Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Roxya
Ierakstīts

Tikos ar meiteni divas reizes, pirmo reizi vina izvelas neitralu vietu, tikamies viesnicaa, otro reizi vieta bija mana,

Kas mana skatijuma ir loti pozitivi-apstaklis, ka vina piedava izveleties terpus, kurus vina velk uz tiikshanos (vismaz man tada opcija bija piedavata)

Bildes atbilst. Meitene slaida un vinai patik tads hard-sex variants. 

Par pozicijaam:

Oralais-var kartigi valeet mute, man patiika, nepretojas un megina nemt cik dzili vien var;

Analais- neteikshu ka esmu liels piekritējs, bet nu opcija bija, izmeginata tika, caurums iestradaats un elastiigs-vai pashai vinai tas patiik? Nu man likas ka jaa, taka piekriteji darbojaties;

Pozu daudzveidiba-cik vien fantāzija un fiziskaa kondicija atlauj;

Fetish-terpu izvele, piercing vavere(man personigi loti uzvelkt un simpatize), vaginalais fistings ari pieejams un tas vinai ari diezgan iet pie sirds, protams ar pratu darbojoties(kas zin ka shi lieta darbojas, sapratiis), tas pats attiecas ari uz analo fistingu;

Laika veroshana(nav domatas dabas paradibas)-pulksteni neskatas, ipashi ja spesiet aizraut ar procesu;

Subjektivais viedoklis mana gadijuma vinu reali uzvilka pozas, kuras es vinu tureju gaisaa, un to ar vinu vareja kartigi izbaudiit, lai ari viņa ir diezgan slaida(ap 170-174 cm) grozit vinu vareja ka vien sirdij patiik, pie attieciigas sportiskas kondicijas un miesasbuves no Jusu puses protams;

Pa lielam man patika, tads sava veida GFE, ja busiet uz kopigas nots, taka izmeginat iesaku, ipashi ja patiik intimais piercing un slikto meitenu tels.

Cena-individuali runajama, par divam tikshanas reizem ar kopejo ilgumu 3.5h 110 EUR, man shkjiet loti ok samaksa par iegutam emocijam un piedzivotaam sajutaam,

Veiksmi un patikamu nedelju!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.