Diemžēl meitene ir pamatīgi pieņēmusies svarā. Ja agrāk bija patīkami pufīga, tad tagad jau tāds pusbehemotiņš. Milzīga pakaļa, celulīts, liels vēders. Pats process arī vairs nav tik baudāms kā agrāk.
Vairs neiešu.
Kāpēc vajag tik loti sevi nemīlēt , lai nobarotos, lai labi klienti aizmuktu 😁 nepiedodama kļūda meičām, kuras strādā tādā sfērā.
20109630
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
12 hours ago, Māris krass said:
Es gan uztraucos par jebkuru bērnu. Bērns ir neaizsargāts no nelabā, man sirds sāp kad cieš pilnīgi nevainīgs bērs. Viņš vēl dzīvē neko sliktu nav izdarījis, kāpēc viņam jāpiedalās šajos mēslos? Nav svarīgi, tavs vai nē. Bērns nav vainīgs kā viņu audzina un ko viņš ikdienā redz. Viss paliek viņa atmiņā un saprot bērni krietni vairāk nekā var iedomāties viņa vecāki.
Bet par instancēm jau minēju, ļoti interesanti, kā un kura reaģēs pirmā? Pēc idejas bāriņtiesai jāceļ trauksme, bet policijai jau arī jāuzmana feju adekvāta rīcība. Neskatoties uz to, ka meitene ir psihiski nelīdzsvarota.
Beidz dzert, svētki jau beidzas 😁
7 hours ago, Māris krass said:
Bet tur pietiek informācijas, lai novērtētu viņas psihisko stāvokli.
Redz, uzruna - lētā mauka - jau daudz izsaka par tevi pašu. Attieksme rada attieksmi. Ja viņa ir lēta mauka, tad tu viņas acīs būsi bomziskais nejēga, kas pis prātu 🤷♂️
Vecit, man kaut ka poh.. kas viņas acis esmu, jo es netaisos pat viņu uzrunāt , jo uz viņas man nestāvētu 😁 man viņas pakalpojumi nebūs vajadzīgi 😁
Loģiski, ka viņa neauklēsies ar amatieri, kas pat baidās runāt par tevi interesējošām lietām
Mēs visi kādreiz bijām amatieri 😁 Vecit, te tev nepiekritu , neviens viņai nesaka, ka vajag auklēties ar tādiem , bet atteikt čalim var normāli nevis dirsties kā lēta mauka. Viņa arī ir lēta mauka, lai arī cik prasītu 220 vai 420.
Elinas līmenis zem 0. Tie, kas redzējusi viņas Tik Tok, sapratis, ka vecenei nav pilns rublis.
Если так отвечать, то конечно хочеться выебать уже без встречи, так как пропадает всё желание при таких ответов.
Precīzi pateikts . 👍 Ja feja sāk uzvesties kā habalka , bazars kā no centrāltirgus izgājusi , visa velme pazūd tadu apciemot . Viņa nav vērta pat pa 20 eirikiem.
Nav brīnums, ka fejas tādas uzvilktas, kad mēģinu zvanīt 😂 iznes viņām galvu šitādi frukti, a jācieš man
Ja nervi netur tikai par jautājumiem par lietu , tad jādomā par citu nodarbi 😁 tas būtu tas pats, ka veikalā pārdevēji sāktu dirsties ar pircējiem , kuri sīkāk jautā par preci.
Fejai ar komunikāciju pavisam bēdīgi 😁
12 hours ago, _mazais_puik said:
Pat GFE nepiedava
Kā nepiedāvā GFE , re cik draudzīgi tevi pasūtīja piss taisni 😁
Šajā interneta vietnē varētu būt diezgan sarežģīti atšķirt "fake" no realitātes, ņemot vērā šīs vietnes specifiku un mērķi. Katrs var ielkit sev tīkamu avataru, nickname un dzimšanas gadu, tādejādi maskējot īstenību. Bet varu Jums ar pilnu pārliecību apliecināt, ka Shmakt nav nekāds fake profils, bet gan AI radīts bots, kura uzdevums ir slavēt Lindas zelta rociņas
Vecit, Tev neviens neprasa attaisnoties. Tu nesen pieregstrejies un uzreiz atradi Lindas topiku un raksti viņai slavas dziesmas. Dziedi talak, un apbrīno viņas rokas.
bleg, mēs pārejie llohi, nemākam ar viņu satikties un nezinam, kāda viņa ir 😁
Linda 26665020
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2022. gada 9. jūnijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 9. jūnijs - Iemesls nav norādīts
8 hours ago, Tibors said:
Vēl arī analfabēts, vai pirksti iedzimti līki tevi taisot 🤣🤦♂️🤦♂️🤦♂️, tomēr nevari nomierināties? Tad paņem 🍌 ieliec draugam Gatoram tik mīļajā vietiņā un dzīvojat tālāk laimīgi😉👍. Jauku dienu!
Bleg, tu vispār filtrē , ko raksti? Uzprasies uz banu? Es tev tā iebāzīšu , ka aizmirsīsi , kad piedzimi un ,kas ir Linda.
vakar piepisies, atkal turpini .
vecit, izskatās, ka shmakt ir Lindas fake profils, kuru tik ļoti aizstāvi .
Linda 26665020
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2022. gada 7. jūnijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 7. jūnijs - Iemesls nav norādīts
1 hour ago, Tibors said:
Tomēr raustītājs🤣🤣🤣. Turklāt ar ļoti zemu intelektu. Es atsaucos uz tiem mūsu ceha kolēģiem un viņu atsauksmēm, kas šeit nav pirmo gadu, turklāt raksta ne pirmo atsauksmi. Esmu šeit pietiekami ilgu laiku, atsauksmes parasti nerakstu, vairāk lasu un pēc ieteikumiem rīkojos. Esmu bijis arī pie Lindas. Tu izskatās ka nē. Un diez vai vispār pie kādas esi bijis kaut reizi. Tā kā, labu veiksmi ar salvetēm😉🤣🤣🤣👍
Tev , vecit, aizveras ? Inspektors atsaucas par cita ķlingera postu, ko lien , ja nevari neko pateikt jēdzīgu, klusē. Nah kādam vajadzīga tava Linda, bet salvetes pietaupi . Noderēs , kad iesi pie viņas.
Nu jau 200 takse par stundu. 😄 Čoms gribēja izmēģināt, bet kad pateica ka tiekas sākot no 200 juroniem, gribēšana beidzās... Aizbrauktu un nedod Dievs vēl pa virsu sotaku paprasītu.
Neviens nebija,nav neviena reāli atsauksme, foto atbilstoši vai nē?
Bildes nav svaigas, ka nesanāk vilšanās . Pati viņa no Iļģuciema , man čoms dzīvo viņai kaimiņos, tā kā ir redzēta 😁.pa trīs orandziem diez vai ir vērts maksāt 😁
Pēdējo reizi kad es biju pie viņas, kādu mēnesi atpakaļ, nu nebija viņa 80 kg, bet slaida, nekadu problēmu šajā ziņā. Domāju, ka tiešām kā Caps saka - sajaukta.
Šajā topika laikam aprunātas trīs dazadas fejas. 😁 laikam visvieglākais viņu nosvērt pašam , bet nav drosmes😁😁😁😁
Neko neapgalvoju un nezinu tagadējo situāciju 100%, bet man arī lasot Laima un rajončiku topika asociējas pirmām kārtām ar šo meiču (un tur ir krietni vairāk par 80kg)
Ierakstīts
Par to tevi apsveicu 😁 ļoti vērtīgs apmeklējums