Kādu brīdi atpakaļ pabūts jau sen gribējās notestēt, bet bildes ir tiešām viņas sagaidīja viesmīlīgi bet nu svarīgāks bija telefons ar puh lapas šķirstīšanu nekā uzņemt klientu varbūt ar neiepatikos nav ne jausmas nosēdināja uz dīvāna noņēma dvieli uz mīksta drauga mēģināja uzmest zābaku teicu ar savu lauzīto Krieveni ka nav tak vēl gatavs nu kaut kā kaut kā dabūja augšā nu un tad jau minets kas bija padziļš un patīkams bett takā ar šujmašīnu mauca tad jau pēc brītiņa paliku sēdot dīvānā un šī kājās stāvot ar muguru pret mani palēkāja pāris min un pēc tam apgriezās otrādi laikam reverse cowgirl varētu teikt un tad jau parastajā ar savu teātra mākslas vaimanām pielika punktu un nācās izšaut netikām pat līdz guļamistabai par to gan bija sašutusi jo gribējusi vēl bet nu atvainojos ka diena bijusi stresa pilna un laikam tas ar iespaidojis ka tik ātri nobeidzu bet kopumā pilnīgs konveijera variants. PS ņemu pus h ar nobeigumu uz sejas bet nu piešāvu zābaku un ejot uz dušu teicu kā tur ar to nobeigumu uz sejas nu ka nesanāca moš var nomest ciparu nu tad pieklājīgi vienu sarkano atdeva nu nezinu vai es gribētu atgriezties. Teica ka būs visu mēnesi un tad jau dosies pie braļukām taisīt lielākus pupus. Kā arī aicināja nākošreiz paņemt viņu ar viņas draudzeni kopā bet jamm neceļas roka tādu pesso nomest ja nesanāk savākties un par ātru izšauties laikam būs kāda maģiskā tablete jāpamēģina kādreiz.
Netērējiet laiku bildes tiešām ir viņas bet process pilnīgi bez nekādas pievienotās vērtības apmēram kā miltu maisu spaidīt. Kam patīk chubby tiem kā reiz bet nu jā attieksme izteikta iespraud, izšauj un lasies.
Lieki izmesta nauda. Rakstoties whatsapp solīja zelta kalnus. Ieskaitot deepblowjob reali knapi pazelēja at visu to ka nav super Magnum izmērs ņaudēja ka nevar dziļi neprot utt manas ziņas teicu lai izlasa teica ka nav neko tādu rakstījusi. Nu Lab pofig nometu četrrāpus un neļāva pat līdz galam iestumt kko pretojās bāc vienā brīdī sajūta bija tāda ka ķipa esmu atnācis lai ar varu panemtu. Nu katrā gadījumā kaut kā izšāvu noskalojos un prom. Vot jums exotica 🥲
Kādu laiciņu atpakaļ biju pieskrējis, nu teiksim tā… ir nedaudz apaļīgāka nekā bildēs diezgan adekvāta šķita bet ja patīk chuby tad droši vari iet. Atļāva nobeigt uz pupiem.
Ierakstīts
Kāda tāme?