Ķipo tu esi tik vērtīgs klients, ka feja palekdamās mācīsies latviešu valodu? 🤣 varbūt vienkārši tu ar savu neierašanos atbrīvosi vietu kādam naudīgam rus saprotošam pisējam
выбор стал намного хуже. И качество сервиса. Лет 5-7 назад допом был только анал, остальное девочка либо делала либо нет. Теперь же как будто контракт подписываешь куча позиций. хорошо хоть НДС не облагают. Помню еще времена сассажных салонов. Их только на Стабу было 4 штуки- приходишь, девочки в халатах , улыбаются массаж 50 евро, а если минет или мекс 50-100 сверху.... Каждая вторая соглашалась. И выбор был в салоне от 3 ло 7 девушек. А еще раньше привози ... 50-100 латов и 4 на выбор привозил специально обученный человек.... Теперь же я в этом году из 8 походов только 2 раза остался. Либо крокодилы - фейки встречали, либо отношение с порога хуже некуда....
Nu ko var čīkstēt kā skolniece. Nepatīk cenas un prasības - tad neej.
Ar tavu nostaļģiju un kunkstēšanu šajā sfērā nekas nemainīsies. Un fejas noteikti neraudās, ja tāds kā tu pēkšņi nenāks pie viņām 😆
Какие красавицы решили посетить столицу балтийских тигров. 😖
Прям как в сказе про трёх поросят. 😅
Видимо у укр сутеров совсем туго с кадрами, лишь бы кого-то пригнать в Ригу хоть какую-то копеечку заработать. 🤦♂️
Эта с прыщавой задницей вообще бомба! 😆
Nezinu, kas Tev tur par problēmām privātajā dzīvē, bet meitenes izskatās kārdinoši.
Paldies, ka ieliki bildes, nedēļas nogalē varētu apciemot.
Что за стадия ? Она вроде не молодеет что бы включать королеву.
Adekvāta stadija. Saudzē savu mentālo veselību. Nav ko pisties ar katru studentu vai pensionāru, kas sakasa naudu vizītei 😂
Pēc stāstiem, ko esmu dzirdējis no fejām, tīri cilvēcīgi atbalstu šādu rīcību. Ar šīm dāmām, kas ņem tikai tos kas patīk, gfe garantēts gandrīz vienmēr.
Nemācēšu teikt par Tavu pieredzi,man par laimi ar attieksmi bij ok..es parasti cenšos iet dienas pirmajā pusē..es nezinu smaidoša,komunikabla kas vainas attieksmei?
Es citēju tevi . Tu jau raksti, ka attieksme sūdaina un žēl naudu atstāt
Forša meitene,laba attieksme nebij ,žēl atstāto rubļu...viena no labākajām viesmaksliniecem no Ukrainas demokrātisko cenu segmentā, man patika, šķiet ka rets gadījums dzīvē izskatās labāk,ka bildes vismaz no rīta 😊
Piekrītu,bet tie kas tiešām var atļauties to īpaši nereklamē,un vismazāk to raksta ko un cik vēl var uzmest pa virsu.
Adekvāts lietotājs ar stabilu ego un pašapziņu, nekad nečīkstēs un nekauks par to, ka feja par dārgu. Ej pis vecās un resnās, tās atdodās par kapeikām. Nav ko piesieties meitenēm, kas sevi novērtē par tev nepaceļamu ciparu.
Jaa nometiis,nevis juus taka nogribejushies shunelji visu algu adod😂ganjau vel kads atros krediitus njem lai maukas pistu.Bet viss jau ok,Latvijaa pilniigi viss ir dargaaks nekaa citaas valstiis
Un kāda tev daļa gar svešiem ienākumiem? Vari iedomāties - es varu atļauties šīs summas maksāt fejām un pat uzmest pa virsu čajus. Pieļauju, ka es neesmu vienīgais, kurš ir maksātspējīgs.
Bet tu izklausies pēc mūsu senā drauga Alekša (laikam) , tikai latviešu versija. Kas to vien dara kā čīkst, cik viss ir slikti un cer, ka viņas visas nometīs cenu līdz 30 naudām.
Pēdējā laikā saradies pilns ar tām 150+. Nāc uz stundu, bet ja gribi ko vairāk par pliku sexi, tad jāmaksā tur 40, par to 20, tad vēl 30, nu neiet krastā šitais. Beigās trīs pudi iztērēti un domā tad, a par ko, ja ir te tauriņi, kuri kā vecie standarti nemainās -150+200 un viss iekļauts.
Es tikai gribēju pateikt ka nedrīkst rakstīt tā kā Vinja raksta. Man pēc tā ko Vinja uzrakstīja nav vēlme pat braukt pie Vinjas, es jau nerunāju par drazienu. Nu ja cilvēkam patīk kad ar Vinju runā ka ar cūku, tad lai brauc.
Man bija nepatīkams gadījums ar vēl vienu senu feju. Vinja sarakste pateica ka laiks jau sen aizņemts, man pēc tā vairs negribās braukt pie Vinjas.
Var but Vinjas jau tik ilgi strādā šajā sfērā kā nepaman tādas sīkumus, bet vīrietim tas ir svarīgi. Un virietis grib braukt pie meitenes kuri gaida Vinju, nevis pie cūkas kas jau sen aizņemts ar citu klientu.
Ak vai kāci mēs jūtīgi 🤣 feja sēž un tevi gaida. Viņai pa lielam pajāt uz tavām jūtām. Esi taču reāls. Tas ir viņas darbs.
Mani savulaik pārcēla, jo uz to laiku, ko gribèju, pieteicās bagātāks frukts, kas pārmaksā . Just a business
Nacalniks ir tas kas maksa. Protams, ja nemaksa par kadu bdsm nodarbi. Man personigi besi noteikums ka 1 h ir nevis 1h bet 1-2x. Es perku laiku, un ja nopirku 1h tad ari 1h un cik x reizes gribu. Ir dazas kas ta ari piedava. Bet tam kas tjip 1h 1x ir pilnigs razvods.
Nav brīnums, ka tevi aplauž un razvodus taisa 😆 tu arī auto servisā maksā, bet tāpēc vien tu nekļūsti par načaļņiku.
Es pērku attieksmi, un pārsvarā tas atmaksājās - gan ar pavadītā laika ilgumu, gan kvalitāti, gan reižu skaitu. Vairāk par 2x nekad nav interesējis
Это уже лишнее. Представь тебе на работе начальник говорит сделать работу, а ты врубаешь свою личность и делаешь как сам хочешь, и ещё в ответ говоришь такое :
Хорошо но не долго
Хорошо но не все
ЧТО тебе начальник ответит на такое ?
Un tev liekās, ka viņai ir načaļņiks? Meitene pieaugusi, strādā uz sevi, šķiro klientus kā pati vēlās. Pēc čata izskatās ka izvēlās tos, kas patīk. Nav klasiskais variants ar guļošu baļķi, atplestām kājām un riebumu sejā
Kā tad ne, cenas tā sakāpušas, jopcik, mēs tak sevi cienoši joberi esam, kad sāk palikt nekaunīga cenu/atteicības politika, mēs vienkrāniski sakām PIETIEK!
Tukša d*ršana un čīkstēšana. Cenas kāpj visam, kāpēc lai fejas nepielāgotos? Īpaši iebraucējām pilnīgi pajāt uz tavu politiku, viņas pelna arī no tiem, kas atnāk vienu reizi. Kāda starpība, atgriezīsies vai nē.
Tiesam? Pec vinas sludinajuma teksta liekas, ka tur tada augstpratiba, pasparliecinatiba, un vel hz kadi putni galva dzivo, ka diez vai tur jauku un patikamu attieksmi sagaidisi...? 🤔
Kādas tad tevi interesē? Pazemīgas un kompleksainas? Tās kas sludinājuma tekstā 5x uzraksta - Lūdzu atbrauc? 🤔 Lūk tos es sauktu par putniem, kas radušies pēc psiholoģiskām traumām.
Ierakstīts
Zajebisj, īstā vieta, kur būt aizspriedumainam un kādam pārmest.
Šis nav māmiņu forums. Un pat cāļa forums nav.