Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Paslēpa Moderator, 2021. gada 2. septembris - Iemesls nav norādīts

Atkal tiek dzēsti comenti, par meiteni ar labāko servisu 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤣🤣🤣🤣

Roxya
Ierakstīts
pirms 7 minūtēm, StopThis said:

Kas tev tur jāmaksā? Vai arī ej uz gribu.lv, tur viņa arī reklamējās un e-pasts pieejams uzreiz

image.thumb.png.339bb7db8c87c72cdad48b714becbafa.png

Sk, nezināju tādu funkciju, ņēmu un samaksāju 🤦‍♂️😂

Roxya
Ierakstīts
On 2020.08.31. at 13:59, Inspektors Caps said:

1. septembris tuvojas, atkārtošana - zināšanu māte?

Jau 10x te rakstīts, meklē sludinājumu, raksti viņai mail un visu sarunā.

Nu redzi, lai puhā dabūtu to meilu, tad ir jāmaksā 😂🤷‍♂️

pirms 5 minūtēm, hei said:

Neapciemoju,jo te panesās ka bildes nav īstas un uz bildēm esot kautkāda vācu meitene.

Ja būtu cītīgi palasījis, tad redzētu postus, no tiem kuri bijuši, ka bildes atbilst, pat tagad  mūsu vecais kara veterāns Porzingods to apliecināja 😂Taka darbojies, man ar iespējams būs Kamikadze tieksmes drīzumā un aizlaidīšu,ja pārvarēšu 1.līmeni  🤣🤣

pirms 7 minūtēm, hei said:

Uzrakstīju viņai tad kad tiko parādijās,atsūtīja izcenojumus,mani pašu nepasūtija.

Un ekskursija pie viņas???Tā arī neaizlaidi pie viņas izjust apkalpošanu augstākā līmenī un saņemt (kā Majors izteicās) bezmaksas  ceļa zīmi uz peņu zemi??!!😂😂

pirms 35 minūtēm, Martins Majors said:

Tev papriekšu pirmajam limenim jātiek pāri- whatsup sarakstei un tel.sarunai. Varbūt arī tiksi pasūtīts nobloķets jau iecerē

Tādiem gadījumiem man ir divi nummuri 😂😂ja abus nobloķēs tad gan Game Over, pirmais līmenis nav pārvarēts!!!😂

pirms 17 minūtēm, hei said:

Jā,tur laikam baigās šausmas ja jau Lielmeistars nevarēja pat palikt.Kāpēc viņa vispār sludinās?

Nemācēšu teikt veco zēn, bet pēc visu rakstītā tur nav pilns rublis 😂ja uznāks zajobs, moš aizvālēšu pie viņas, kā ne kā patīk man brīžiem asas izjūtas 🤣🤣🤣noteikti uzrakstīšu, ja palikšu dzīvs 😅😅

Blaaa, labs 🤣🤣🤣Porzingod, jādomā ka tagad statistika ir pabojāta, dēļ viņas, a tev Royal Canin gardumi bija vai nebija, lai zin nākošais, varbūt nemaz nevajag tērēties priekš gardumiem lai saņemtu verbālu brāzienu ?!🤔🤔🤔

pirms 10 minūtēm, Martins Majors said:

mani par laimi jau whatsupā atšuva (arī nobloķēja pēc tam) ar vārdiem: "pashol nahuj, plīz..."... labi, ok,  "plīz" nebija, bet par laimi nebija arī addictam adresētais 3.vārds uz burtu "p"... un galā "ass"... 

sanāk, ka katram 2.klientam telefoniski tiek izrakstīta bezmaksas ceļazīme uz peņu zemi, bet tiem drosmīgajiem BraveHeart, kas pirmajam līmenim spēlē tikuši pāri un ieradušies bez RoyalCanin vai sajaukuši un ar Whiskas atnākuši, dušas vietā saņem VisuKoCitu, tikai ne to, dēļ 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.