Rus/Eng sagaida tērpta skaistā veļā, uzreiz izskar ārā savas lielās, dabīgās krūtis, ļoti lepojās ar tām, neliela deja un nosēdinot Tevi uz gūltas sāka mutisko daļu. Pēc tam seko sekss dažādās pozās, bet nepatīk, ja esi pārāk aktīvs vai esi pārāk dziļi, ļoti interesanta personība.
32 gadi tur tiešām nav, drīzāk pie 40. Pati kopta, simpātiska, mēģina būt koķetīga. Olas palaizīja, bet pirkstu dirsā neiebāza.
Sazvanīt grūti, mēnešiem ilgiem neatbildēja uz zvaniem un re, kad gaidi, ka būs cold call šī ņem un paceļ.
Norunājām tikšanos pēc 30 minūtēm, komunicē krieviski, lokācija tā pati, kas iepriekš pie Akropoles.
Dzīvoklis normas robežās, duša, sauss dvielis. Piedāvā masāža uz kušetes vai gultā.
Masāža diezgan patīkama, darbojas ar siltu eļļu un vietas, kuras uz to brīdi nemasē nosedz ar dvieļiem, lai nebūtu vēss.
Izmasējā no galvas līdz pirkstu galiem, prasītos nedaudz stingrāk, bet nebija par ko sūdzēties.
Erotiskā daļa pie pašām beigām, kā jau kolēģi minēja sāk braukāt pa muguru ar savu stingro silikonu, patīkami, ka izbrauc ar krūti starp vaigiem, pēc komandas apkārt griezties patīkams handjobs, skūpsta kājas un vēderu, ja ir vēlme aiztikt krūtis uz priekšu neviens Tev pa prikstiem nedos, pēc finiša pati tevi apslauka un vari doties uz dušu.
Ilgums aptuveni stunda.
Skāde 4 sarkanie, kas liekas ļoti adekvāti šajos inflācijas laikā.
Attieksme lietišķa, bet ne auksta, lieki neko nevāvuļo.
Sarunaaju x laika, bet gaidiju veel kaadus 40minutes, bet vinja bija visu laiku uz kontakta, ta kaa diez vai bija kaads cits. Bija taada sajuta, ka pie vinjas atnaaysa kaads bariga, jo pec tam kad es aizeju dushaa, vinja tur kko njemaas. Reaali, tur ir baigais pritons un laikam tas kakjis miiz visur iznjemot kur vajadzeet. Uz griidas vareja attas visu ko velies. Es to smaku veel kaadus 2 dienus nevareeju pmest no degunas. 😁 tie kuri saka, ka tie nav smakas, aizejiet uz gulbja labaratoriju nokartojiet covid testu
Kāds, kam slikti par naudiņām var piedāvāt barteri, tīrīšanas pret viņas pakalpojumiem
Attieksme: Draudzīga, pretīmnākoša(varbūt ir tie putni galvā, bet tas vispār te netraucē)
Dzīvoklis: Normāls vienistabas dzīvoklis, par pritonu gan piekritīšu, visur mētājās drēbes un lupatas, bet vismaz nesmird un paklāji pie sienām arī nav.
Pati darbone: Sagaida tērpā, garās zeķes, papēži, apakšveļa. Augums ap 175cm, liekais svars nav(vismaz ne izteikti), krūtis patīkamas 2-3 izmērs, pati kopta, zobi gan nav kā orbit reklāmas, bet vismaz ir.
Izamksas: ir jau minētas sludinājumā no seši sarkanie un uz augšu
Pakalpojums: Ja patīk rimmings un taisīt throat fuck šī ir īstā vieta, labākais rimmings Rīgā, dara ar baudu un atdevi, esmu bijis pie Gunas, Afrodītes etc. tās nedara slikti, bet šī ir hands down best šajā ziņā. Ja vēlies masāžu šī nebūs īstā vieta. Par anal dotu priekšroku Roxya.
Mīnusi: Pieņem tikai vakaros pēc 17:00, tomēr nepatīk, ka dāma pati piedāvā minetu bez gumijas, kā arī piecreiz pieminētie dvieļi(godīgi sakot, lasot jūsu atsauksmes ieplānoju savu apmeklējumu pēc treniņa, lai varu izamntot gan savu dvieli, gan dušas želeju(lai sievai nelien degunā nepazīstamas dušas želejas smakas)
Sagribējās doties atkal pie Liennas, taču telefonu šoreiz necēla. Mierā nelikos un biju šeit salasījies uber labās atsauksmes par Kristu (zelta peža, baigi labais BJ utt). Tā kā rajons pa lielam viens, tad nu zvanīju. Atbildēja uzreiz, dāmai balss patīkama, laiks arī abiem patīkams, tad nu devos ciemos.
Vārti bija vaļā, tā kā vismaz no šī piedzīvojuma izvairījos. Lejā pie kāpņu telpas sagaidīja, ejot augšā var iepazīties ar viņas patīkamo pēcpusi. Ieejot iekšā, duša (tur viss forši). Pēc tam devos uz izvelkamo dīvānu (lasīt gulta), kur saņēmu erotiskās masāžas izstrādājumu. It kā jau kaut kas bija, taču totāli bez kaut kāda "sensuālā" piedzīvojuma. Pēc tam mutiskais ar gumiju - Te nu būs cienīgs izlaiduma "ko prostitūtas tev nestāsta" cienīgs skaidrojums. Locekli paņem pie "saknes" un rēali sūc. Jā, tas ir veids kā ātri novest līdz finišam. Tā kā olbaltumvielas uzreiz ārā nenāca, tad pajautāju vai var no aizmugures. Tā kā uz skatu dupsis viņas gadiem tiešām ir labs, tajā pozīcijā arī kulminēju. Taču, lai teiktu, ka tur ir kaut kāds anormāls aparāts (aka zelta peža)...nu diez vai.
Dāma tiešām simpātiska un ar runas defektiem , taču viss ir ok, nu vismaz mani noteikti netraucēja. Kā negatīvo varu minēt to, ka reāli bija sajūta, ka steidzina. Dzirdēju pat frāzi "varētu ātrāk beigt?" (šis totāli nosit visu apetīti). divi zilie dolāri.
Es saprotu, ka ir citi klienti un arī priekš viņiem vajag sagatavoties, taču steiga nav tā, kas uzbudina. Vismaz mani. (Es nenāku stresot par citiem klientiem).
Salīdzināt ar Liennu pat nevēlos.
Kopumā cenas un snieguma attiecība 1/0.6
vai iešu vēl? - diez vai.
Vai vēl sludinās, tad pēc kāda numura? Pēc 29956992neko neatrod
Ierakstīts
Pieņem Brīvibas 37, telpas pazīstamas.
Rus/Eng sagaida tērpta skaistā veļā, uzreiz izskar ārā savas lielās, dabīgās krūtis, ļoti lepojās ar tām, neliela deja un nosēdinot Tevi uz gūltas sāka mutisko daļu. Pēc tam seko sekss dažādās pozās, bet nepatīk, ja esi pārāk aktīvs vai esi pārāk dziļi, ļoti interesanta personība.
32 gadi tur tiešām nav, drīzāk pie 40. Pati kopta, simpātiska, mēģina būt koķetīga. Olas palaizīja, bet pirkstu dirsā neiebāza.
Visādi dopi, bet neviens īsti neuzrunāja.
Takese 70/120.