Satiku tajaa hotelii pardaugavaa ko vinja piedaaavaa. Baatdainais kungs attaisiija durvis panjeema 25 eur un pateica istabas nr. Biju pirmais, peec tam ieradaas arii roxy pati. Bijaam sarunaajushi ka panjems liidzi dazhaadus kostiimus ko piedaavaja izveeleeties. Bet pa lielam tas lieks jo tas kostiims ljoti aatri taapat tiek novilciits nost
profesionaale baigaa, visu dara labi, divenu bez probleemaam var izmantot bet vieniigi nav tur nekaadas kompresija vairs. Taa kjeksitim var izdariit. Diezgan aatri piebeidza mani bet biju uz stundu runaats, taapeec piedaavaaja izmaseet un tas bija ljoti labi, bez maz vai ar visi augumu un pietiekami speciigi jo pati it kaa diezgan maza pret mani attieciibaa.
otreiz nav sanacis ciemos, vienmeer liekaas ka var tomeer kautko labaaku. Lai gan price perforMance te tiesham labs mana gadiijumaa
Esmu arī bijis.... Traka un ar lielu apetīti uz labu seksu .... Tas viss labā nozīmē...😉👍
Pievienojos katram iepriekš uzrakstītajam vārdam... Feja ir OK, bet tā viņas pasivitāte... Nu nosit apetīti un nav tā vērts....žēl, ka neizlasīju šeit atsauksmes pirms aizgāju...tagad morālās un monetārās paģiras..... 🫣😉😁
Man bija līdzīgi. Uzrakstu - kas, kā, cik. Šī uzreiz raksta, kad būšu. Pēc īsa brīža šī jau zvana WhatsApp video sapratu, ka labāk nē, paldies
...tādu spamu laikam visi saņem un tikai psiholoģiski izturīgākie vai izmisušākie ar pilnākajām olām noriskē spēlēt "krievu ruleti" ar savām olām un kniebt šo trako zaķi...
Es arī pēc tam, kad uzrakstīju wtp saņēmu n-tos zvanus ar teksties -"KAD BŪSI?!" lai gan pati sludinās, ka viņai redz zvanīt nedrīkst....🙈😁
Ierakstīts
Dzimumzīmes nav kārpas!