kad bijāt, če ta vakar/šodien rakstīju, klusums, sludinājumu arī neredzu vairs
Man teica. No 16.00 līdz 4.00 pieņem. Teica itkā drīz tāpat prom. Biju pats naktī tur. Riktīgi izručīja. Jo pirms tam nobukingoju normālu "jaunu seksuļu", aizbraucu. Aga, veca krosene kautkāda...wtf...Uzreiz vagu paņēmu no turienes...cienu sevi. Pāris stundas pasēdēju auto...tad parādījās Alexas sludinājums, aizbraucu. Nu vo. Cita lieta. Bildes atbilst. Nav feiks. Biju apmierināts.
Biju. Viss patika. Darīja to mīļi un kaislīgi. Uzņem laiku jau, kad ienāc apartamentā. Sanāca divas dušas. Vot šitā ir laba mauka. Neko nečīkstēja, kad to nevar, tā nevar, nesteidzināja. (kā to dara citas haļavčicas). Pieklājība arī bija normā. Diez cik laba mauka nopelna mēnesī?
Un tieši tāpēc Latvijā nav vērts pīties ar strādājošām meitenēm no dažādiem saitiem. Varbūt kādam ir laba paziņa, kas izpalīdz par attiecīgu samaksu, bet saitos tādas neatradīsi un šajā portālā par tām labajām neviens nerakstīs.
Es reizi divos mēnešos aizbraucu uz ārzemēm. Tur man ir iestaigāta taciņa. Dienu iepriekš uzrakstu ziņu aģentūrai un sarunāju meiteni no kataloga. Nevienu reizi nav trāpījusies feik meitene un serviss vienmēr ir ļoti labs vai izcils. Tikai vienu reizi serviss bija tikai labs un tā man likās kā vissūdīgā pieredze, kaut gan nebija nemaz tik traki.
Ā un vēl var konkrēti iegrābties, kad bookingu uz savu vietu. Pārsvarā uz savu viesnīcas numuriņu. Ķipa uzaicini skaistuli, atbrauc...hvz kas...🤣🤣🤣😀😀😀 Tad ir vēl neērtāk. Tad stāvi un domā, laist iekšā vai nelaist. Es te agrāk lasīju šitās jautrās diskusijas. Kas tur iedeva 10eur lai tiešām lasās prom.
Acīmredzot daudzi latvju bāleliņi samaksā un paliek.
Ja nebūtu pieprasījuma, nebūtu (feik) piedāvājuma!
Nu bet tomēr tas ir laiks. Tu aizbrauc. Un ja nepaliec. Bet tomēr gribās. Atkal ložņā par tiem saitiem un meklē ko citu...un tur ar nav garantijas, kad atkal būs labs serviss. 🤣🤣🤣 Un jā tuvāk jau nakts laiks, tas daudzas nemaz neatbild vai arī jāņem tas kas ir uz to momentu...🤣🤣🤣 Un tā tā diena paiet.
Tad tu paliki vai aizgāji prom? Es piemēram nekad nepalieku ja konkrēti feiko. Brauc pie skaistules, bet atver neglītā. Un bildes neatbilst tas kas ir dzīvajā. Un vispār ko viņas pašas domā, kad atbrauks klients un paliks tapatās, jo grib tai momentā nopisties. Vai arī viņas iziet uz to, kad klients būs piedzēries un neko nesapratīs.
Vismaz nav feiks. Kad dažreiz veči aiziet pie mauciņas. Sludinājumā skaista jauna meitene. Aizbrauc...un ahuyeyish....atver ap 50 gadīga. Klientu čakarēšana.
Biju gadu atpakaļ. Varu ieteikt. Bija pat jau viens topiks par viņu šeit (nosaukumu neatceros). Šogad problēmas sarunāt, rakstīju 2x, neatbildēja. Pa lielam var iet ciemos.
Piekrītu visam augšā minētajam. Nevienam neiesaku. Daudz runā, maz dara pavelk laiku. Vēl kautkadus pārspīlētus noteikumus uzstāda. Jums garastāvokli uzreiz sačakarēs.
Ierakstīts
Man teica. No 16.00 līdz 4.00 pieņem. Teica itkā drīz tāpat prom. Biju pats naktī tur. Riktīgi izručīja. Jo pirms tam nobukingoju normālu "jaunu seksuļu", aizbraucu. Aga, veca krosene kautkāda...wtf...Uzreiz vagu paņēmu no turienes...cienu sevi. Pāris stundas pasēdēju auto...tad parādījās Alexas sludinājums, aizbraucu. Nu vo. Cita lieta. Bildes atbilst. Nav feiks. Biju apmierināts.