Pats aizgaju un parliecinajos. Kad neemu vinu dibena ( seit protams var cik stipri un cik dzili vien var, pamisus mainot gan vavere gan dibena) pirms gandriz beidzot atlava no pakalas iznemt ara un dzils throat fuck lidz nobeigugmam. Iesaku
Ir būts , bet variants domāts vairāk lēta budžeta cienītājiem . Vieta briesmīgs hotelis . Procesam nav vainas, bet dupsis nav stingrs. Izskats , uzvedība : prasta . Sajūta, ka kāda pārtikas veikala pārdevēja izskrējusi brīvā laikā piepelnīties . Šis variants noteikti nebūs augsta līmeņa cienītajiem .
Tie kas uzskata, ka es esmu izdomāts personāžs vai 82.gadīga ome ir tādi paši šizofreniki kā Māris Krass, kuram es esmu gan Lada Deina gan kkāda mauka ar tetovējumiem(Morenai nav neviena tetovējuma un nekad nav sniegusi intīmpakalpojumus)
Nevajag attaisnoties , Saulit . Viss skaidrs ar tevi😂
Varat apvienot un novērtēt psihisko stāvokli pēc citātēm, jo viņa savus komentārus ir dzesusi. Bet tur pietiek informācijas, lai novērtētu viņas psihisko stāvokli.
20109630
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
10 hours ago, Māris krass said:
Tu te melo katrā postā, vēlies mani nostādīt muļķa lomā. Tu mēģini aizsargāties uzbrūkot. Bet tas nestrādā, tu tikai velc sevi dziļāk bedrē. Savu taisnību varu mierīgi aizstāvēt. Vakar biju piedāvājis 50 EUR katram, kurš anonīmi sniegs pierādījumus par Alīnu un viņas nodarbi. Jau ir pieteikušies, bet uzskatu tas ir negodīgi, jo vienalga patiesība tiek pirkta.
Šodien apdomāju variantu, precizēt Alīnas datus kopā ar bildēm, bet tāda gadījumā sniegšu arī savus datus un bildi, lai policijai ātrāk būtu iespēja atrast mūs abus. Jo viņa noteikti rakstīs iesniegumu policijā par apmelošanu.
Jau divi reāli varianti par patiesības aizstāvēšanu. Kuru no, tu izvēlies Melnmatīt???? Man jau nav kur steigties, viss jau ir pierādīts. Tikai būs jāvelta laiks pāvestēm.
Ko saki Alin, vai vienkārši pati sāksi rīkoties lietas labā??? Un lūdzu tevi forumā no vairākiem profiliem mani apdirst.
Es laikam esmu kaut ko palaidīs garām. Kas tie par pierādījumiem , pavēstes policijai , kādi dati?
Ierakstīts
Ir būts , bet variants domāts vairāk lēta budžeta cienītājiem . Vieta briesmīgs hotelis . Procesam nav vainas, bet dupsis nav stingrs. Izskats , uzvedība : prasta . Sajūta, ka kāda pārtikas veikala pārdevēja izskrējusi brīvā laikā piepelnīties . Šis variants noteikti nebūs augsta līmeņa cienītajiem .