Apciemoju šo horizontālā fronta darbinieci pēc ilgāka pārtraukuma. Viss ir savā līmenī, un tā pati nemainīga cena un lokācija. Priekš saviem gadiem izskatās ļoti labi, kaut nemācēšu pateikt, cik viņai gadi... Vienīgais mīnuss ir tas, ka viņa procesa laikā atbild uz klientu zvaniem... Bet būtu naivi cerēt, ka nebūs konveijers. Jo tik ilgu laiku cena paliek nemainīga, bet dzīve kļūst dārgāka un dārgāka... Pa šo cenu ir vērts apmeklēt.
Vakar biju... Lielas pieredzes šajā lietā man nav, četras reizes pie divām meitenēm... Kaut gan man patīk jaunākas meitenes, bet palasot šeit komentārus, sapratu ka bieži pieredze ar tām nebijusi tā labākā... nu un maksāt 100-150 eiro arī negribējās... Sazvanīju no pirmās reizes, teica ka būs brīva pēc pāris stundām. Piebraucu norunātajā laika, piezvanīju vēl reiz un saņēmu sīkāk informāciju par adresi. Pieņem Ēlijas ielā, vārti uz iekšpagalmu bija aizslēgti ar piekarinamo slēdzi. Viņa pati nokāpa lejā un ielaida mani, aizslēdzot vārtus... tas nedaudz uztrauc, ka pats ārā netiksi... bet vismaz visādi narkomāni un bomži tur tikt iekšā nevarēja. Dzīvoklis otrajā stāvā, maziņš bet Ok. Dviels sauss un vannas istabā nekas neliecināja ka šeit kāds ir tikko kā bijis. Sākām ar masāžu... normāli, nav profesionālā līmenī, bet patīkami.. turpinājumā orālā daļa ar9 gumiju... Sākumā domāju palikt tikai uz BJ,bet tad sagribējās arī parējo... nācās sevi " turēt rokās lai nebeigtu uzreiz... jo darīja to viņa ļoti labi. Man par laimi viņa drīz piedāvāja klasisko turpinājumu. Sākumā arī negribēju uzreiz beigt, bet vēlāk kļuva daudz "slidenāks" un īsti pabeigt nespēju,tādēļ atgriezamies pie orālā...
Vienu brīdi domāju ka beigt nespēšu, pat padevos, teikdams-"viss"... Bet viņa nepadevās un noveda to visu līdz galam. Līdz šim domāju ka ar gumiju līdz "finišam" nekad netikšu, bet minets viņas izpildījumā ir kolosāls...
No zvana pie vārtiem līdz izgāju no vārtiem ārā pagāja precīzi viena stunda. Pati sieviete diezgan pievilcīga, cik viņai patiesībā ir gadi, to gan ir grūti pateikt... Viņas attieksme ir tāda draudzīgi-profesionāla...
Man patika... šaubos ka pa 40 eiro var arast labāku variantu, kaut gan kā es rakstīju sākumā, pieredze šajā jomā man ir ļoti maza.
Ierakstīts
Apciemoju šo horizontālā fronta darbinieci pēc ilgāka pārtraukuma. Viss ir savā līmenī, un tā pati nemainīga cena un lokācija. Priekš saviem gadiem izskatās ļoti labi, kaut nemācēšu pateikt, cik viņai gadi... Vienīgais mīnuss ir tas, ka viņa procesa laikā atbild uz klientu zvaniem... Bet būtu naivi cerēt, ka nebūs konveijers. Jo tik ilgu laiku cena paliek nemainīga, bet dzīve kļūst dārgāka un dārgāka... Pa šo cenu ir vērts apmeklēt.