Pie tik specifiskas vēlmes jājautā, zobiem jābūt izkritušiem no vecuma, vai tas nav būtiski?
Par Skaidrīti runājot, kad viņa pa virsu lēkāja, kautko visu laiku pa muti čamkāja. Īsti neiebraucu, vai protēze neturējās, vai no oriģinālā smaida kautrējas.
Ar numuru viņa dalās, ar adresi arī bez jautājumiem. Vajag tikai trāpīt riesta laikā.
Vispār, ja meičuks nodzītu ūsas, būtu baigi labs granny variants. Lieta patīk un interesē. Un vēl tie cepumi prom ejot... aiziesi sapratīsi 😍
Oi. Mežciemā pie kautkāda dīķa šitā laikam pieņēma. Kautkad biju, lauku cilvēks, 200 km braucis uz galvaspilsētu, vasarā, visu dienu mašīnā, un ne jau ar kondicionieri.
Tā pierunāšana jau bija interesanta. Tad zvani, tad nezvani, tad WhatsApp, tad sms.
Kautkā beigās tiku iekšā, sarunai pastāstīju stāstu par 200 km, tēmēju uz dušu, dabūju pizduļei, ka te nav nekāda publiskā pirts un kā vannas istaba ir svēta lieta un tur iet nedrīkst. Laikam tajā brīdī kad novilku apavus un dzīvokli apņēma viegla provinces buķete, man atļāva pie atvērtām durvīm nomazgāt špingaļetu izlietnē. Atkal pizduļei par pilēm uz grīdas. Slaukot flīzes ar izsniegtajām tualetes papīra divām loksnītēm, pie sevis domāju, ja šitais ir tas "būsi mans vergs", man nepatīk.
Uz dīvāna kautkāds maksimāli strannijs dialogs, pareizāk monologs un "jā", "nu jā", "mhm" no manas puses. Pie darbiem. Starts diezgan pārsteidzošs spriežot pēc pirmajām 5 min dzīvoklī. Viss daudz maz seksīgi, ja tēlo, tad profesionāli. Ā nu apenes kad velkat nost uz grīdas nemetat. Tur vēl 5 min podkāsts.
Līdz brīdim kad rakom, vot neatceros, ko īsti es izdarīju. Vai roku uz galvas vai uz gurna uzliku. Viss. Rokas kājas krustā, lekcija par to, kā es nekad nespēšu viņu kontrolēt... Nu un tad man pohuj ieslēdzās. Kautkādas žalūzijas pavirināju, skapī paskatījos, nu visu lai maksimāli saasinātu situāciju. Man šķiet ka pat pamīzt templī iegāju.
Nu tā. Spriežat paši. Ja naudu nav kur likt un sviests patīk, Jums uz šejieni
Ierakstīts
Privāti es Tev varētu kursu pasniegt " kā uzrunāt mauku, lai tiktu pie puļķīša "
Pēc tam varēsi jebkuru, kas reklamējās pa naudu dabūt. Ar 100% garantiju.
Kur palikusi romantika? Nu ir viņa prostigospoģi, bet acīm redzot grib viņa un citas, lai biš palauž un pakoļī ar divām, trīs ziņām. Skaisti taču! 🙂