Vot šodien kā reiz tā kā bija strelka sarunāta, bet es tieši par to pašu vakar domāju, ka otrā pusē varētu būt čalis.
Vai nu arī kaut kāda briesmīgā.
Caur palagu ta neko neredzēsi.
Nu man laikam ir pietiekams pašvērtējums, lai savu daiktu nebāztu kaut kāda palaga caurumā. Varu atļauties arī samaksāt skaistai eskortniecei, par lielisku tikšanos.
Mēģināju sakomunicēt divas reizes, bet nesekmīgi. Vienu reizi piedāvāja pēc pieciem, otru reizi sakliedza ka 11os vēl guļ, lai zvanu ap 12iem un tad varam runāt uz 12:30.
Sazvanīt neizdevās, aizbraucu citur.
Ir kāds bijis? Ir ko pastāstīt? Sludinās intim24.eu.
Telefona Nr. forumā neatradu, bet cipari simpātiski. Tāds ko diez vai bieži maina.
Sarakstījos whatsapp. Tāme 7, vai 12 sarkanie. Sarunāju uz stundu.
Lokācija Imantas daudzstāvene. Visur zīmes ka zona un ar atļaujām. Mašīnu nomest pagrūti. Beigās atradu vienu vietiņu, ar risku ka būs talons stiklā kad atnākšu.
Uzbraucu augšā. Pati metene pajauna. Bet nevarētu teikt ka kautrīga. Uzreiz sāka pļāpāt, piedāvāja dušu. Bet nu viss pa vienkāršo. Dzīvoklis tāds normāls midzenis.
Gāju uz dušu un ieraudzīju toletes podu. Brille visa matos, pats pods pieliets ar rozā krāsas ķīmiju. Paskats pretīgs. Dvieli līdzi neiedeva, to es pats paņēmu no skapja augšas. Grīda vannasistabā netīra vājprātā.
Pēc dušas tā jau gaida gultā. Saka ka ja nu kas tad preži ir viņas somiņā. Nekur nebūšot jāiet tālu. Pēc mineta nebija vēlmes. Uzreiz ķēros pie lietas. Iedeva prezi, lai pats uzvelku. Kaut ko tādu es tikai mājās daru :D Vagīna diezgan šaura priekš manis. Pats process nekāds īpašs.
Pēc tam kad izšāvos, tā nometās blakus elsodama un tad arī ieraudzīju viņas zobus par ko te biedri minēja. Vismaz kreisajā pusē bija tikai katrs otrais zobs. Spraugas bija nu pizdec. Šito skatu es laikam nekad neaizmirsīšu.
Kaut arī biju uz stundu paņēmis, man nebija vēlmes ilgāk tur uzturēties. Noskalojos, pieklājīgi atvadījos un devos prom.
Es personīgi tur nekad vairs neiešu, bet bija interesanti vienu reizi paskatīties ķeksīša pēc.
Ierakstīts