Впервые в Риге 💖 Фото реальные 💖 Есть подружка👯♀️ Есть допы 👄 Пиши если хочешь встретиться сегодня 💖 WhatsApp:+(371) 27161942 ❤️ First time in Riga ❤️Photo is Really 💕 Have an extras 👄 Text my if you want to meet today 💕 WhatsApp:+(371) 27161942
Labdien, kolēģi! Neatradu šeit nevienu atsauksmi par šo dāmu, tāpēc izveidoju jaunu topic un dalos ar savu otro pieredzi. Ceru, ka neesmu kļūdījies un nav jau izveidota par šo feju kāds posts. Iepriekš atvainojos.
Sarakste un tikšanās vieta
Sarakste bija īsa un konkrēta. Par laiku vienojos savlaicīgi - 5 stundas pirms tikšanās. Adrese – Kungu iela 25.
Tā kā lokācija ir Vecrīgā, auto novietošana bija problemātiska – vienīgā iespēja bija maksas stāvlaukumā (5 EUR/stundā).
Ierodoties norādītajā vietā, saņēmu precīzas norādes. Nākot iekšā slēgtā teritorijā, palaidu divas dāmas, kuras savā starpā sarunājās svešvalodā. Nedaudz neveikls moments bija, ka mēs devāmies uz vienu un to pašu stāvu – viņas iegāja pretējā dzīvoklī, kur notika skaļa ballīte. Feja palūdza uzgaidīt, jo izskatījās, ka viņu tas kaut kā satrauca. Pēc piecām minūtēm fejas durvis atvērās.
Pie dzīvokļa bija kodu kastītes atslēgām, kas liecināja par Airbnb.
Tikšanās un pieredze
Ienākot dzīvoklī, mani sagaidīja jauna, pievilcīga dāma garā kreklā un apakšveļā. Atstāju naudu uz galda un devos uz dušu. Dzīvoklis bija tīrs un kopts, dvielis sauss, bet vannas istabā jūtams mitrums, turklāt paklājiņš bija slapjš.
Pēc dušas uz gultu. Neliela priekšspēlē pēc kuras sekoja mutiskais. Pēc tam pārgājām missionāra un “doggy”, līdz beidzu. Otrajā piegājienā, iespējams, no satraukuma, bija ļoti grūti. Ja jāsalīdzina ar pirmo pieredzi, tad iepriekšējā feja no šīs neveiklās situācijas ļoti prasmīgi izgāja, taču šai dāmai neizvedās, varbūt pieredzes trūkuma vai pati bija sakautrējusies, bet es pavisam nevainoju dāmu, jo vainīgs esmu es pats.
Kopumā mutiskais bija pieņemams. Seksā pats biju iniciators, tāpēc neizdevās saprast, kas dāmai patīk, un neko īpašu nepamēģinājām.
Komunikācija un attieksme
Dāma bija laipna un viesmīlīga, taču sākumā ļoti rezervēta un klusa. Kad pats uzsāku sarunu, viņa atvērās un parādījās smaidi. Pēc viņas teiktā, ir no Kijevas un paliks šeit līdz 3. martam (ja pareizi atceros).
Izskats un vecums
Dāma ar slaidu figūru, izteiksmīgu dibenu, nelielas krūtis. Vecums, visticamāk, atbilst norādītajam sludinājumā. Fotogrāfijas ir 100% autentiskas un šķiet, uzņemtas tajā pašā dzīvoklī.
Izmaksas Cena: divi oranžie, divi zilie – stunda.
Šī atsauksme vairāk būs par to, ka meitene nav fake un izskatās kā bildēs. Manuprāt, ļoti skaista dāma ar burvīgu smaidu. Par sniegumu daudz nevaru spriest, jo pats nebiju labākajā formā. Ja vērtētu tikai performanci, iespējams, pieredzējušāki kolēģi varētu nebūt sajūsmā, bet ceru, ka kāds uzrakstīs arī pretēju viedokli, jo tās ir tikai aizdomas. Pats labprāt satiktos ar meiteni velreiz, lai pārliecinātos, ja izdosies. Dāma šeit atrodas ar draudzeni. Abas sludinās atsevišķi un kopā, tas ir - iespējams tikties ar abām vienlaicīgi.
Labdien, kolēģi! Jau kādu laiku vēroju šo forumu un beidzot nolēmu uzdrīkstēties – tāpēc šī ir mana pirmā atsauksme par manu pirmo pieredzi.
Pirms dalos ar pieredzi, vēlos pateikties visiem, kuri iepriekš rakstīja atsauksmes par šo dāmu – tieši pozitīvās atsauksmes mani pārliecināja ar viņu sazināties.
Sarakste bija īsa, konkrēta un bez liekām formalitātēm. Apmēram stundu pirms tikšanās vienojāmies par laiku. Adrese bija tā pati, kas minēta iepriekš – Vagonu iela 22.
Rajons, manuprāt, ir nedaudz apšaubāms – pārbaudot kartē, pamanīju, ka netālu atrodas Rīgas Centrālcietums, kas radīja nelielas bažas, īpaši tāpēc, ka devos tur naktī. Tomēr, tā kā Rīgā dzīvoju tikai neilgu laiku, to objektīvi novērtēt nevaru.
Ierodoties pie norādītās adreses, nevienu “omi” nemanīju (kas ir loģiski, jo bija nakts). Pie mājas stāvēja divi takši. Kāpņutelpā sastapu citu jaunu un skaistu dāmu – uz mirkli nodomāju, ka viņa varētu būt “feja” un dodas uz outcall, taču tas bija tikai instinktīvs pieņēmums.
Tikšanās un pieredze
Nonākot līdz dzīvoklim, mani sagaidīja skaista dāma apakšveļā un halātā. Pēc naudas atstāšanas devos uz dušu – dzīvoklis un vannas istaba bija ļoti tīri, dvielis svaigs un sauss.
Pēc dušas pie gultas nedaudz pamaigojāmies, pēc tam sākām ar mutisko. Tad pārgājām pie jātnieces pozas, pēc tam missionāra un “doggy”, līdz beidzu. Otrajā piegājienā, iespējams, no satraukuma, bija grūtāk, taču dāma bija ļoti saprotoša un palīdzēja, līdz izdevās beigt arī otro reizi.
Ņemot vērā, ka man iepriekšējas pieredzes šādā jomā nebija, iespējams, mans vērtējums nebūs objektīvs. Tomēr, pēc manām sajūtām, mutiskais bija ļoti labs. Seksā šķita, ka viņai visvairāk patīk, kad ņem viņu priekšā.
Dāma bija ļoti viesmīlīga, laipna un saprotoša. Mana nervozitāte noteikti nepalika nepamanīta, tāpēc priecājos, ka dāma šim apstāklim pielāgojās un centās, lai mana pieredze būtu maksimāli komfortabla. Viņai ļoti patīk runāt, un pati par to brīdina, lai nepieciešamības gadījumā viņu laicīgi aptur.
Izskats un vecums
Dāma ir ar slaidu figūru un silikona krūtīm. Vecums varētu būt ap 40. Iepriekšējās fotogrāfijās viņa izskatās jaunāka, savukārt jaunākajā postā izskats ir atbilstošāks realitātei.
Izmaksas Cena: divi oranžie, trīs sarkanie – stunda.
P.S. Dāma būs vel šonedēļ. Pēctam plāno atgriezties Martā.
Ierakstīts
Ника (23 gadi)
Sludinājums (no www.puh.lv):
Впервые в Риге 💖 Фото реальные 💖 Есть подружка👯♀️ Есть допы 👄 Пиши если хочешь встретиться сегодня 💖
+(371) 27161942
+(371) 27161942
WhatsApp:
❤️ First time in Riga ❤️Photo is Really 💕
Have an extras 👄 Text my if you want to meet today 💕
WhatsApp:
Labdien, kolēģi! Neatradu šeit nevienu atsauksmi par šo dāmu, tāpēc izveidoju jaunu topic
un dalos ar savu otro pieredzi. Ceru, ka neesmu kļūdījies un nav jau izveidota par šo feju kāds posts. Iepriekš atvainojos.
Sarakste bija īsa un konkrēta. Par laiku vienojos savlaicīgi - 5 stundas pirms tikšanās. Adrese – Kungu iela 25.
Tā kā lokācija ir Vecrīgā, auto novietošana bija problemātiska – vienīgā iespēja bija maksas stāvlaukumā (5 EUR/stundā).
Ierodoties norādītajā vietā, saņēmu precīzas norādes. Nākot iekšā slēgtā teritorijā, palaidu divas dāmas, kuras savā starpā sarunājās svešvalodā. Nedaudz neveikls moments bija, ka mēs devāmies uz vienu un to pašu stāvu – viņas iegāja pretējā dzīvoklī, kur notika skaļa ballīte. Feja palūdza uzgaidīt, jo izskatījās, ka viņu tas kaut kā satrauca. Pēc piecām minūtēm fejas durvis atvērās.
Pie dzīvokļa bija kodu kastītes atslēgām, kas liecināja par Airbnb.
Tikšanās un pieredze
Ienākot dzīvoklī, mani sagaidīja jauna, pievilcīga dāma garā kreklā un apakšveļā. Atstāju naudu uz galda un devos uz dušu. Dzīvoklis bija tīrs un kopts, dvielis sauss, bet vannas istabā jūtams mitrums, turklāt paklājiņš bija slapjš.
Pēc dušas uz gultu. Neliela priekšspēlē pēc kuras sekoja mutiskais. Pēc tam pārgājām missionāra un “doggy”, līdz beidzu. Otrajā piegājienā, iespējams, no satraukuma, bija ļoti grūti. Ja jāsalīdzina ar pirmo pieredzi, tad iepriekšējā feja no šīs neveiklās situācijas ļoti prasmīgi izgāja, taču šai dāmai neizvedās, varbūt pieredzes trūkuma vai pati bija sakautrējusies, bet es pavisam nevainoju dāmu, jo vainīgs esmu es pats.
Kopumā mutiskais bija pieņemams. Seksā pats biju iniciators, tāpēc neizdevās saprast, kas dāmai patīk, un neko īpašu nepamēģinājām.
Dāma bija laipna un viesmīlīga, taču sākumā ļoti rezervēta un klusa. Kad pats uzsāku sarunu, viņa atvērās un parādījās smaidi. Pēc viņas teiktā, ir no Kijevas un paliks šeit līdz 3. martam (ja pareizi atceros).
Izskats un vecums
Dāma ar slaidu figūru, izteiksmīgu dibenu, nelielas krūtis. Vecums, visticamāk, atbilst norādītajam sludinājumā. Fotogrāfijas ir 100% autentiskas un šķiet, uzņemtas tajā pašā dzīvoklī.
Izmaksas Cena: divi oranžie, divi zilie – stunda.
Šī atsauksme vairāk būs par to, ka meitene nav fake un izskatās kā bildēs. Manuprāt, ļoti skaista dāma ar burvīgu smaidu. Par sniegumu daudz nevaru spriest, jo pats nebiju labākajā formā. Ja vērtētu tikai performanci, iespējams, pieredzējušāki kolēģi varētu nebūt sajūsmā, bet ceru, ka kāds uzrakstīs arī pretēju viedokli, jo tās ir tikai aizdomas. Pats labprāt satiktos ar meiteni velreiz, lai pārliecinātos, ja izdosies. Dāma šeit atrodas ar draudzeni. Abas sludinās atsevišķi un kopā, tas ir - iespējams tikties ar abām vienlaicīgi.