Hello guys. I’m Mistress Alana - StrapOn Queen ))) welcome to txt me for share your naughty fantasies and make an appointment. All kind of BDSM games, FROM SOFT to HARD… Sissy and role play, bondage and humiliation, good slave training. Slave girl for sex. Cage for bad boys in my studio. Welcome to my dark world guys. I also propose online sessions X
Forumā atradu pieminētu vienu reizi, bet diezgan šķirdri ar informāciju:
Sazinājos, atbildēja ātri, komunicē ļoti skaidri un sakarīgi (angļu valodā), atsaucīga un ļoti ātri sarunājām tikšanās tematiku un vēlmes. Cenas tādas kā reklāmā un servisi arī atbilst (vismaz pie tā nonācām sarakstē).
Ticies es vel neesmu, bet jau rezervēju tikšanos pēc nedaudz vairāk kā nedēļas, kad sanāks būt Rīgā.
Izskatās tirgo arī foto, par ko teorētiski varētu nomest $, lai pārliecinātos, ka vismaz izskats atbilst, bet šaubas vai tur būs iekļautas reālistiskas bildes vai arī kaut kas vecs / vai ar nenormālajiem filtriem.
Kādam iespējams ir sanācis jau pabūt pie viņas un var padalīties ar pieredzi? Domāju noriskēt šā vai tā, bet būtu forši kādu atsauksmi dzirdēt, ja nu gadījumā jāizvairās no viņas.
Man sanāca teju vai identiska situācija. Uzrakstīju, atbildēja ļoti ātri. Izrunājām par vēlmēm, cenām (1h - 200 eiro) un jau biju gatavs norunāt tikšanos. Viss izklausījās ideāli, es pat teiktu pārāk labi, ņemot šāda tipa pakalpojumu klāstu LV + dāma fotogrāfijās ļoti izskatīga.
Un tad viss aizgāja pa dēli. Uzjautāju vienkāršu confirmation foto vai otru opciju, īsu telefona zvanu, drošs paliek nedrošs, vai kāds čalis nav pretī. Uzreiz sacepās, ka tikai tērēju viņas laiku un nemaz neplānoju tikties. Beigās pat domāju pofig noriskēt un tāpat sarunāt tikšanos, bet šī turpināja cepties un gandrīz vai lamāties, kaut arī komunicēju ļoti pieklājīgi.
Rakstīja viņa angļu valodā un tīri normālā līmenī.
E: Par augstāk minēto sludinājumu likšanu un ņemšanu ārā, pēc sarunas nopratu, ka viņa visu laiku neatrodas Rīgā un darbojas arī kaut kur citur (iespējams Igaunijā, tā kā otrs norādītais numurs ir Igauņu). Varbūt tur tas iemesls. + tikšanās jāsarunājot vismaz 1-2 dienas iepriekš.
Katrā ziņā, ja kāds apliecinātu, ka dāma tiešām ir īsta un apakšā nav fufelis un krokodils, tad noteikti mēģinātu pierakstīties atkal.
Ierakstīts
Staprcitu, kā ar viņas attieksmi un pieņemšas vietu? Viss nice, nav par ko uztraukties?