Pirmajā reizē biju sarunājis Asju un Janu kopā un jā, gaumes lieta, bet mani arī Jana vairāk uzrunāja. Asja atkal seksā bija aktīvāka un neķītrāka. Lai nu kā abas meičas foršas un varētu tikai vēlēties, lai tiek nost no organizācijas un paņem šito individuālāk un bez tā trakā konveijera
Vienu reizi duetā ar viņas draudzeni Asju, ar ko kopā ik pa laikam ierodas Latvijā (šobrīd abas ir prom, bet solijās atgriezties).
Komunikācija caur operatoru, bet ātra un bez problēmām. Vienīgi, ja jums liekas, ka tās bučiņas un sirsniņas jums smuka meiča sūta, sorry nebūs 😁
Par Janu- bildes sludinājumā nav viņas, bet bez pieprasījuma whatsapp atsūta savas. Atsūta, protams, ar make-up utt, bet meitene ir tā pati.
Samaksāju astoņi nulle par pus h.
Abas reizes sagaidīja mani ļotismaidīga, mīlīga, varbūt nedaudz kautrīga. Ļoti skaists ķermenis, slaida ar superīgu dupsi un ļoti skaistām dabīgām krūtīm.
Sākām ar maigošanos, glāstiem un skūpstiem pa ķermeni, kamēr draudziņš jau nepacietīgs. Jana ar savām foršajām krūtīm viņu vēl pakaitina un tad jau gumija virsū un minets. Iepriekš Leo minēja, ka slinks un ne visai, bet man sanāca tā, ka nācās piespiesties, lai neizšautos un visi prieki nebūtu galā vēl nesākušies. Minets ļoti maigs un izjusts.
Pēc tam jātniece, kur skats vienkārši 100%- skaista seja ar baudā pievertām acīm, krūtis, slaidais viduklis un tad jau tvirtais dupsis un skaistas lūpiņas..
Pamēģinājām vēl pāris pozas, Jana neiebilda ne pret vienu. Intensitāti kāpinot nonācām pie pozas no aizmugures, bet ne dogijs (nezinu oficiālo nosaukumu 😄). Tur arī superīgs skats ar visu to, kā draudziņš ieiet, smuks dupsis, slaida izliekta mugura, uz augšu sataisīti mati, ar rokām varu spēlēties ar krūtīm. Nobeidzam arī tā un līdzīgi kā jau iepriekš rakstīja, Jana patiešām izbauda procesu - uz beigām jau viņa trīc un pēc tam, kad biju beidzis, smaida un vajadzīgs kāds laiks, lai atietu😄
Riktigi foršs skuķis, gaidu, kad atbrauks atkal!
Ā, no mīnusiem-ciemiņu daudz, dušā grīda slapja, bet nu ja neej meklēt līgavu, apmeklējums pa pirmo!
Tā ka bildes ļoti uzrunāja un arī bija vairākas ticamas atsauksmes (biju ievērojis Leosexual kā uzticamu avotu), arī es nolēmu paviesoties pie Jūlijas.
Īsumā-apmeklējumu nenožēloju, bet vairs neiešu.
Komunikācija ar meiteni ļoti laba-instrukcijas tiek operatīvi nosūtītas un ātri atrodu īstās durvis, kodus utt. Jūlija sagaida skaistā veļā. Pirms tam biju saņēmis arī papildus bildes, kas arī ir viņas (kaut kas tur šaubījās), bet retušētas un no pareizajiem leņķiem. Dzīvē meitene ir nedaudz druknāka. Iespējams, biju nedaudz vīlies, jo gaidīju super seksīgu petit meiču.
Lai nu kā, ja neiet tieši pēc smalkas meitenes, tad ir ok.
Process ļoti profesionāls, minets tik slapjš, ka tek viss gar olām un zem manis paliek slapja vieta (pluss par to). Pietrūka acu skatiena, gribējās vairāk gfe, bet sanāca tāds vairāk konveijeriskāks variants.
Visu gan beigās pabeidzām arī ar dažādām pozām un šķita, ka patika abiem, bet nu tāda "skāba" pēcgarša. To pastiprināja arī tas, ka meitene atklāja, ka ilgu laiku nodzīvojusi Dubajā (šķiet visi zinām, ko tur parasti dara smukas meitenes no Austrumeiropas).
Iespējams, tā ne tik labā sajūta tāpēc, ka pēdējā laikā piestaigāju vairāk pie pastāvīgām mīļākajām un tur ir pavisam cits gfe līmenis un kaisle. Varbūt vienkārši nenoķērām kopīgo vilni un varbūt biju sacerējies uz to, kas bildēs.
Lai nu kā, rezumē:
Lokācija: 9,5 (dzīvoklis centrā, tīrs, duša darbojas, dvielis liels un sauss)
Izskats: 8 (bildēs 10) dabīga meitene, bet ne pirmā svaiguma
Minets: 9 (dziļš, sulīgs, pietiekoši ilgs, pietrūkst acu skatiena)
Process: 7 (ļaujas, ir skaņu efekti, bet nepamet sajūta, ka tas ir tikai darbs)
Ierakstīts
Pirmajā reizē biju sarunājis Asju un Janu kopā un jā, gaumes lieta, bet mani arī Jana vairāk uzrunāja. Asja atkal seksā bija aktīvāka un neķītrāka. Lai nu kā abas meičas foršas un varētu tikai vēlēties, lai tiek nost no organizācijas un paņem šito individuālāk un bez tā trakā konveijera