Kopsavilkums par tikšanos.
Pēc ierašanās pārsteidza ļoti glaunās telpas. Masāža notiek uz galda. Meitene pati smuka, ir kaut kādi tetovējumi, auguma ziņā varbūt nav no tievajām. Nav jau jāprec, eju tak masāžu baudīt.
Pēc dušas metos uz galda. Masāža diezgan laba, izmasē visu - rokas, kājas, muguru, sprandu. Ja sākumā tāda standarta masāža, tad uz beigām paliek ar vien erotiskāk. Ar izdomu. Spēks meitenei ir, lai normālu tēvaini izmasētu. Ja salīdzina ar to pašu Lienna, piemēram. Nobeigumā, kad ķeras klāt balles galvenajam varonim, izmanto siltu un diezgan padaudz eļļas. Aizverot acis un bišķin piedomājot klāt, liekas, ka esi ieslīdējis īstajā vietā Pēc finiša mazliet atgūšanās, kaut ko mazliet papļāpājām un uz dušu.
Nenožēloju, ka aizgāju.
10 baļļu sistēmā - 8 (par masāžu).
esmu jauniņais forumā un būtu labi, ja kāds varētu noraksturot sīkāk ROXY, cik aptuveni viņai gadu, vai iespējams arī oral bez prezervatīva un ko īsti nozīmē, viņa ir par daudz?
Es Tev ieteiktu uzrakstīt viņai epastu un uzjautāt visu, ko vēlies. Tajā skaitā - vai ņem aiz vaiga nedrošā veidā. Pārējo visu vari ieraudzīt šeit pat. Kā saka - labāk vienreiz aizej un pārliecinies, nekā trīs gadus sēdi un lasi citu komentārus.
nav ne jausmas, kur agrāk ir strādājusi, bet izdara visu godam. Es biju pārsteigts par visu procesu. Patīkami pārsteigts. Ar tādu enerģiju skuķis strādāja, ka spēj tik brīnīties.
Ierakstīts
Numuru temata nosaukumā nav iespējams redzēt?