Spriežot pēc bildēm tā ir Juglas masiere no Veldres ielas (vismaz pāris gadus atpakaļ tur pieņēma). Masierei ir kādi 40 gadi, bet figūra un seja man ļoti patika. Principā, viss pozitīvais ar šo arī beidzas. Masāža tāda viegla (nu labi, ne dēļ masāžas gāju), erotiskā daļa tāda ļoti mehāniska, ar akmens sejas izteiksmi. Ļauj pačamdīt krūtis (A+ izmērs, bet diezgan smukas), biksītes neņem nost, rokas iebāzt arī neļauj. HJ tāds diezgan sasteigts un pēc sejas var redzēt ka viņai nepatīk, ja nevari beigt minūtes laikā.
vai es rekomendētu iet pie viņas, ne ne ne un vēl vairākas reizes ne!
Ничего хорошего там нет. Давно была у меня в списке. Долго не мог доехать до нее, а когда доехал, то ..лучше бы не доезжал.
фотки в объявлении использует, наверное , десятилетней давности. Женщина очень крупная. Своеобразное поведение, которое скорее отталкивает.
Biju pie viņas vasarā. Izskats man patika - tāda nedaudz bitchy, ļoti sulīga figūra ar skaistam lielam krūtīm. meičuks bremzēja, bet sākumā pati teica ka tikko nesen pamodās. Process bija ok, viņa nedaudz pasīva, bet ņemot vērā to, ka paņemu viņu tikai uz pus h, man tas baigi netraucēja.
Nav vērts tērēt naudu! Biju pagājušajā vasarā, viņa toreiz reklamējas zem nickname Tattomodel.
Aizgāju pie viņas jo sagribējās super skinny. Dabā tiešām maziņa, nu tāda ka gandrīz ar anoreksiju. Seja nu tā, 5/10. Seksā neprot pilnīgi neko, es pat procesa vidū vienkārši aizgāju. Jo man vienkārši nokrita. Silikona lelle aktīvāka par viņu
Biju. Masāža laba - gan pati masāža, gan erotiskā daļa. Meitene apaļīga. Komunikācija, attieksme - viss ok. Nekādi telefoni ar kameru uz kušeti nepamanīju. Noteikti varu ieteikt, viens no labākiem piedāvājumiem
Ierakstīts
Ir tā pati