Ja seja tik atklāti ielikta - 99%, ka sāksies fantāzijas par priekšapmaksu, vai vispirms jānopērk bildītes & video, un tad gan tik ies vaļā! Tobiš - žuļjo.
Nu, man par viņu iekš databases no šā paša saita, no 2018. gada laikiem, iekopēts "Bildes feikas. Tauku bumba, vecums ap 40. nodzērusies, netīriem nagiem, dzīvoklis dīvaini ož". Toreiz sludinājās kā 33 gadīga.
Nu, viena darbojas, otra garlaikoti lūr griestos Tas gan arī attiecas uz seksu ar divām. Normāls variants, kur dāmas kaut vai kārtīgi nosimulētu bi-interesi - nav sastapts. Tā, protams, tikai mana pieredze. Par konkrēto piemēru - ja nemldos, divi nenormāli overpraisoti begemotiņi - tur bij 140 par minetu, kad tika sludināts "По ОЧЕНЬ хорошей цене"
Ir uzņemta uzskaitē, kā variants Atsūtīja atbildi: "30 мин - 80€, 1 час - 130€. В услуги входит, классика в презервативчике, миньет можно без резинки, легкий расслабляющий массажик, поцелуи. Анал не делаю. Нахожусь на улице вагону (есть парковка)". Man tā Vagonu iela šobrīd ne pārāk izdevīgi, bet tiek apdomāts, vai rīt nesaņemties un neprovēt aibraukt.
Ierakstīts
Ja seja tik atklāti ielikta - 99%, ka sāksies fantāzijas par priekšapmaksu, vai vispirms jānopērk bildītes & video, un tad gan tik ies vaļā! Tobiš - žuļjo.