Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
ilzee (26691362)
Ierakstīts
pirms 13 stundām, maxvels teica:

Ņemot vērā kad neviens neuzrakstija atsauksmi, nolēmu pats notestēt!

Pieņem skolas ielā pirmajā stāvā, parkings pie mājas, dzīvoklis normāls, vannasistaba zolīda, remonts, sauss dvielis.

Takse pieci nulle, komunikācija normāla. Variants BBW cienītājiem un nav skaistule.

Process-sākumā uz kušetes vairāk glāstu masāža (atslābinoša) ar elļu bez smaržas! Pēc kādām 25min augšā un uz gultu. Sākumā kaila paslidinās pa mugurpusi, pagramsta riekstus, tad paslidinās pa priekšpusi un hj, bet nav parasta noraustīšana. Pret gramstīšanos neiebilda. Kopumā káds 50 min ar dušu.

Man likās normāl, nav sliktākais variants.

Pateicos par info! 🫡

ilzee (26691362)
Ierakstīts

Man sarakstē deva info, ka pieņem netālu no Dailes teātra, bet arī neesmu redzējis nevienu atsauksmi un negribās ieberzties. Varbūt kāds kolēģis var padalīties ar info. 

Paldies! 🫡

On 26.05.2024. at 09:18, kpars teica:

Ko lai saka... Tu esi drosmīgs. Laikam daudz tādu te nav.

Ļoti saturīga atbilde un pēc būtības. 

206044**, "pufīga" lēdija
Ierakstīts
On 2021.01.15. at 14:13, xtris teica:

Tev TIEŠĀM vajag pašu resnāko,nesmukāko un tizlāko? Labi pameklējot var atrast dažus  vēl sūrākus variantus,protams,bet šis tad ir ideālam.  

Kārtējais familiārais gudrinieks! 😁 Vēl varējāt citēt kādu postu no 2019.gada...😏

Par dāmu, pēc info, kas seko pēc mana iepriekšējā posta šajā tēmā- t.i. face control ir bēdu ieleja.

Par augumu, nu sorry - gaume ir ļoti individuāla lieta. Manis pēc kaut puišus copējiet, jo mani tas nekādi neskar. Kāpēc jūs tā satrauc tas, ka mani uzrunā par mani vecākas dāmas miesās? 🙄😁

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.