Всё по делу. 200-300 стандартный ценник по Европе в целом. Смысла им спускать его нет никакого. Работы по этой цене хватает + постоянники.
P.S. Пора уже либо принять это как данность, не позориться и не торговаться. Либо научиться зарабатывать, чтобы раставаться с лавэ легко👍в конце концов за удовольствие надо платить😍
To var stāstīt tiem kam Rīga jau ir vesels piedzīvojums.
Krista ir īpaša, pakalpojuma kvalitāte nemainās, vecums viņai arī sastāv uz vietas...bet,kā parasti,ja nemeklē ko īpašu,tad pat ļoti neslikts variants...
Pirms kāda laiciņa sanāca iegriesties. Īsumā tur nekā laba nav.. + svars pieaudzis diezgan. Bet viņa sevi laikam par baigo princesi uzskata. Es tikai vēlak sapratu, ka reklamējas tikai pa brīvdienām, tapēc te neredzēju atsauksmes un aizvilkos.(idiots) Bija arī zem vārda Sonya.
Tiem kam patīk lielākas dāmas - moš būs sajūsmā. Dāma miesās ar lielām krūtīm.
Man liekas ka pēdējā laikā diezgan aktīvi slidinās.
Kopskats - 6. Velk uz apaļīgumu+, toties viss ir proporcionāls. Apjēdzu, kur gāju, tāpēc neko sliktu nesaku. Vienīgais, derētu kādu jaunu veļu nopirkt, ko interesantāku par esošo 😊
Seja - 7. Simpātiska latviešu meitene. Vecums atbilst.
Krūtis - 7, patīkami spaidāmas. Tāpat arī dibens.
Process - 5, labs orālais, masāža nekāda ar lielu smaržīgas eļļas daudzumu, seksa laikā ieinteresēta minimāli. Principā, ja uzlabotu masāžas prasmes un piedāvātu to + blowjob, par šo summu būtu ideāls variants, demokrātiski tā.
Komunikācija - 7, sarunāt tikšanos nav problēmu, tikt līdz dzīvoklim arī, aplamības nerunā. Pluss par to, ka sarunāt var sev ērtā laikā, kaut vai pēc "darba laika". Ieinteresētības no viņas puses nav.
Vai iešu vēl? No Pārdaugavā esošajiem variantiem šis man der visvairāk, tāpēc visticamāk ka jā. Ja parādīsies kas labāks, kas maz ticams, tad nē.
Man liekas ka sazvanīt un sarunāt ir diezgan grūti.
Ierakstīts
Tevi kāds pie viņas nelaiž?