Šonedēļ bija baigais spiedies, nolēmu aiziet pamēģināt šo dāmu, lai nebūtu tikai tāds, kurš iet pēc citu rekomendācijām.
Sazvanījos - pieņem zvanus, nesaprotu, kāpēc citas tikai čato, es piemēram negribu, lai manu tel. numuru redzētu.
Atbildēja uz reizi un bija gatava pieņemt pēc 20. min. Ierados laicīgi, piezvanīju, nosauca vārtu kodu un iegāju renovētas ēkas teritorijā, kurā bija labi sakopts pagalms, lai tiktu ēka jāzin vēl viens kods, laikam tur Airbnb dzīvokļi arī ir, jo manīju Itāļu pāri tieši gāja iekšā pretējā numuriņā. Durvis atvēra skaisti saģērbta dāma sexiga apakšveļā un augstpapēžu kurpēs. Ienācu iekšā, pajautāja, vai man vajag dušu, teicu: jā. Nomazgājos, duša bija nedaudz sabojāta, tecēja šļūtene. Labi, izgāju ārā pajautāju cenas, teica, ka 1/2 četri zilie, 1 astoņi zilie. Piekritu uz 1, tumsā likās izskatīga. Aizgājām līdz gultai apsēdāmies, prasīja ko, kā vēlos. Teicu, ka sākumā mutisko, pēc šāviena masāžu un tad skatamies. Labi, uzklāja tīru palagu, teica, ka gribit, lai klienti redz, ka uzklāts tīrs viņu priekšā. Ķērās pie darba, par cik no iztraukuma baigi nestāvēja sāka ar olu laizīšanu, tas uz reizi pacēla un varēja sākt mutisko. To viņa darīja labi ar izdomu, mainot gan tempu, gan dziļumu. Redzot ka esmu gatavs piedāvāja kāpt virsū, bet ja gribot kā savādāk, lai sakot. Vienojāmies, ka ņemšu viņu no aizmigures. Par cik dāma samērā maziņa un ļoti tieva, bet ar kārtīgu presīti, manējais lielas viņai bija izaicinājums. Ātri beidzu, uztaisīja masāžu, diemžēl bez eļļas, jo nebija paspējusi nopirkt. Pa vidam papļāpājām par Ukrainu. Neskatoties uz ne visai seksīgo sarunu viņa manējo tāpat dabūja augšā uz otro reizi, sāka mutisko un darbojās kādas minūtes 15, izlēmu viņu nemocīt un ķēros pie darba, pa vecam no aizmugures. Viss beidzās laimīgi.
kopā process ar atvadīšanos, bez steidzināšanas, ne reizi neskatījās pulktenī, aizņēma 55min. Liekas ka vēl iestrādā klientus, Rīgā nesen vēl pat sportazāli nav atradusi.
izskats 7/10 (bildes pieķūnētas, nav viņa tik skaista, varbūt ir bijusi, bet karš viņu ir samocījis) un gadi virs 30 noteikti
figūra 8/10 jo man nepatīk tievās, bildēs izskatījās apaļīgāka, bet dzīvē tieva atlēte
mutiskais 10/10
process 10/10
higēna 10/10
sieviete profesionāle, strādā vairākus gadus, centās.
Я приехал в город Ригу и надеялся встретиться с ней , искал отзывы и нашел этот текст в адрес этой Милы но я всё же со второго раза к ней попал .Девушка приятная полная в меру , фото 100% её.Мне встреча понравилась , был анальный секс и минет который произвёл на меня впечатление 10 из 10 , каждому своё как говорят . я читал про неё здесь ещё в 2022 и 2023 году и все положительно отзывался.Я наблюдал так как был не в городе .Как приеду сразу приду к ней . Я был у милф по 150 за раз и скажу что это дно , у милы в два раза дёшево и адекватная по цене .
Ceļotājs laikā!
Kontu sataisījis šo pirmdien (2024. gadā), bet lasīja vēl 2022. gadā.
Ierakstīts
Šeit atbilst. Izskatās, ka fočēts dzīvoklī, kurā tagad pieņem.