Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Злата / Julia (23) 20482734
Ierakstīts

Biju. Diemžēl nekas labs tur nav. Viņa ir laipna, interesējās par noskaņojumu, daži komplimenti bija, bet esmu vīlies, jo ne pēc komplimentiem esmu atbraucis. Bildes ir viņas 100%, bet pašlaik viņa ir daudz tievāka. Vispār man patīk tādas maziņas kā viņas bildēs, bet reālajā dzīvē šobrīd ir tikai kauli un āda, jau izskatās pēc distrofijas (neizskatās, ka kaut ko lieto). Krūtis - stabīli 0. Masāžu atteicās taisīt. Minets - mehāniski 30-40 sekundes un jau jautā, kādā pozā vēlies turpināt. Izlasot par “секс без преград” biju gaidījis nedaudz vairāk

Anastasia (25) 24982938
Ierakstīts

Es biju ciemos, kad viņa bija +- mēnesi atpakaļ Rīgā. Bildes ir īstas un aktuālās. Izskatās tieši kā bildēs. Viņu var raksturot kā profesionāli. Neteikšu, ka viņa ir konvejers, bet jutams, ka ne pirmo gadu šajā nozarē. Nav GFE, bet ļoti, ļoti tuvu tam. Teica, ka esot no Krievijas. Saruna ir caur operatoru, kurš aizmirsa viņai nodod visu, kas bija sarunāts. Par stundas likmi toreiz sarunāju 1,5h. Ģērbusies viņa ļoti seksīgi. Kad iznācu no dušas, bija pašam iespēja viņu izģērbt, nevis kā parasti konvejera gadījumā - pēc dušas feja jau kaila gaida tevi gultā. Viņa necenšas uzreiz pēc iespējas ātrāk tevi nobeigt - sākumā priekšspēle, minets un tad augšā. Augšā ļoti labi kustējās. Skatījās acīs. Skupstīja ķermeni. Par olām aizmirsa. No mīnusiem - “tev vēl tikai 20 minūtes, kuru laikā ir jāpaspēj nomazgāties”. Sludinājumā bija teikts, ka kopīgā duša ir pieejama, bet piedāvājot viņai kopīgi nomazgāties, teica, ka jau bija dušā pirms es atnācu. Seksīgā un stingrā auguma dēļ var vienu reizi aiziet, bet otro reizi neiešu par šādu price.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.