Līdz ko parādās jaunas ziņas šajā tēmā ar neviltotu prieku nāku skatīties,ko tad mazā draiskule atkal sastradajusi....liekas,kad viss jau ir pieredzēts,tā stop...draiskule atkal radoši pieiet darbiņam 🤣
Krista ir iipasha, jaa. Arii fakts, ka vinjai vecums ir apstaajies pie 36 un staav uz vietas jau kaadu 11.gadu, ir unikaals. Izbriina vairaak tas, ka vinja izvietojusi sludinaajumu, jo visu laiku pozicionee, ka dziivo tikai no pastaaviigajiem. Varbuut leenaam jau mainaas pastaaviigo paaudze un vinjai jaasaak jaunaaki piesaistiit?
Par tiem mūžīgajiem 36 es vairāk ar humoru,jo sievietei augums labs,kopts Tu skaidri saproti,ka viņai sen nav 30...bet nu nejūt to vecumu,es saku ka vismaz man vienmēr tur viss ir bijis ok...
Krista ir īpaša, pakalpojuma kvalitāte nemainās, vecums viņai arī sastāv uz vietas...bet,kā parasti,ja nemeklē ko īpašu,tad pat ļoti neslikts variants...
Ar Kristu viss ok viņai pastāvīgo klientu ir pietiekami,lai varētu nesludinaties...tas viss noteikti pozitivajai attieksmei, demokratiskajai cenai un un ilgstošai būšana šajā biznesā...pēdējo reizi biju ieskrējis pirmdien..jaunākā viņa nepaliek,bet joprojām augums ok
Nu Krista ir klasika..vismaz agrāk bija šogad vēl nav būts,bet noteikti piekapsu, laipna ,dzīvoklis ok,procesā ļaujas..nezinu konveijera sajūtu neizjutu
Ierakstīts
Glīta nenoliedzami...