Tieši manas domas, redzēju vienreiz gloryhole pasākumu Zviedrijā 🤣🤣🤣 vienā galā turks ar bābu otrā čalis ar urbi... sakumā padomāju nariki dīlero... tad kad sienā turbīna uz 10 caurumā, blja kā rēcām🤣🤣🤣
Tā ir tā pati putekļusūcējs, minets labs, bet kad otro ņem starpā jāaizbāž mute ar locekli, runā pārāk daudz, ķermenis granny tipa, uz galda mētājās 3+ ģimenes karte, kājustarpā jau ar tāda kā 3+, nesmuka dzemdībās pakaļa griezta, +rēta visā vēdera garumā.
Nav pirmo reizi Latvijā, biju kaut kur pirms gada. Realitātē neizskatās tik kopta, kā bildēs un video. Sagaidīja bez makeup un bezizmēra balahonā, izskats kā pavecai tantei... Gultā ir kautrīga, bez iniciatīvas. Otro reizi neietu.
Jā, formas bildes atbilst izņemot tās kas ar face filter, bet nekā ļoti īpaša lai apmeklēt otrreiz. Piekritīšu 100%
Donlucky topikā Alņiem būs kur izvērsties , 2 stundas atpakaļ iemeta . vai tik nav jau slavena palikusi, televīzijā bija kaut kāds seriāls. nepievilkās zvaigznīte , no zaņķa nav izdevies izrauties. pazīstams atkarībnieku ārsts sacīja, ka bijušo nariku nav.....
Kā tur teica, varoņiem... tur kaut kam jāzin, būs jāsvītro no emergency otsos saraksta ar lodīšu pildspalvu.
Piedāvāju visjutekliskākās sexa pozas, dziļo minetu, (mana vismīļākā sexa nodarbe), rimmingu, kunilingu... ja patiešām esi pārliecināts, ka to vēlies.
No savas puses es atdošos pilnībā, no tevis gaidu tādu pašu atdevi... gaidu tevi jau šodien, alkdama orgasmu... arī 3atā.
T. 2478****Parādīt tālruni .
Nesanāca sarunāt jo nebija vietas, (Jāņi līgo), kādam kas sakāms?
Ierakstīts
Izgaismo mani, vecu vīru kas tad tas, gandža?