris said:

Jebļas Biroja Trešās Šķiras Jākļa Ordenis ir Jūsu!

Otrā Šķira pienākas par 10+ atsauksmēm.

Pirmās Šķiras Ordeņa Kavalieris,Mūsu Slavas Zāles Zelta Loceklis,protams,ir PG un tikai Viņš!

Tā ka ir vēl kurp tiekties,jaunais padvān....Lai Pīzdas ir ar Tevi!

Cienu, mīlu, apskauju. 

Ierakstīts

Lai kliedētu komrādu bažas un interesi - izmēģināju pats. Pieprasu ordeni. Bildēs 100% nav viņa. :) kopumā es teiktu 7 no 10. Sūkā tiešām labi, augums smuks, dupsis ir, krūtis silikons, bet man forma un izskats patika. Ir redzētas krietni sliktākas. Pati censone no Ukrainas, laba attieksme, pozitīva, runātīga.

Nu un lai tiešām nav jautājumu par mūsu onlyfanšicu pierādījumi pielikumā.

Tomēr mani tā ziņkāre nomocīja. 

IMG_9737.jpeg

Ierakstīts

Liekas, ka mūs te aiz deguna staipa. Vai tiešām klātienē ir tā pati, kas sludinājumā un visos Instagram, Telegram, Onlyfans kontos? Autors pats bija dziļās pārdomās. Šķiet vienkārši līdzīga būtne un viss.

Kaut kāda nebijusi labdarība, pa 1 4 0 stundā var slavenību paņemt, un spriežot pēc bildēm un video, viņa ir krietni virs 6/10 atzīmes. Vismaz manā izpratnē. :)

Valeria (26) 27164376
Ierakstīts

Bildes sludinājumā un ko sūta nav viņas. Procesa un attieksmes ziņā viens no labākajiem variantiem kāds baudīts. Izskats gaumes lieta, augums nekas wow. Nelielas krūtis, dibens so-so. Kopumā pa to naudu ir labi, bet nu nav tas, kas bildēs. :) 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.