Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Bigwomen (27) no Gribu tg: pelite1
Ierakstīts
pirms 4 minūtēm, Konrads teica:

Biju piekāpis viesnīcā Latgales priekšpilsētā. 

Komunikācija ērta telegram. 

Telpas kā telpas - viesnīcas numuriņš.

Meitene ar miesu 80-90kg.

Pieejams minets un klasika. Gāju tikai ātri izšaut un interesēja minets. Rezultātu sasniedzu. Ņem diezgan dziļi un centīgi. Īsti līdz olām nevarēja vai negribēja. 

Ir pieejama duša gan pirms gan pēc. Dvielis bija sauss :)

Neko sliktu nevaru teikt. Izšauties var. Iespējams, ka piekāpšu vēl kādu reizi

7/10 man prasītos lai nomet kādu kg

Cik atstāji par šādu variantu?

Nina 22049063
Ierakstīts
pirms 17 minūtēm, trifass teica:

Nē, tā nav poliete, vietējā krieviete. Par anālo nejautāju, neinteresē. Starp krūtīm var ielikt, tās milzīgas un mīkstas. 

Tad viņas laikam ir stipri līdzīgas gan aprisēs, gan vienā dzīvoklī strādā, jo esmu gan pie tās ewa bijis, gan kaut kad nesen ieberzies.

Alona no Asara ielas sazvanāma 26431823
Ierakstīts

Arī es nesen biju, kad ar citu masieri nesagāja ar laikiem. 

Nu.. 30 rozes par 30 minūtēm. To Tu arī te dabū. 😄 Sieviete bija diez gan tāda “numb”. Vai nu iedzērusi, lai gan alko nesaodu, vai nu kaut ko lieto, bet izskatījās kaut ko lietojusi. Latviešu valodu saprot ne pārāk labi, tāpēc īsti nesaprata, ka gribu ielikt starp krūtīm - ja mācētu pateikt, varbūt parakstītos. Laikam žēl, ka nepaprasīju BJ kā te augstāk minēts, jo pati masāža nekāda un HJ kā jau HJ.

Man jau citreiz patīk ne tās greznākās dāmas, bet šeit bija skumīgi.

206044**, "pufīga" lēdija
Ierakstīts
On 6.09.2022. at 11:13, Trīs teica:

Intereses pēc vairākas reizes esmu mēģinājis "noķert", kad tik tikko ielikts sludinājums un sazvanīt. Mazums tur konkurence utt. 
Un jau atkal burtiski dažus minūšu desmitus pēc ievietošanas pirmais zvans tiek nospiests un otrajā paceļ murminoša sieviete stipri "labā omā" un saka, ka šodien nevarot. 

Sludinājumus redzu ļoti bieži, bet sāk izskatīties, ka otrā pusē ir kārtīga "putnu" audzētava.

Vakar vēlreiz pamēģināju piezvanīt. Pacēla, atkal izklausās šmigā un atrunājas, ka šodien nevar. Es prasu - kāpēc liec visu dienu sludinājumus? Atbild, ka klients esot tagad. Es prasu cikos būs brīva. Atkal - ai, šodien nevar. 
Pats labākais, ka šodien pīkstinās vairākas reizes, vienu no reizēm paceļu un dzirdu, ka neko nerunā, bet var noprast, ka klausule ir tuvu sejai. 

Karoč tur ir putni.. Bet kaur kāda sportiskā interese liek gribēt paprovēt. Tiec nu gudrs. 

206044**, "pufīga" lēdija
Ierakstīts

Intereses pēc vairākas reizes esmu mēģinājis "noķert", kad tik tikko ielikts sludinājums un sazvanīt. Mazums tur konkurence utt. 
Un jau atkal burtiski dažus minūšu desmitus pēc ievietošanas pirmais zvans tiek nospiests un otrajā paceļ murminoša sieviete stipri "labā omā" un saka, ka šodien nevarot. 

Sludinājumus redzu ļoti bieži, bet sāk izskatīties, ka otrā pusē ir kārtīga "putnu" audzētava.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.