Šo derētu uz off-topick pārcelt, bet atļaušos iepļūtīt. Huj jūs zināt, kas un no kurienes ir suķi? Nevienam te neļauj saimniekot bez kriminogeno orgānu un arī korumpētās VP daļas atļaujas. Domājat, ka tie, kas agrāk vadāja tās krievuškas, tagad metuši mieru? Vai drīzāk strādā ar to, kas ir? Kādreiz vienkārši bija vairāk pašdarbnieču, tagad 99% ir caur suķiem. Un arī par pašām darbonēm, kamēr pasi neesi redzējis, huj tu zini, no Ukrainas dzīlēm vai kaut kur no SPēterburgas caur Ungāriju iebraukusi. Savus "Es gan visu zinu, tik neko konkrētāk nestāstīšu" muldamgabalus varat pietaupīt. Spēlētāji ir precīzi tie paši, un arī darbones bieži nāk no tās pašas vietas. Mums sākuši vest slinkas maukas, jo tas uz nopelnīto mēnesī nekādi neatspēlējas, jo esam lupatas, kas ņem visu pretī. Fake bildes - nu ok, spiedies sakāpis, meklēt citu nav laika, palikšu. Sūdīgs pakalpojums? Nu ko es te strīdēšos... Par katru sūdu +30-+50 eiro? Nu, neesmu jau nabags... Un tā mūs jāj. Ja kādam tiešām ir knapi viena smadzeņu šūna, ka visam gribat piekārt nacionalitāti, tad atbilde ir "savējā". Kādam varbūt tiešām mazāk jāskatās LTV1, bet arī no Solovjova un Šlesera adatas derētu nokāpt.
Mjam, šī jau sen ir kā sērga, lielākā daļa tikai gaida, ka pienesīs klāt. Ja paši ko labu atrod, nevienam neteiks (jo mana prostitūta, mīl tikai mani, citiem nedošu 😂). Ja citiem sūdīga pieredze, ierēks, lai gan drošvien paši tur ir aplauzušies.
Par tēmu. Krastmala. 80/140 rozes. Par visu citu jāpiemaksā. Pēcpusē laiž gan sev, gan pašam izrakās. Pats bijis neesmu, jo kilometru garais ekstru saraksts nosita vēlmi, ož pēc ražošanas ceha. Un krūtis izskatās uz tausti būs akmeņi.
Un 5 citi, ko tāpat appisa, nevis ieliek atsauksmi, bet pa stūriem dročī un gudri dirš. “Lohs” ir tad, kad sen pateikts, ka tur viss ir slikti, bet vienalga domā ar mazo galvu, ka es jau gan sarunāšu. Aizgāju, notestēju, ieliku atsauksmi, lai citi zina. Nav par ko.
Vakar ap pēcpusdienu biju iegājis. Īsumā-nevienam to nevajag.
Saziņa caur operatoru, kas nekādu info normāli nenodod, neko vairāk par to, ka kāds atnācis, pati darbone nezina. Nekādas vēlmes varat neapspriest, tas viss ir laika tērēšana
Dzīvoklis tāds pritonīgs komunālais, uz vietas vēl 2 citas personas. Viena mētājās uz dīvāna un bakstīja telefonu trenuškās. Tāds pliks arī staigā garām kaut kādām random čikititām. Paralēli savā starpā kaut ko ierēc spāniski, nav saprotams, vai nodirš. Duša funkciju pilda.
Nauda pa priekšu. Pati darbone angliski nerunā ne sūda, izlīdzas ar tulkotāju. Vizuāli viss kā bildēs, bet sūdīgāk. Krūtis ļoti ciets silikons, taustīt nekāda prieka. Pakaļa liela, drošvien arī plastmasa, bet uz tausti ok. Vēderam laikam arī plastmasa, kaut kāds sešpakas implants, kam pāri tauciņš un nokarena āda.
Uz gultas pleds. Gumpelis maucas uz mīksta, pazelē, līdz ir gaisā. Misionārā skaņas pieklājībai. Nelīdzēja ne ar roku pa minci, ne stiprāki grūdieni. Pēc pirmā finiša kaut kur aizgāja, patarkšķēja, atnāca atpakaļ uz masāšu - ar rimčika kokosa eļļu pabraukā pa muguru, paralēli spaida telefonu. Atbild uz zvanu, atkal pabraukā. Sms, pabraukā. Tālāk gupelis virsū un mīkstu zelē. Te kronis visam - gals vēl mutē un paceļ telefonu. Stobrs momentā nokrita. Šādi kādu viss turpinās, kaut ko spāniski nomurmināja. Dabujām augšā. Pati slinki pacilājās jātniecē. Beigās aiz spīta izvālēju, cik nu bija spēka. Sāka sūdzēties, ka par lielu. Beigās modinātājs, caur translate paziņo, ka palikušas 5 min. Piecēlos, duša un nah prom.
skāde 200 šekeļi. Ir jau prom, un cerams uz mūžīgiem laikiem. Kretīnisma kalngals. Vienīgais, ka pēc tā, cik sūdīgi bija, paliku labā omā - tik sūdīgi, ka pašam smiekli nāk. Nahuj tos importus, nahuj tās pārcenotās d-amerikas analfabētes. Pērciet vietējo. 😂
Biju apciemot. Atrodas netālu no Origo, Elizabetes iela. Bildēm atbilsītba kādi 80%, krūtis apzināti bildēs "pietur", jo samērā nokarenas, ļoti lielas oereolas. Īsa, milzu pakaļa. Seja dzīvē nebūt ne tik laba, padaudz filtru arī video, gadi pāri 30 stabili.
Neesmu nekustamā īpašuma aģents, dzīvoklis kā dzīvoklis, durvis ir, duša ir, gulta ir.
Angļu valoda 50/50, vienā brīdī arī ar tulkotāju izlīdzējās, nekāda parunāšana, ja nezinat spāņu valodu, tur nebūs. Sāka ar pagorīšanos, man no tā īsti ne silts ne auksts, pabraukāja pa rīku un bijām darba kārtībā. Orālais ar gumiju, centās samērā dziļi, bet nekā īpaša, zvanus neaiztika un kopumā vairāk atsrtrādāja, par izdomu un acu kontaktu aizmirstiet. Laikam saprot savus labākos leņķus, nolikās četrāpus uz gultas - pēcpuse tiešām liela. Neteikšu, ka pakaļa izcili glīta, bet, kā teicis Staļins, kvantitātei ir sava kvalitāte. Pastrādāju no aizmugures, nolikos guļus, pazīda galu un jātniece līdz gumpelis pilns. Kopumā kādas 35 min sabiju, prom aktīvi nedzina. Arī pieteikties nebija problēmu, sanāca pārcelt laiku par stundu bez problēmām. Pieļauju, ka rinda līdz Origo gluži nestāv.
Apmeklējums vairāk zināšanai. Varētu atkārtot, ja būtu ērtāka lokācija (piemēram, mana poģa pretējā dzīvoklī) un dotu dupsi par brīvu līdz mūža galam. Ja nopietni, bija ok, bet ne par to naudu - trīs brūnie par pus stundu ir par daudz.
Ja vajag mega lielu pakaļu, var aiziet. Anālajā atverē nelīdu, nav aktuāli, pēc sludinājuma + 2 brūnie.
Dopu saraksts joprojām kilometru garš, jaunāka arī nepaliek, pēdējās fočenes izskatās pēc kārtīgas "pasēdēšanas". Nebija tur ko tarīt par tādu naudu tad, noteikti nav arī tagad. Bet sapņot jau nevienam neaizliegsi.
Izskatās labi, dara ļoti viduvēji ar nenoliedzamu konveijera pieeju visam. Ja visas savas "dopas" ieliktu standarta repertuārā par 180, būtu ļoti labs variants, aizietu vairākkārt. Bet, ja nepatīk pašam drāzt, tur nav ko darīt vispār. Kopumā neiesaku, viduvējs izpildījums, auksta attieksme un pilnīgi un galīgi nesamērīga cena.
Ja nu drīkst iestarpināt starp cilvēktiesību konvensijas daiļdirsēju tukšo ūdeni... Meitenei skaidri saprotams, ka nodarbošanās riebjas. Komujikācija jau sarakstē ļoti rupja, pati pateica, atnāc, atdod naudu, es savu nodaru un lasies. Domāju, ka viņas pašas labā ejiet ar līkumu, lai cilvēks pats ar sevi tiek galā.
Ierakstīts
Šo derētu uz off-topick pārcelt, bet atļaušos iepļūtīt. Huj jūs zināt, kas un no kurienes ir suķi? Nevienam te neļauj saimniekot bez kriminogeno orgānu un arī korumpētās VP daļas atļaujas. Domājat, ka tie, kas agrāk vadāja tās krievuškas, tagad metuši mieru? Vai drīzāk strādā ar to, kas ir? Kādreiz vienkārši bija vairāk pašdarbnieču, tagad 99% ir caur suķiem. Un arī par pašām darbonēm, kamēr pasi neesi redzējis, huj tu zini, no Ukrainas dzīlēm vai kaut kur no SPēterburgas caur Ungāriju iebraukusi. Savus "Es gan visu zinu, tik neko konkrētāk nestāstīšu" muldamgabalus varat pietaupīt. Spēlētāji ir precīzi tie paši, un arī darbones bieži nāk no tās pašas vietas. Mums sākuši vest slinkas maukas, jo tas uz nopelnīto mēnesī nekādi neatspēlējas, jo esam lupatas, kas ņem visu pretī. Fake bildes - nu ok, spiedies sakāpis, meklēt citu nav laika, palikšu. Sūdīgs pakalpojums? Nu ko es te strīdēšos... Par katru sūdu +30-+50 eiro? Nu, neesmu jau nabags... Un tā mūs jāj. Ja kādam tiešām ir knapi viena smadzeņu šūna, ka visam gribat piekārt nacionalitāti, tad atbilde ir "savējā". Kādam varbūt tiešām mazāk jāskatās LTV1, bet arī no Solovjova un Šlesera adatas derētu nokāpt.