Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
1 hour ago, tetris said:

Tā arī vienojāties no paša sākuma, vai arī 80 bija par stundu, bet sanāca tikai pusstunda? 

Viņai tarifs tāds. Pus stunda 80€, stunda 130€. Domājiet paši, varbūt kādam sanāk labāk, man nesanāca izbaudīt to par ko samaksāju. Nākamreiz ietu vienīgi uz minetu, varbūt uzjautāšu kādu dien 😅.

Arī pēc citu pieredzes var spriest tikai to ka meitene vairāk domā tikai par sevi ne klientu.

Šodien biju aizlaidis pie šitās meičas. Kad jau biju klāt un zvanīju pirmais ko jautāja vai esmu latvietis (kā jau daudziem te gadījies) un vai neesmu kaut kāds čurka 😅 . Tas viss laikam dēļ manas bārdas un no 4.stāva skatoties ej nu saproti, bet nu iekšā tiku. Kopumā meitene likās patīkama, vismaz tā runāšanas maniere tāda kaut kāda 🤷‍♂️ Tā kā biju nomazgājies tad par dušu nejautāju. Piedāvāja ieiet istabā un pēc brīž ienāca jau kaila. [Nu nezinu man jau patīk ja pats varu novilkt meičai nost to kas virsū.] Bet nu augums ok, tetovējumi, solārijs, un slaida bet ne kaulaina. Ā un jautāja, lai telefonu nolieku tā lai viņa redz, tas jau likās dīvaini. Pēc tam jau bik pačamdīju, apskatīju un minets. Minets tīri ok, ņēma diezgan dziļi. Par minetu varētu likt pat 7/10. Tad seks, klasika. Kaut kā tajā dīvānā dikti neērti bija, pamainīju pozas meklējot kā kārtīgāk to lietu nodarīt un pēc kādas 3ās pozas sāka kunkstēt ka viņai nepatīkot ka tā mainot pozas, viņa nevarot izbaudīt, palika tāda nekāda. Prasīja vai varu beigt 🤷‍♂️ Wtf? No 30min bija iztērētas labi ja 15. Piedāvāju ka varam nobeigt ar minetu uz ko atbildēja ka viņai neesot vairāk gumijas. Tā nu ar tādu nekādu noskaņojumu saņēmos un piebeidzu to lietu. Noskaņojuma protams vaira nebija. Tāds nekāds saģērbos un devos prom. Pie iziešanas drusku mēģināja mani aizkavēt, sāka visu ko jautāt, stātīt, jokot, vēl visam pa vidu čamdijās 🤔 .

Kopumā

Augums 7/10

Minets 7/10

Seks 3/10

Apartamenti 3/10

Vai iešu vēlreiz? Noteikti nē. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.