Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Deepthroat/throatfuck/facefuck
Ierakstīts
On 17.04.2024. at 20:58, hellbent teica:

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-26392251-pryamo-sejc/7787892.html

Padalīšos ar savu zinātnisko pētījumu tēmā "Meklējot kvalitatīvu minetu" 

Atbrauca kur es gribēju un kad gribēju, bet pirmais "opā-moments" bija ka izrādījās viņas ir 2... Labi, lai jau ir, tā otra sēdēšot vnk mašīnā. 

Iedevu seši nulle naudiņas. Meitenes normālas, bet treniņtērpos un darboties/pelnīt gribošas. Prezi uzmocīja uz ļengana. Un jo tālāk, jo sūdīgāk. Ja dročīšana arī skaitās minets, tad tas bija tā- 20sek robotveida dročīšana (minets) 20 sek kaut kas ar muti (minets īstais) , un 20 sek jautājumi: "nu tev vēl ilgi?" un šis cikls bez izmaiņām atkārtojas. Pat tā otra aizrādīja, ka nevajag vīrietim uzdot šitādus jautājumus procesā, laikam tomēr bija gudrāka. Neskaitīju, bet kādā 8 ciklā sev pa brīnumu tomēr beidzu. Bez augšminētiem jautājumiem, viņai vēl bija visādas gurības kā jādzīvo, bet tās visas jālaiž gar ausīm ja gribi nofinišēt. Dāmu var izvest jebkurš iebildums vai sīkums, tādēļ es biju pilnīgi bez asām kustībām, kā pie čūskām. 

Tāds lūk pētījums. Minets nekāds, tikai piedzīvojums. Ja netfliksā beigsies visas šausmenes, aiziešu vēl. Trillerī būšu galvenajā lomā. 

Viena gaišiem matiem, viena tumšiem?

Deepthroat/throatfuck/facefuck
Ierakstīts
On 15.04.2024. at 14:28, Leosexual teica:

Pārāk bieži sakrīt ka ne Sofija 22 ne Julia 20 nav pieejamas.

Ir kāds trešais variants labs? 

Skarleta 22 no gribu.lv pēc atsauksmēm liekas ir tas ko meklēju, bet man negribas triekties uz Juglu un tikties sūdīgā dzīvoklī.

EDIT: viss ok, viņa tagad centrā pieņem

Viņai ir dziļās rīkles talanti? 

Kkad sen prasīju, šī atcirta, ka nē.

Minets no divām
Ierakstīts

Tās augstāk minētās pļavnieku krievuškas ir užas. Ja nekļūdos, pat kkur atsauksmi par viņām biju rakstījis. Neatceros sīkumos vairs, jo pasen bija darīšana, bet nu atmiņā ir, ka "nekad vairs". Mehāniski gaļas gabali, un cik atceros, diezgan aseksuāla paskata.

Jaunās studentes izklausās interesanti. Ir kāds sīkāks info?

On 30.07.2023. at 06:01, Porzingod teica:

kamēr sāka runāt, kā darītu, ja es būtu viņas draugs utt.

Par šo vari sīkāk? 😂

Zobu pārbaude arī kkas nedzirdēts. 😁 Katram lkm savi rituāli pirms orālā.  

pirms 1 stundas, tetris teica:

Pēdējā laikā arvien biežāk domāju, ka tomēr būtu interesanti pie šīs meitenes aiziet :D Vairums vietējo meiteņu ne īpaši saista zemas kvalitātes dēļ; ārzemnieces, kā jau kāds nesen rakstīja kādā topikā, arī bieži vien nav nekas īpašs, jo atkodušās, ka Latvijas tirgū var nepulēties, bet tāpat naudu viņām nesīs. Nu un līdz ar to gribas kaut ko patiešām aizraujošu un atmiņā paliekošu :D Ņemot vērā to, ka apsvēru arī moča iegādi, jāsecina, ka man ir pusmūža krīze 🤷‍♂️

😁

Noliec četrrāpus, turi aiz rokām un sakacini, lai dēmoniem ļauj vaļu. Būs tev motokross, enduro, rodeo un vrb lēkšana ūdenī no tramplīna uz vēdera - viss vienā.  😂

Bet jāatzīmē, ka pēc bildēm spriežot, figūra viena no vietējas izcelsmes labākajām. Ja plastmasas pupus ieliktu, būtu pavisam labi.

20109630
Ierakstīts

Tev ir uzskatāms pamatojums tam, ko raksti? Vai vnk pļūti par ko un kur pagadās?

Ja ir, liec galdā uz apspriešanu, ja nav, tad izbeidz šo sūdu dzīt. Te tā jau grūti ko atrast jēgā, lieki palagi nah nav vajadzīgi.

20109630
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 5 stundām, Girts77 teica:

Es laikam esmu kaut ko palaidīs garām. Kas tie par pierādījumiem , pavēstes policijai , kādi dati? 

Precīzi. 

Nesaprotu, par ko te pēkšņi tāds kipišs.. 

20109630
Ierakstīts

Šitā tak jau sena kā pasaule nozarē.

Agrāk nekautrējās piedāvāt visu, ko sirds vēlas, spēj tik nolocīt.

Pirms laba laika sanāca aizklīst līdz viņai. Augums, cik atmiņa neviļ, bija labs, seja "na ļubiķeļa", pats process nekas ievērības cienīgs un bez entuziasma. Nav bijusi ne mazākā vēlme atgriezties atkārtoti.

Elina real photo (34) 20448764 ( 25920206 )
Ierakstīts
On 28.11.2022. at 11:47, snaiper teica:

Ну а как вам радости отвечать? когда по 50 вопросов и толку никакого - просто попиздеть....

И когда один за другим вот такие звонят хорошие уже идут в пролёт!

неправильно поставленный вопрос не до чего хорошего не доводит...

@модератор  - Линки убирай

Я смотрю Вы просто хотите чтобы мы в ответку вас начали выкладывать...:D

С чего начнём с Фейсбука или с банковских счетов?

Pietiks ar normāli izvērstu sludinājumu, kurā skaidri un gaiši viss uzrakstīts, normālām, aktuālām, reālām foto - mūsdienu deficīts un retums. Un beigās pieminēt, ka bez čatošanas.

Vismaz liela daļa atšūsies ar intervijām. Bet daļa paliks - ir kam vnk ir vēlme aprunāties. 😁

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.