pēc pēdējo pāris reižu pieredzes- pie ukrainietēm var iet tikai tad, ja ir labas atsauksmes
tur ir tāds organizēts konveijers, pilns ar sludekļiem ar pārfotošopētām, vecām, neatbilstošām bildēm, bet realitātē sagaida vecas, pārgurušas un resnas darbones bonusā vēl ar sūdīgu attieksmi
es tiešām cenšos galvu meitenēm nečakarēt ar liekām sarakstēm, bet situācija "tirgū" pašlaik ir tāda, ka teju visos sludinājumos ir ukrainietes ar fotošopētām studiju bildēm, bet dzīvē aizbraucot ir vnk briesmas
lielai daļai nav problēmu atsūtīt vnk ar mobilo fočētu bildi, dažas pat lapu ar uzrakstītu datumu parāda fotogrāfijā, lai redz, ka bilde nav veca. hvz, kāpēc šī dāma tik ļoti sacepās, varbūt jau kāds cits bija sakaitinājis
no sevis varu tikai piebilst, ka viņa melo- uzreiz pēc cenu/piedāvājuma saņemšanas es palūdzu reālas, ne vecas un nefotošopētas bildes- nebija nekādas kaudzes jautājumu un pārējās šļuras, ko viņa te sadrukājusi
pretī saņēmu tās pašas, kas sludinājumā- varat paši pārliecināties, cik neapstrādātas un ticamas tās izskatās.
līdz ar to mana interese arī beidzās, bet no viņas puses panesās psihošana, draudi publicēt manu nr- un tāds pat tonis arī redzams šeit tagad
p.s. jautājums pārējiem foruma biedriem- vai jums liekas adekvāti draudēt publicēt klienta numuru tikai tāpēc, ka sarakstē kkas nepatika?
man personīgi pilnīgi vienalga, bet ja kāds vieglprātīgi lieto savu īsto numuru, nu tad ir iemesls padomāt par tādu praksi
Nu jau pietiks,neesi šeihs savā harēmā,kur visām rakom jāstāv tikai parādoties. Nepatika bildītes - neej,nepatīk komunikācija - netērē laiku! Man izskatās,ka te ņemies kā bāba par kaut kādiem sīkumiem!
Labāk ej un forši nopisies,nevis čakarē galvu fejai,kuru 90% slavē un kura atstāj ļoti labu iespaidu foruma!
te ir forums, kurā var izteikties jebkurš un tu te neesi nekāds noteicējs, ko kam rakstīt vai nerakstīt.
Varbūt arī sīkums, bet tik rupju attieksmi tiešām neatceros ne no vienas.
no otras puses varbūt mana pieredze noderēs kādam citam- zinās, ka labāk liekus jautājumus neuzdot 😱
mjā, tad, kad esi aplauzies un vairākkārtīgi uzrāvies uz pilnīgu vilšanos un neatbilstību bildēm, tāpēc uzdrošinies palūgt reālas (lasīt: neizskaistinātas bildes), lai netērētu nedz savu, nedz dāmas laiku, uz tevi par to sabļauj, draud publiskot numuru un beigās vēl esi sliktais, kuram mīlestības pietrūkst 😅 tā vietā, lai vienā teikumā pateiktu, ka citu bilžu nebūs un beigtu sarunu
aa, vēl piebilde- komunikācijā izliekas ieinteresēta utt, bet.iss ir līdz brīdim, kad samaksā- pēc tam ir absolūti neieinteresēta, ka tik āttāk atkratīties
bildes izskatās viņas, bet vecas/fotošopētas, dzīvē izskatās ne tuvu ne tik labi
neticu, ka operators meitenes vārdā kādam rakstītu rupjības vai vēl trakāk- draudētu ar kko. tjipa augumā sabrauc operators, bet atbildēt dabū meitene 🤣
uzrakstīju random sludinājumam, atsūta cenas (80/150), aprakstu
es jau atēdies ukrainiešu feikās/vecās bildes, uzreiz palūdzu, lai atsūta reālas, nefotošopētas bildes
atsūta- protams, neko neizsakošas, apstrādātas bildes vnk nekādā kvalitātē. nu ok, ja ne, tad nafig vajag, neko vairs nerakstu
pēc pāris h atraksta, tjip "??"
nu es arī atbildu, ka tādas bildes man neko neizsaka, ir jau bijuši aplauzieni... kā sacepās, kā panesās- ko tu man raksti, ko tērē laiku, ko tu lieto, bla bla bla
mana atbilde par ukraiņu meiteņu bezkaunīgumu šo vēl vairāk uzvilka- piedraudēja man- ka ielikšot forumā, lai "ar mani laiku netērē" 😵
nu hvz, kādā vēl forumā, es jau tik vienu zinu, ieeju šeit pačekot tel nr- bingo, a te tak vesela tēma viņai veltīta 😍
nu tā lūk- manuprāt, īsti adekvāta viņa nav, atsita jebkādu vēlmi mēģināt tikties, ja jau lūgums atsūtīt reālu bildi noved pie psihošanas
p.s. Сабрина, только не пиши о мне на форуме, мне оооочень страшно 😱
Ierakstīts
prasa 9 sarkanis pus h un 16 sarkanos 1h, ja ir laba procesā, varbūt arī jāizmēģina