Biju! Ņemot vērā, ka te ir daži skopi labi vārdi pateikti vien, bet nav nevienas pilnvērtīgas atsauksmes, līdz ar ko ielikšu. Izmaksas: 12 vai 7 sarkanie, atkarībā 1h vai 0.5. Atrašānās vieta "Bērnu pasaule".
Vērtējumi: Kopvērtējums - petit cienītāji novērtēs. Labs variants par ļoti samērīgu un atbilstošu cenu.
Dzīvoklis: 10 Viss ļoti labā līmenī.
Attieksme: 9 Draudzīgi lietišķa, nav GFE, bet ļoti ok.
Izskats: 8 Meitene "ceļu uz gymu" nav atklājusi vēl savā dzīvē.. Tieva maza, ar ļenganu dupšeli. Nebūs tur IG dīva kura 4-5 reizes nedēļā kačā dupsi. Krūtis 1, bet to kompensē lieki krūšu gali! Lūpu vietā kārtīgi Ukraiņu "vareņiki" - nav kritiski, bet man nepatīk - neatbalstu.
Minets: 9 Tiešām labs! Mauc ar entuziasmu, siekalām un atdevi. Cenšas pati dauzīt rīkli cik dziļi var, bet kaklā - līdz galam paņemt neprot - līdz ar ko 10 nedodu!
Sex: 9 Var locīt kā gribi.. Vai nu pašai jāt uz daikta tiešām patīk vai arī ir tiešām ļoti laba aktrise - nezinu.
Kopējais verdikts - Iesaku!!! Par tādu ciparu, ļoti, ļoti labs variants. Drāziet kamēr ir!
Pateicoties tam ko tikko izlasīju,es nevaru nepadalīties ar savu pieredz kas bija pilnīgi negaidīta.
Sāksim ar to, ka man bija 27 gadi, es biju depresijā, labi uzsēdies uz korķi un vēl šo to, bet pateicotiez šim combo es iegāšu kkādā mistiskā, šai līdzīgā labā, sakoļīju viņu stundas laikā uz kafiju, pēc 10min kafidzšanas beigām mēs atvadījāmies, bet tas nebija viss. Mēs atkal satikāmies vakarā un viņa man iedsva tādu orālo , ka es vismas 3 dienas nevarēju saprasr kas ar mani notika, koc es nevaru normāli pastaigāt, bet tas viss bija pupu zizas uz tā forna ko viņa izdarīja ar mani, tāda sajūta ka daļu dvēseli izsūca un es ar to tik ļoti lepojos, ka pirmo esmu drošs, ka neviena cieviete nekad to bespēs atkārtot, shis bija kks pārdabisks nu ja neskaitz, ka man bija 76, viņ 56🙏
Ierakstīts
Pateicoties tam ko tikko izlasīju,es nevaru nepadalīties ar savu pieredz kas bija pilnīgi negaidīta.
Sāksim ar to, ka man bija 27 gadi, es biju depresijā, labi uzsēdies uz korķi un vēl šo to, bet pateicotiez šim combo es iegāšu kkādā mistiskā, šai līdzīgā labā, sakoļīju viņu stundas laikā uz kafiju, pēc 10min kafidzšanas beigām mēs atvadījāmies, bet tas nebija viss. Mēs atkal satikāmies vakarā un viņa man iedsva tādu orālo , ka es vismas 3 dienas nevarēju saprasr kas ar mani notika, koc es nevaru normāli pastaigāt, bet tas viss bija pupu zizas uz tā forna ko viņa izdarīja ar mani, tāda sajūta ka daļu dvēseli izsūca un es ar to tik ļoti lepojos, ka pirmo esmu drošs, ka neviena cieviete nekad to bespēs atkārtot, shis bija kks pārdabisks nu ja neskaitz, ka man bija 76, viņ 56🙏