Ir bijis ieberziens gan lielās summās,gan mazās summās, starpība ir tajā, ja paņem pa lielu summu un atdeve ir nekāda, tad ir maraļņiki, savukārt ja ņem par mazāku summu vari vairākas izmēģināt, ja uzskatu ka atdeve ir vērta, parasti atstāju pēc procesa kādu banknoti vairāk, kas savukārt otro reizi padara man pieejamāku, mana pieredze rāda ka neviena LV nav vairāk vērta pa 150€. Ja vēlos iztērēt vairāk,tad dodos uz jūgenstila rajonu, apmeklēt kafejnīcas, kur satikt tās kas nesludinās, saucamās zelta racējas, tā kā pasākums ir garš parasti vakarā garumā, pāris reizes esmu tā darījis, nogurdinoši bet ar rezultātu pa dārgo, un ar elitāru kā viņas uzskata sievieti.
Ir bijis topiks par viņu, bildes viņas, rāmis normāls, seja dzīvē nogurušāka, attieksme podā noraujama, man liekas ka bija problēmas ar redeli, biju ja nemaldos gadu atpakaļ, karoče rūdīta feja maigumu nadabūsi.
Tātad, noriskēju un aizgāju, kā parasti uz pusH, ar domu pa to ciparu var arī noriskēt, bildes domāju ka nav viņas, bet kā iepriekš minēja koleques, rāmis labs, kā teikt stingriņa, pupeļi mazi nu tāds 2iņš, sasoki cieti, man tāda kombinācija patīk, galva dredos, seja nu tā nav manā gaumē, bet nav arī vieplis, procesa laikā sita cauri meitenes nogurums, dēļ kā tas ir atzinās pēc procedūras, kustības labas virspusē zin kā kustēties, locīja muguru in cilāja dupsi, dupsis apaļš labs, gan ar seju, gan ar pagrieztu muguru jātniecē mauca,tas baigais plus, lieto daudz lubri, domu gandrīz nav, dogijā arī labi licijās, tāpēc ilgi nenoturējos, varbūt par velti stāstu, jo laikam ka parīt mauc prom uz bagātākās zemēm kur var nopelnīt. Ja paliktu es piestaigātu vēl!
Ai labi, atzīšos arī biju, viss kā iepriekš minētais, bildēs ir viņa, foķēts no augšas lai bumbiera forma nav redzama, izvēlējos šo jo seja patika pēc sludekļi tā kā bija opcija šo apšļakstīt tāpēc izvēlējos, realitātē viss kā biju iedomājies no meitenes izskata, augums ap 170 točna, bija patīkama komunikācijā, nu kā GFE, kā minēja kolegas pasūkāja īsi, uzleca virsū, firši ciči patirinājās, varēja riktīgi spaidīt, lubrikantu nelieto, starp pozām pazelē kas man patīk, dogijā skats labs, šī nokūlminēja, man ar bija labi, tā arī piemetu zābaku, neapšļakstīdams feisu. Ņēmu uz 30min, piķis pēc procesa, atstāju biku vairāk. Varbūt iegriezīšoties vēl dēļ labās attieksmes.
Я понимаю ваше возмущение, и вы даже правы от части, со стороны мужчины !
но мне что бы принять мужчину нужны финансовые вложение, оплата квартиры, уборка за которую я иногда плачу, или делаю сама, купить средства для уборки! Полотенца купить, стирать каждый день для вас, сухие и чистые что бы были
арома свечи, диффузоры это толко лишь бытовые моменты
сейчас о личных затратах, белье всегда встречаю в белье, каблук чулки которые рвутся( в момент страсти не выходит контролировать этот момент ) а чулки 10€
презики лубриканты игрушки дивайсы я тоже их покупаю каждый раз для вас и себя, что было приятно обои паринерам
ну писать сколько стоят мои крема вари косметика я не буду, это личное !
и главное время, я даю вам время всю себя , поэтому цена моя такая!
я не оправдываюсь, хочу приоткрыть элементарные вещи, на которые мужчины по своей природе не обращают внимание )
и написала все выше относительно себя лично ) иначе не могу ) я хочу что бы мужчина побывав у меня кайфанул ) кто то обращает внимание на детали кто-то нет каждому свое ) главное что я для себя делаю все по совести ! И если я кому отказала в часе значит были на то свои причины, не кого не хочу обидеть, но я тоже человек и у меня есть симпатии так же и антипатии ! Всем желаю денег и любви 💋😁
Esmu bijis reizes trīs, pirmā reize bija tiešām kā pieminēja autore kaifanul, tāpēc ar nepacietību gaidīju vēlreiz dāmas gastroļus, sagaidīju, otrā jau bija nu tāda, ne kā pirmā atdeve apmēram ap 50% no pirmās reizes, karoče norakstīju uz meiteņu lietām, sagurumu, mēness fāzēm utt, kas tur vēl var būt. Izdomāju trešo reizi, pārbaudīt, arī tā bija jau tikai uz 50% no pirmās reizes, karoče, vairs neēsmu bijis un netaisos, kur nu vēl par lielāku ciparu. Parasti atstāju kādi 10-15% vairāk, kā teikt zeķubiksēm.
Šito kādu laiciņu atpakaļ man mēģināja ieskapēt, tagad reklamējas kā Eva tā kas ir ar lielo aizmuguri, ar tarifu kas ir 2x lielāks nekā LT, toreiz gribēju pie viņas vēl pa sakarīgo ciparu, bet teica ka metusi mieru šai nodarbei, bet pēc pāris dienām reklamējās LT.
Cik tad prasīja? Pavasarī biju, atstāju 120 + pāris ekstras. Tagad par stundu prasa 130. Nemaz tik daudz nav. Meitene atmiņā gan palikusi kā visai centīga.
Mans novērojums, ir atpakaļ, ar vārdu Eva jauns nr, slidinās tikai Eng, sarakstās arī tikai Eng, tipa laikam domā ka neatpazīs ir viena neredzēta foto sludeklī, bija doma piekāpt, vai uzkāpt, atceroties labās atsauksmes, atsūtīja taksi, nu jā ir pielikusi diezgan, laikam arī labāka palikusi! Novembrī bija sludeklī LT, novembra beigās sarakstījos ar šo cipars, LT bija uz pusi mazāks kā tagad pie mums, prasa, brīnumzeme.
WTF? kāds arī sakars mainīt gumijas mainot pozas? Nekas šitāds nav dzirdēts.
Es zinu vēl vienu gumijas pārvilcēju, tur bija arī pēc mineta, pēc pozām, akta laikā visulaiku pataloģiski pārbaudīja ar izvilkšanu, esot šai gadījies ka plīsis gumījnieks, tāpēc tāda mandrāža.
patīkama sieviete, nav fake, attieksme draudzīga, par to samāksloto stenību😅piekrītu, matos kaut kādas sprādzes, bet serviss loti labs, pat teiktu labākais kāds ir bijis.
Nav fake, bet mati fake, 😀pie iekaršanas procesā parautu un paliktu kušķi rokā, tā kā uzmanās.
Hi, biju pie šīs ar, intereses pēc, domāju kas nu varētu būt ja sevi var nosaukt par Imoeratricu tad arī pišai jābūt imperātiriskai, huj kas tev dos, viss kā kolēgas aprakstījuši šinī atsauksmju lapā, man ar pusH pietika, interese ilgāk nebija tur iekšā palikt, interese šai ar nav liela, kaut gan attieksme laipna, koķetelīga, varbūt ja vēlreiz aizietu būtu labāk, bet nemēģināšu, domāju ka ir sadomājusies ka visiem jābeidz viņu tikai ieraugot, man piemest zābaku palīdzēja skapis ar spoguli, un nostaļģija par vienu jaunu meiču kuru arī kurbulēju tieši šajos aparamentos kurai bija interesanti spici pupi, kas dogījā riktīgi šūpojās, labi tas jau ir cits stāsts.
Labas, kā teikt, padalīšos ar savu pieredzi par šo dāmu, piekrītu augums labs kompakts, vismaz nav valis ļumīgs,ciči velti ielikti man tādas cietas bumbas nepatīk, tas mans viedoklis,GFE nu nezinu divas reizes biju, bet ne visai, varbūt fiziski nepatiku vai vēl zin kas, zelēšana knapi pus minūtē, ja neprasi vairāk,trakākais,kas man nepatika ir meitenes peronīgā higiēna un tas ar ko dod noslaucīties, sen nebiju ar tādu antisanitāriju sastapies kopš vjetnamietes laikiem sastapies, procesa laikā,kad tiku pie ciču galu sūkāšanas panesās aromāts no paduses, labi atpakaļ pie dvieļiem, tiem nav kur fiziski izmazgāties, man liekas ka tiek vienkārši izžāvēti uz radiātoriem un laisti apritē, arī tiem ar kuriem saslaucīta grīda no dušas saluztajām durvīm noplūdušā ūdens. Tas mans novērojums, es tur vairs nē, atboi, man pietika.
Nu es pateiktu tā,var salīdzināt ar e30 bet ar 325e zinātāji zinās, jo ar mani šī taisīja tādus virpuļus ka gadrīz gumija svila, bet šinī ģēlā to nevajag, bet ar e30 to var palikt uz plikiem diskiem,varētu teikt ka es salīdzinātu viņu ar 325iX mtech pakā,ar pārprogrammētu kompi, kas karpās ar visiem 4iem uz sausa asfalta, tā arī viņai,ir laba atdeve, kas ar visām 4ām ir procesā, pieredze ar šo un ar e30.Nevar salīdzināt izskatu,kas tagad ir jaunajām darbonēm ko pielīdzinātu malaļitraškām,ar šo feju kam ir vēl jauda, prasmes, un atdeve. Jā izskats ir paguris, bet labs priekš tā vecuma, nav juties konvējers, esmu kurbulējis 3x, katrs ir bijis atšķirīgs tāpēc ir interese ko šī vēl piedāvā un vai neatkārtosies, atstrādā katru peniju, vai vienkārši patīk to darīt, 90% tā teikt dārgais gals pat par 3kāršu ciparu to nedara.
Es ar biju pie vienas ukrainietes. Diemžēl ta nebij uz pusi tik atsuacīga un atklāta kā šī... Diemžēl bij sliktāk. Nebiju pārak apmierināts pēc tam un arī nauda it kā puslī∂z nebij to vērts. tagad zināšu ka šita ir labāka.
Biju kkur 2 nedēļas atpakaļ, nu labākais variants no iebraucējām top 1 no 2022g izskats mani apmierināja, nebiju vīlies salīdzinot ar bildēm no sludekļa, kompakta ar labu augumu, un ar labu attieksmi, un izpildījumu, reversais sverhu bija labs, māk ar savām būlkām klapēt, zelē ar labi man patika, es iešu vēl.
Ierakstīts
Ar šo nr. ir parādījies kautkas jauns. Varbūt kāds ir bijis?