Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Roxya
Ierakstīts
Citēt

Motelis Pārdaugavā. Stunda - 1 zils, virs stundas līdz 3.5 h = zils + pelēks

Parastā atlīdzība (orālais, anālais, klasika, Nuru tipa masāža) = oranžs + zils + pelēks stundā

Pirmdien,  otrdien tikšanās uz 2 stundām = zaļš + zils + sarkans

No trešdienas līdz svētdienai tikšanās uz 2 stundām = zaļš un 2 zili 

Tikai erotiska masāža(Nuru vai Samuraja, 45 minūtes) = oranžs + pelēks

Tikai strapon un prostatas masāža uz stundu oranžs + pelēks

Augstāk redzams aktuālais piedāvājums un izmaksas krāsu formātā! Par dāmu jau te viss pateikts, bet nu jā - ļoti pretīmnākoša sarakstē un ļoti runīga satiekot dabā! Motelī dzīvot negribētu, bet tas savu funkciju veic godam. Sazinājos epastā, saņēmu izvēles opcijas, pateicu ko vēlos un vienojāmies par datumu/laiku. Sagaidīja mani pagalmā, palīdzēju ienest milzīgo somu ar "aprīkojumu". Tālāk jau pats uz dušu un viņa tajā laikā tad sagatavoja spēļu laukumu. Sākumā izmasēja mani kā nākas, tad pievērsās manis izvēlētajai opcijai, viņai tiešām patīk to ko dara un man vēl tagad ceļi mīksti no piedzīvotā, tad maza atpūtas pauze, orālais man, kunilings viņai un finišs kā jātniecei. Tad vēlreiz duša, atvadu buča un pa mājām. Kopā apaļas 2 stundas no sākuma līdz beigām, zils + pelēks uz plauktiņa par istabiņu un zaļš + zils + sarkans viņai par kopā pavadīto laiku! Dāma interesanta, tiem, kas nav bijuši, iesaku pamēģināt, it īpaši dažu papildus opciju dēļ.

275177** - Ss.lv
Ierakstīts
pirms 5 stundām, S136 teica:

Palasīju. Interesanti. Bet man radās visai stulbs jautājums saistībā ar masāžu reklāmām parastajās sludinājumu vietnēs (ss.lv u.c.) - kā gan var atšķirt vienkāršas masāžas sniedzējas no tām, kuru sortimentā ir arī "erotiskā daļa"?🤔 Sludinājuma tekstā jau neko tādu nemin. 😁

cena gan jau? par 30€ tev neviena neko neraustīs 😅 erotiskais gals sākas no 40+ euro, ja aprakstā nav minēts savādāk 🤭

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.